Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek, és sikerekben gazdag Új Évet!!!
Gratulálok a pozi teszthez!!!
Csajok nem nagyon volt időm a főzes témához írni, gondolom, hogy ti is nagyon el voltatok foglalva a teendőitekkel. Lia
2012. dec. 24. 14:30
232/343 anonim válasza:
Sikerekben, Egészségben, Babákban Gazdag Boldog Új Évet kívánok Nektek Lányok! :)
Zsu.
2012. dec. 31. 12:07
233/343 anonim válasza:
Szia Eszti! Te voltál a kérdés kiírója anno!
Hogy vagy??? mi történik nálatok azóta??? Mindenki úgy eltünt, pedig sokat gondolok rátok, hogy hetekig bíztattuk egymást milyen jó volt. Én már a 12. hétbe léptem és remélem sokan mások is a csapatból már teszteltek azóta pozit. Jó lenne ha jelentkeznétek!!! :-) egy kis beszélgetés???
2013. febr. 6. 21:54
234/343 anonim válasza:
Sziasztok! Nem estem azóta sem teherbe most is már 3. napja megvan ma voltam a 3.napi vérvételem orvosról orvosra járok fel Pestre! 2 hát múlva újabb vérvétel és utána meglesz hogy melyik hormon okozza a problémát ami miatt nem sikerül a gyerek!Pedig mindenki azt mondja aki ismer hogy hát majd kicsattanok az egészségtől meg egyebek de hát ez nem látszat dolga, irígylem a kismamákat, egyszer talán én is az lehetek nem tudom mikor lesz az az egyszer???!!..... Edina
2013. febr. 7. 09:08
235/343 anonim válasza:
Edina, hidd el hamar eljön az az egyszer. Azt teszed most amit tenni kell, ügyesen eljársz dokihoz és megtalálják majd hol a bibi, ha van egyáltalán. Van az úgy néha hogy valakinél akár másfél évig is eltart a teherbeesés. bevallom már én is pipa voltam az 5. hónapban, de valahogy már nem gondoltam rá olyan görcsösen... ezért aztán szinte végig ittam a decembert, a sok ünneplés, nem is volt időm gondolkozni, hogy most komolyra vegyem e hogy sikerült... és a hőgörbém is olyan pocsék volt, sose gondoltam volna, de mégis ez lett a mi hónapunk. Vizsgáltasd ki magad Edina, aztán sokkal okosabbak lesztek és a dokid segíteni fog. Sok sikert nektek!!! Mindenkinek!!!
2013. febr. 7. 09:43
236/343 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy, viszont nem itt kezdődik a bibi, a másik közös kérdésünkhöz is írtam ultrahangon már megmondták hogy nem dolgozik az egyik petefészkem ellustult... a sok év gyógyszer miatt pedig már 2 éve abbahagytam és mégis!Tehát nem sok jót ígér a dolog + vastag a mnyhártyám is!majd lesz valahogy én hol foglalkozom ezzel a témával hol nem ha foglalkozom vele akkor sem ha igen akkor sem estem eddig teherbe és természetes úton nem is hiszem hogy sikerülne!Pénzem nincs belültetés sorozatokra sajnos!Fogalmam sincs mit hoz a jövő rmeélem elég lesz valamiféle gyógyszer is ahhoz hogy egyszer lehessen nekünk is közös gyerekünk!Mindenkinek sok sikert!Edina
2013. febr. 7. 10:56
237/343 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, de úgy emlékszem még fiatal vagy és azt hiszem a tb is támogat valamenyit ha esetleg tényleg komoly műtétekre kerülne sor. de olyan sokszor olvasni azt is, hogy minden rossz ellenére mégis spontán esnek teherbe a nők. sok sikert, és ha valaha is eszedbe jutunk, szívesen olvasnám én is, hogy mi történik veled. Minde, minden jót!
2013. febr. 9. 16:34
238/343 anonim válasza:
A spontán dologban egátalán nem reménykedem szerintem nekem 0 az esélyem a spontán teherbeesésre!Az előző volt az utolsó reményteli hónapom de befejeztem nem áltatom magam nincs semmi értelme ha eddig nem estem természetes úton teherbe a következő alkalommal sem fogok semmi reményt nem látom rá!Viszont 2 hét múlva megyek a következő vérvételre tenap múlt el, utána vissza a dokihoz és remélem hogy valami jó gyógyszert kapok amitől azonnal abban a hónapban sikerül teherbe esnem!!Nagyon remélem akkor már nem fog váratni magára!Dehát ez mind a jövő zenéje teljene felesleges nekem az ovut nézni meg ilyesmi!TÉnyleg egyátalán nem hiszek a spontán dologban hogy én spontán teherbe essek csak a hülyéknek van szerencséje azok sz@arják sorva és ha nem is akarnak teherbe esni na velem nem így van!Kikezelnek utána talán.... nagyon remélem.... nagyon vágyom már rá!Biztos vagyok abban hogy én máshogy értékelem a babámat más szemmel és óriási szeretettel mert aki ezt nem éli át az nem tudja micsoda boldogság és csoda ez a gyermekáldás és ha majd a kezemben lesz az én kisbabám csodálattal szeretem és elfelejtem elfelejteti velem ezt az egész rémálmot és sikertelenséget amiért Őérte keresztülmentem!És hiszem azt hogy 100000x jobban megbecsülöm a kis életét!E
2013. febr. 11. 07:36
239/343 anonim válasza:
Sziasztok Drága összetartó kis csapat!:)
Eljött az idő, hogy örömhírrel szolgáljak végre én is.Ma teszteltem egy erős pozitívat.Dokihoz jövő hét keddre van időpontom:)
SOHA nem szabad feladni és meglesz az eredmény, higgyétek el mindenkiből anyuka lesz egyszer aki akarja!:)
Egyébként már nekem is megvolt az időpontom az orvoshoz, hogy na most belekezdünk a kivizsgálásokba, hogy mért nem sikerül vagy ha sikerül mért jön meg a pozi teszt után pár nappal, erre egyszer csak késett.Nem is akartam tesztet csinálni, mondván minek?Rajtam csak az orvos segíthet és mégis csoda történt mert az orvoshoz már nem kivizsgálásra megyek hanem uhára.Majd közlöm vele kedden, hogy mégsincs szükség a kivizsgálásra.!Szóval bármi megtörténhet, csak ezt szerettem volna mondani!Bízz benne és sikerül!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!