Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Tina de jóóóó, nagyon örülök, hiszen alig 2 hónap telt el ugye??? Csajok eből merítsetek erőt! Ugorj be néha én mindig vissza olvasom a kérdéseket!!! Boldog babavárást!
Hajni voltam, már a 13. hétben járunk.
Nagyon örülök Nektek lányok, Gratulálok!:)Sok egészséget, és Boldog Babavárást kívánok Nektek!
Edina,sajnálom!:( Nekem sem sikerült azóta sem, már 8.hónapja próbálkozunk, de szerencsére még hamar eljutottam orvoshoz, és kiderült, hogy pajzsmirigyalulműködésem van, és a prolaktinom magasabb a felső határnál, így nem is tudnék teherbe esni. A pajzsmirigyre már kb. 2 hónapja szedek gyógyszert, a prolaktinra pedig ma kezdtem el szedni egy másikat, ami elvileg 1 hónap alatt rendbetesz. Remélem, és nagy izgalommal várom mi lesz az elkövetkező pár hónapban. Remélem sikerül. :)
Úgyhogy Edina, látom, hogy totál el vagy keseredve, megértelek!De ne izgulj, biztos, hogy sikerül,akár így,akár úgy! Nagyon szurkolok, és meglátod, pár hónap múlva Te is meséled a jó híreket. De ezeknek a dolgoknak bennünk néha sok idő kell, hogy rendbejöjjenek. Nyugi, és drukkolok, hogy hamarosan kiderüljön mi a probléma, és kapj rá valami csodaszert!:)Zsu.
Sziasztok Hajni vagyok!
Zsu nekem is alulműködés miatt nem jött évekig a baba, de amint elkezdtem jódot szedni már az is segített, biztos hamar teherbe esel!!!
Edina, örülök, hogy jobban vagy a kilók miatt meg ne aggódj, a torna amúgy is jót tesz a testnek és a léleknek is, nálatok is meglátod rendbejönnek azok a minimális gondok és remélem hamarosan pozi tesztekről olvasok tőletek.
Sajnálom, hogy a többiek úgy eltüntek! Szerintem Era már lassan meg is szül :-), start 5, eszti, Böbe... jó lenne hallani róluk is. tina veled mi van?
Edina, ezt már szeretem!:) Sokkal vidámabb, és pozitívabb vagy!:) Hidd el ez nagyon sokat számít, és mostmár hamarosan sikerülnie kell!!! Mindent megtettél már az ügy érdekében.:) Úgyhogy nagyon drukkolok, és légyszi írj időnként - legalább havonta -, hogy mi újság! Azzal meg ne foglalkozz, hogy felszedtél egy kicsit, hidd el, az még kelleni is fog ahhoz, hogy kihord a babát!:)
Hajni, köszi, bíztató volt, amit írtál!:)
Te hogy vagy?
Zsu.
Kedves Zsu! Ma betöltöttm a 18. hetet, szóval most már repül az idő én is érzem. Komolyan tapasztaltam, hogy néha olyan kis apróságokon múlik a terhesség, az ember nem is gondolná, hogy a női szervezet milyen bonyolult, összetett kis érzékeny szerkezet, valahol egy kis hiba és bár egy egész komoly probléma jön elő. Ha belegondolok, hohy két heti jódszedés után már meg is fogantam, olyan hihetetkennek tünik, pedig ez segített semmi más.
Nagyon drukkolok mindenkinek! És aki tud az írjon, mert sokat gondolok rátok!!!
Dejó, és jól érzed Magad, minden rendben?
Igen, énis néha belegondolok, hogy milyen apróságokon múlik.
Sógornőméknek hamar összejött, nem is számítottak rá, mert Ők is ugyanígy voltak vele, hogy sok negatív példát hallottak. Mi legalább rajtuk keresztül hallunk pozitívakat. Úgyhogy Edina, hajrá nekünk.:)
Hajni, Nektek sok egészséget kívánok, és amint kiderült a neme, írj, és mesélj mindent hogy vagytok!:)Zsu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!