Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Tina, ez borzasztó! :( De nincs veszve semmi. Hidd el, biztos a következő Baba egészségesebb lesz és ott marad a pocakodban! El sem tudom képzelni milyen nehéz ez Neked most. :( Kitartás és fel a fejjel!
Lia, én benne vagyok a főzős témában. :)
Edina, Te se keseredj el, én mindig azzal nyugtatom magam, hogy nem véletlen, hogy nem jött még össze. Valami oka van és nem feltétlenül szervi oka! És NEM VAGY SELEJTES!!!Ezt felejtsd el! Ok, hogy mi nem próbálkozunk olyan rég, mint Ti, könnyű is így osztani az észt, tudom... Csak nem szeretném, hogy kiborulj.:(
Eszti, hogy vagy?
Hajni, olyan jó látni, hogy ilyen boldog vagy! :) Jó látni a pozitív példákat is! :) De most nagyon vigyázz ám Magatokra! :)
Nekem most ugye pár hónap pihenő van, amíg a gyógyszert szedem (a Norcolutot), addig kicsi az esélye, hogy teherbeessek. De most énis mintha lekattantam volna a témáról... De nem is bánom, hátha így jön leginkább össze.:)Az elmúlt hónapokban már túlságosan sokat foglalkoztam a dologgal.
Jó lenne azért hallani még felőletek, kismamiknak, hogy hogy érzitek magatokat babavárás alatt, akiknek meg nem hozott szerencsét a 2012, hogy alakul az életetek 2013-ban. Remélem hallok még Felőletek!
Zsu.
Tina,sajnálom ami veled történt és köszönjük a bizalmadat és megosztottad velünk ezt a sajnálatos hírt.
Edina és Lia hiányozni fogtok nagyon,amúgy én szívesen beszélgetek veled fözésröl én is imádok főzni.
Kedves Zsu,hát a nem megszokott tünet az az hogy néha nagyon enyhe görcseim vannak ami egyáltakán nem szokott lenni,csak a mensi napján szoktak görcseim lenni.
Köszönöm! Úgylátszik nekem ennyi jut mindig...sose lesz babám:(...
Tina..
Mindenkinek Szép Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok, és a főzős dolognál találkozzunk! :)
Zsu
Sziasztok Csajok!
Végre, pozitívat teszteltem tegnap és ma reggel is. Veszek még egy digitálisat most gyors a dm-ben, hogy biztos legyen, este jelentem majd be a Páromnak.
Gyönyörű karácsonyi ajándék lesz. Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!