Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Gratulálok a kismamáinknak gondtalan terhességet és jó babázást kívánok,remélem azért nem fogtok eltünni :) Nekem még 1 hetem van nemvártig,de hamar elmegy hétvégén nagy sütés lesz,úgyhogy lesz dolgom.
Puszi mindenkinek :)
Zsofi! Tipikus ferfi reakcio, neha mondanak olyat, amivel megbantanak, de hidd el nekem, csak hirtelen kimondta, ami abban a pillanatban a sziven volt. Ok mashogy latjak, tapasztaljak az egeszet. Kivulallok, nem erzik at teljesen, de ez teljesen termeszetes. Ha benne zajlana minden, akkor ilyeneket nem mondana, hidd el. Neha az en parom is mond olyat, hogy egy pillanatra nekem is beugrik a kerdes:D
Csak ameneti elmezavar nala, hidd el.:D
O is orul es varja. Csacskasagokon ne veszekedjetek, plane most ne!
Gratulalok, es nyugalom.
En ma egy kicsit barnaztam, de alig volt vmi...azt hiszem en lemondhatok rola, hogy most sikerult.
De nem aggodom, igazat megvallva nem is probalkoztunk, veletlen baleset volt, hogy egyszer vedekezes nelkul szeretkeztunk. Mi marciusban terveztuk elkezdeni a probalkozast. Ha most jott volna, meg tudtuk volna eppen oldani, de igazsag szerint a marcius mar sokkal biztoansagosabb honap nekunk (februar elso heteiben kapok szerzodest, utana megyunk a bankba hitelert, mert hazat akarunk venni, es nekunk mar van egy pici lanyunk, "addig beerjuk vele":D ) De ha a barnazas ellenere jonni szeretne, meleg szivvel varjuk. Mar kislanyom is keszen all egy kistesora. Ha megis terhes lennek, visszaterek, de ha nem, akkor most bucsuzom, mindenkinek sok sikert!
Alexa
Hajni, nagyon szuper, milyen szép teszt! :) Nagy gratula! :) Örülök Neked nagyon! :)
Zsófi, ne vedd komolyan ezeket a beszólásokat a párodtól. Majd lenyugszik, és akkor már másképp fogj látni mindent.
Milyen jó látni, hogy ennyi pozitív teszt lett ebben a hónapban! :) Gratulálok minden kismaminak!:)
Én meg ma voltam nőgyógyinál, egyetértett abban, hogy a ciklusom nem normális. Felírt egy gyógyszert, sárgatest serkentő, vagy mi, az a neve, hogy Norcolut. 2 hónapig szednem kell, és állítólag ez rendbehozza a ciklusomat. Úgyhogy most pár hónapra eltekintek a "reménykedéstől", elvileg kicsi az esély, hogy teherbe essek. De sebaj, ami késik nem múlik.:) De majd írjatok ám még Ti is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!