Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/343 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon örülök Nektek lányok!Hajni és Tina Nektek már jó lesz a Karácsnyotok :) Én tiszta szívből kívánok nektek ennél csak mégjobb évet a babátokkal!!!!!!!Sajnos szerintem nekem a mastodynon zavarta be a ciklusom és normálisan fogok menstruálni 28 napra ahogy egy egészséges nőnek kellene menstruálni!De nekem már ez fél siker!!!! Nem fogok elkeseredni ha megjön tényleg ahogy az előttem szóló is mondta, már az is jó hogy ha nem 21 napra jön meg hanem 28-ra! Tényleg valószínű hogy nem volt peteérésem a rövidke ciklus miatt!Terhes nem vagyok sajnos mert mindengyik teszt negatív, várom hogy megjöjjön!Tina neked ugye nem zavart be a mastodynon, csak a babát hozta el :) ugye? Nem merem szedni tovább nem tudom mit csináljak, nem akarom azért azt sem hogy nagyon kitolja!Ha tudsz légyszi segts nekem! A reménykedőknek kitartást kívánok!A kismamáinknak meg sok boldogságot és gondtalan terhességet! Edina
2012. dec. 18. 12:20
 192/343 A kérdező kommentje:

Gratulálok a kismamáinknak gondtalan terhességet és jó babázást kívánok,remélem azért nem fogtok eltünni :) Nekem még 1 hetem van nemvártig,de hamar elmegy hétvégén nagy sütés lesz,úgyhogy lesz dolgom.

Puszi mindenkinek :)

2012. dec. 18. 13:31
 193/343 anonim ***** válasza:
Lia, Edina, Eszter köszike a bíztatást! Edina úgy gondolom, hogy a 21 napos ciklus tényleg nem jó az túl rövid. a cseppeket amiket használsz nem ismerem, de ha nekem most tényleg tuti a terhességem, akkor azt kell mondjam, mázlim van, hogy nem vártam ki az egy évet, hanem a 3. sikertelen hónap után már dokihoz mentem. 2. alkalommal jártam nála, mikor elkapott egy szép tüszőt és felajánlotta a tüszőrepesztő szurit. azért elég gyors volt így nem ?:-). Magyarországon lehet nem osztogatják ezt az injekciót??? hallottam valami ilyesmit, hogy nem olyan könnyű hozzá jutni. Természetesen fogok jelentkezni, dokihoz sajnos nem tudok most elmenni, mert elutazunk az ünnepekre és csak január 7.én érkezünk meg. de mire eljutok addigra lesz szívhang is remélem! jaj nagyon izgulok és kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön az álma!!!
2012. dec. 18. 13:41
 194/343 cavalli ***** válasza:
Sziasztok! ma voltam az első vizsgálaton 8+6 hetes a baba és ver a kis szíve :)) Igaz még csak egy paca a monitoron, de már így is teljesen beleszerettem :)) Úgy örülök. Legközelebb jan 14-én megyek. De boldogságom keserédes. MIvel úgy állunk anyagilag, hogy mindent ki tudunk fizetni,d e félrerakni alig, így nehéz / nehezbb. A vizsgálat is elég drága és apárom a fejemhez váta, hogy gratulál, hogy sikerült kiválasztanom a legdrágább orovst, és hogy baromira nem jött jókor a baba. MOndom TESSSÉK?????????????? mondhatta volna azelőtt mielőtt ágyba bújtunk. DEállítása szerint örül neki és szeretné is a babát. Namost??? MOndtam neki, hogy nem kötelessége felnevelni, majd én megteszem, mert ÉN legalább akarom/akartam és örülök neki. Annyira borzasztó , hogy a férfiak csak a farkukig látnak és abba nem gondol bele, hogy egy várndós nőnek ez mekkora fájdalamat okoz, amikor együtt tervezték, szerették volna a babát. 5 havi próbálkozós hónap után, amikor látta mennyire ki vagyok bukva egy-egy sikertelen hónap után, ezt vágja a fejemhez? Szerintetek elhagyjam? mert komolyan megforudlt a fejemben. Zsófi
2012. dec. 18. 19:00
 195/343 cavalli ***** válasza:
relatív rendeződött a vita, azt mondta nagyon örül neki és szeretni fogja, csak aggódik az piszkos anyagiak miatt. Zsófi
2012. dec. 18. 19:44
 196/343 anonim ***** válasza:
100%

