Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/343 anonim ***** válasza:
Lányok, felteszek egy kérdést, amit soha nam gondoltam volna józan ésszel, hogy fel fogok....Szal megjött 27 napra, ált. 32 szokott lenni. 3 napig volt meg, erősen, utána szinte semmi, kb 6 napig szokott tartani. Reggelente nagyon hányingerem van, a méhem szurkál, teszt negatív. Mi ez?
2012. dec. 19. 09:41
 202/343 anonim ***** válasza:
A hormonok játszanak veled, sajnos velem is ez volt annyira vágytam a babára hogy még a ciklusom is rendszerteken lett! Babás semmiképp sem lehetsz, aki menstruál az nem terhes! Sajnálom!
2012. dec. 19. 12:01
 203/343 anonim ***** válasza:
Igen, én sem terhességre gondolok, hanem hormonokra. És mi lett neked a megoldás?
2012. dec. 19. 12:43
 204/343 anonim ***** válasza:
Hát.... magamban kellett rendet raknom annyira vágytam a babára hogy minden gondolatom e körül forgott szinte betegesen így visszagondolva félelmetes és megpróbáltam az agyam áttekerni... nagyon nehéz mert még most is sokszor eszembe jut, de hidd el egy idő után el kell engedned a gondolatot mert belebetegszel lelkileg!! Feljöttem ide, összetalálkoztam a lányokkal elkezdtünk beszélgetni, és nagyon sokat segített nekem és jó érzés volt az hogy nem vagyok egyedül, van más is hasonló cipőben aki meg ért engem és megtudjuk beszélni az apró jeleket ami sajnos mint utóbb kiderült nem baba volt hanem a hormonok! Rendes ciklusaim voltam 25 naposak, órára pontosan megjött amíg nem csavarodtam be a baba témától!Utána már volt hogy 19 napra megjött :( mégjobban összezavart az hogy velem lehet a baj mert tudtam hogy nem normális ez, közben a legjobb barátnőm bejelentette hogy babát vár úgy hogy nem is akarták ez is jó kis pofon volt ezt is megbeszélhettem a csajokkal itt, nagyon örülök nekik de azért irígy is vagyok legbelül nem tudom kontrollálni sajnos hogy én nem élhetem át vele együtt azt hogy milyen a terhesség a babavárás! Sokszor elkap hogy már nem érdekel az egész duzzogok, sokszor pedig vágyok rá, nem érzem magam agybajosnak de szerintem ez normális minden egészséges nő átszeretné élni a babavárást hisz ez az életnek a legcsodálatosabb ajándéka!Reményt meg az ad akik itt bebabásodnak hiszen nekik is sikerült nekünk miért ne!!?!!!! Szedem ezt a Mastodynon-t és még mindig nem jött meg vártam hogy vasárnap megjöjjön de semmi írtam is hogy nem vagyok terhes mert minden teszt -. Úgy tűnik helyrerakja a rövid ciklusomat most vagyok a 28. napon remélem megjön és nem tolja ki agyig mert az sem lenne jó!Most várok, és már csak abba reménykedem hogy helyreáll!!!!Jó kis lelki túra ez ellehet gondolkozni az élet fintorán hogy aki nem akar gyereket az sz@arja aki meg epekedik utána annak nem adatik meg!Fel a fejjel és ne görcsölj rá!!!Mi nekünk azóta olyan jó, élvezetből szexelelünk és meg sem fordul a fejemben hogy na a baba most talán összejöhetett-e. Jó együtt és kész azért vagyunk egymásnak! Edina
2012. dec. 19. 13:35
 205/343 anonim ***** válasza:
