Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/343 anonim ***** válasza:

Tina, ez borzasztó! :( De nincs veszve semmi. Hidd el, biztos a következő Baba egészségesebb lesz és ott marad a pocakodban! El sem tudom képzelni milyen nehéz ez Neked most. :( Kitartás és fel a fejjel!

Lia, én benne vagyok a főzős témában. :)

Edina, Te se keseredj el, én mindig azzal nyugtatom magam, hogy nem véletlen, hogy nem jött még össze. Valami oka van és nem feltétlenül szervi oka! És NEM VAGY SELEJTES!!!Ezt felejtsd el! Ok, hogy mi nem próbálkozunk olyan rég, mint Ti, könnyű is így osztani az észt, tudom... Csak nem szeretném, hogy kiborulj.:(

Eszti, hogy vagy?

Hajni, olyan jó látni, hogy ilyen boldog vagy! :) Jó látni a pozitív példákat is! :) De most nagyon vigyázz ám Magatokra! :)

Nekem most ugye pár hónap pihenő van, amíg a gyógyszert szedem (a Norcolutot), addig kicsi az esélye, hogy teherbeessek. De most énis mintha lekattantam volna a témáról... De nem is bánom, hátha így jön leginkább össze.:)Az elmúlt hónapokban már túlságosan sokat foglalkoztam a dologgal.

Jó lenne azért hallani még felőletek, kismamiknak, hogy hogy érzitek magatokat babavárás alatt, akiknek meg nem hozott szerencsét a 2012, hogy alakul az életetek 2013-ban. Remélem hallok még Felőletek!

Zsu.

2012. dec. 20. 20:51
 222/343 A kérdező kommentje:

Tina,sajnálom ami veled történt és köszönjük a bizalmadat és megosztottad velünk ezt a sajnálatos hírt.

Edina és Lia hiányozni fogtok nagyon,amúgy én szívesen beszélgetek veled fözésröl én is imádok főzni.

Kedves Zsu,hát a nem megszokott tünet az az hogy néha nagyon enyhe görcseim vannak ami egyáltakán nem szokott lenni,csak a mensi napján szoktak görcseim lenni.

2012. dec. 20. 22:33
 223/343 A kérdező kommentje:
Örülnék ha azért néha írnak azok magukról akik sajnos nem maradnak itt,és persze a kismamik is részletes beszámolót a picikéröl :)
2012. dec. 20. 22:36
 224/343 anonim ***** válasza:

Köszönöm! Úgylátszik nekem ennyi jut mindig...sose lesz babám:(...

Tina..

2012. dec. 21. 18:18
 225/343 anonim ***** válasza:
Tina, ne butáskodj, hiszen fiatalok vagytok és ez volt a 3-4. próbahónapotok. Akár 2 hónap mulva újra sikerülhet. Olvass utána könyvekben, hogy mennyi nehézségen kell túlesniük a petesejtnek meg az ondónak, csoda hogy ha hamar megfogan egy baba... még a beágyazódás is csak 40%-ban sikerül. Meglátod hamarosan újra fog sikerülni. Elmentetek Bécsbe? Próbálj meg az ünnepekre koncentrálni és egy kicsit kikapcsolódni, minnél hamarabb rendbe jössz, annál hamarabb lesz baba a pociban. Én január 14. én megyek először nődokihoz, majd utána tudok bővebben írni magunkról. Kedden elrepülünk melegebb tájak felé és remélem addig sok mindenkinek lesz pozi tesztje. kellemes ünnepeket és buék nektek. nem vagyok nagy konyhatündér, de szívesen részt veszek a főzés témában is ha indul a dolog!!! hajni voltam
2012. dec. 23. 10:07
 226/343 A kérdező kommentje:
Sziasztok Csajok!Nekem ma reggel megjött egyáltalán nem lepődtem meg rajta.Most egy idejig hadjuk ezt a dolgot,de a főzős témánál találkozunk,addigis Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
2012. dec. 23. 18:10
 227/343 anonim ***** válasza:
Eszti látod van akinek hamar van akinek kicsit többet kell rá várni. Neked is kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánok!!!
2012. dec. 23. 19:42
 228/343 anonim ***** válasza:

Mindenkinek Szép Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok, és a főzős dolognál találkozzunk! :)

Zsu

2012. dec. 23. 22:38
 229/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Végre, pozitívat teszteltem tegnap és ma reggel is. Veszek még egy digitálisat most gyors a dm-ben, hogy biztos legyen, este jelentem majd be a Páromnak.

Gyönyörű karácsonyi ajándék lesz. Kellemes ünnepeket mindenkinek!

2012. dec. 24. 09:24
 230/343 anonim ***** válasza:
ok de ki vagy, nem írtad oda a nevedet!!! gratula neked és boldog karácsonyt. hajni
2012. dec. 24. 12:49
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!