Zsofi! Tipikus ferfi reakcio, neha mondanak olyat, amivel megbantanak, de hidd el nekem, csak hirtelen kimondta, ami abban a pillanatban a sziven volt. Ok mashogy latjak, tapasztaljak az egeszet. Kivulallok, nem erzik at teljesen, de ez teljesen termeszetes. Ha benne zajlana minden, akkor ilyeneket nem mondana, hidd el. Neha az en parom is mond olyat, hogy egy pillanatra nekem is beugrik a kerdes:D

Csak ameneti elmezavar nala, hidd el.:D

O is orul es varja. Csacskasagokon ne veszekedjetek, plane most ne!

Gratulalok, es nyugalom.

En ma egy kicsit barnaztam, de alig volt vmi...azt hiszem en lemondhatok rola, hogy most sikerult.

De nem aggodom, igazat megvallva nem is probalkoztunk, veletlen baleset volt, hogy egyszer vedekezes nelkul szeretkeztunk. Mi marciusban terveztuk elkezdeni a probalkozast. Ha most jott volna, meg tudtuk volna eppen oldani, de igazsag szerint a marcius mar sokkal biztoansagosabb honap nekunk (februar elso heteiben kapok szerzodest, utana megyunk a bankba hitelert, mert hazat akarunk venni, es nekunk mar van egy pici lanyunk, "addig beerjuk vele":D ) De ha a barnazas ellenere jonni szeretne, meleg szivvel varjuk. Mar kislanyom is keszen all egy kistesora. Ha megis terhes lennek, visszaterek, de ha nem, akkor most bucsuzom, mindenkinek sok sikert!

Alexa

2012. dec. 18. 19:57
 197/343 anonim ***** válasza:
100%
Szia Zsófi! nyugi lesznek ennél még cifrább dolgai is a párodnak. Csak egy példa az én első terhességemnél. Az okos férjemre rá mertem szólni szülőelőkészítő tanfolyamon, hogy kapcsolja már ki a telefonját és ne zavarja az órát és másokat a hülye csörgéssel. Még neki állt feljebb, másnap el se jött velem ... Ki tudtam volna tekerni a nyakát. Most te is egy kicsit érzékenyebb vagy, de biztosan várja a babát hiszen akkor el se jutottatok volna a védekezés nélküli sexhez. Már a 9. hétben vagy, hogy repül az idő!!! Sok egészséget és vigyázzatok magatokra!
2012. dec. 18. 20:48
 198/343 anonim ***** válasza:

Hajni, nagyon szuper, milyen szép teszt! :) Nagy gratula! :) Örülök Neked nagyon! :)

Zsófi, ne vedd komolyan ezeket a beszólásokat a párodtól. Majd lenyugszik, és akkor már másképp fogj látni mindent.

Milyen jó látni, hogy ennyi pozitív teszt lett ebben a hónapban! :) Gratulálok minden kismaminak!:)

Én meg ma voltam nőgyógyinál, egyetértett abban, hogy a ciklusom nem normális. Felírt egy gyógyszert, sárgatest serkentő, vagy mi, az a neve, hogy Norcolut. 2 hónapig szednem kell, és állítólag ez rendbehozza a ciklusomat. Úgyhogy most pár hónapra eltekintek a "reménykedéstől", elvileg kicsi az esély, hogy teherbe essek. De sebaj, ami késik nem múlik.:) De majd írjatok ám még Ti is!:)

2012. dec. 18. 22:50
 199/343 anonim ***** válasza:
Bocsi, Zsu voltam. :)
2012. dec. 18. 22:51
 200/343 anonim ***** válasza:
Kösz Zsu! Na ha már kezelés alatt vagy akkor biztos hamarosan jön a baba. Úgy olvastam itt, az a gyógyszer meghozza a sikert :-) A ma reggeli tesztem még erősebb pozitív :-))) ez csak a baba lehet :-) hajni voltam
2012. dec. 19. 09:08
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!