Csajok, én úgy terveztem nem tesztelek, de reggel kénytelen leszek venni, és megcsinálni. Tegnap úgy éreztem meg fog jőnni, de semmi. Elviselhetetlenül fájnak a melleim, főleg a jobb és az is alul, mintha begőrcsőlne, nagyon furcsa. A petefészkeim is úgy szúrnak, de szerintem ha babás is lennék ez még korai nem? Az az egy dolog nyugtat, hogy menzi előtt sosem voltak ilyenek a tünetek, mint ma délután. Ma 29. ciklus napon vagyok, a múlt hónapban 32 napra jőtt a teától, és most reméltem, hogy 28 napos lesz, ha még sem sikerülne a baba, annyira meg volt a tegnap a megjőn érzes, és fel is készültem, de semmi. Holnap kiderül, de kevés esélyt adok, hogy baba legyen, nem is sikerült minden 2 nap együtt legyünk sajnos, nem is tudom, olyan érzés van bennem, hogy nem sikerült. Valaki tesztel még a napokban? Lia voltam
2012. dec. 19. 18:55
 206/343 anonim ***** válasza:
Szia Lia! Nekem is ezek a tüneteim vannak, hogy egyfolytában megjönérzés és piszkosul fáj a mellem. Na ma már szédelegtem is és fáradt vagyok és mintha sűrűbben járnék pisilni. szóval nyugodtan tesztelj, lehet baba, minden esélyed meg van rá!!! hajni voltam. [link] a felső a tegnapi tesztem az alsó ma reggeli. egyre erősebb, bennem már nincs kétség, csak olyan sokára tudok dokihoz menni!!
2012. dec. 19. 19:29
 207/343 cavalli ***** válasza:
Ezek nagyon szép tesztek Hajni! Gratulálok! Üdv a 2012-ben babásodottak körében :)) Csudijóó érzés ugye?? :) Remélem Te előbb eljutsz orvoshoz , mint én, mert én már nagyon türelmetlen voltam az utóbbi időben. Viszont az a jó, hogy így nem kell annyit várnom a köv UH-ra :) Zsófi
2012. dec. 20. 08:39
 208/343 anonim ***** válasza:
Megjött én ebben az évben sem babásodtam be!Ennyit a 2012-ről! de legalább 28 napra nem 21-re! Búcsúzom tőletek mert mi befejeztük a próbálkozást is!Boldogabb Új Évet!Edina voltam
2012. dec. 20. 09:47
 209/343 anonim ***** válasza:
Köszi Zsófi, valóban nagyon jó érzés újra babát várni. Nem is értem, hogy nem kürtöltem még szét, tényleg senkinek sem mondtuk csak a férjem tudja. Én szeretnék várni az első orvosi vizsgálatig és aztán szétordíbálni :-). Bár anyóséknál karácsonyozunk, így ők lesznek az elsők, anyukámnak meg majd januárban mondom el, ha sikerül meglátogatnunk őt. Lia teszteltél ma??? Én nagyon kíváncsi vagyok, légyszi üzenj, hogy mi volt az eredmény!!! Edina! hidd el, ha a mensid rendben lesz akkor majd jön a baba is. A legfontosabb dolog, hogy legyen rendes periodusod peteéréssel, mert anélkül nem fog menni. Ha most megjött 28 napra az már nagyon jó. Pihenjetek egy kicsit és még olyan fiatalok vagytok van időtök bőven, ne számolgass, ne tervezz, kevesebb stressz és meglátod meg lesz az eredménye. Talán idén munkát is találsz! Lányok én már az ebédet is megfőztem, még becsomagolok pár ajándékot aztán élvezem a nap hátralevő részét. Ki tesztel még mostanában? Zsu merre vagy???Eszti??? hogy érzitek magatokat???
2012. dec. 20. 10:23
 210/343 anonim ***** válasza:

[link]

csajok belinkelem a hőgörbémet, hogy lássátok milyen cikk cakk és alig emelkedett ovu után a hőm. 15.- én kaptam meg a tüszőrepesztő szurit. aki teheti az kérje a dokijától, mert nálam piszkosul bevállt a módszer. a tüszőm azon a napon 20 mm-es volt. hajni voltam

2012. dec. 20. 10:28
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!