Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/343 anonim ***** válasza:
Teszteltem, totál negativ. Tudom Edina mit érzel, hidd el szerintem is jó lesz lekattani a témáról, én is így teszek. Addig is őrülők, amig kettesben lehetünk, majd egyszer eljőn a mi időnk is. Aki még vár a pozi tesztre nagyon drukkolok. A kismamiknak boldog babavárást kivánok!!! Kellemes Ünnepeket, és egyben Boldog Új Évet kivánok!!! Lia voltam.
2012. dec. 20. 11:06
 212/343 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Edina hiányozni fogsz nekünk kívánom a legjobbakat nektek :)

Hát én pár napja nagyon enyhe mensi szerű görcsöket érzek néha,nem tudom mitől lehet,majd meglátjuk.

2012. dec. 20. 11:10
 213/343 anonim ***** válasza:

Szia Lia! És a mensid nem jött még meg ugye??? Várj még 2 napot aztán tesztlej újra. Köszönöm a jó kívánságokat és viszont neked is kívánom, ha most ez a hónap nem sikerült akkor a 2013-as év legyen a ti évetek is, legyen sikeres és termékeny! hajni

Eszti ha jól tudom neked van még 4 napod tesztelésig. sok sikert és mindenki írjon aki még tesztelni fog!!!

2012. dec. 20. 11:22
 214/343 anonim ***** válasza:

Hiányozni fogtok lányok nagyon!!!! Nagyon kár hogy így kell búcsúznom, de sajnos mindig marad hoppon valaki! Nekem nem úgy alakult ahogy kellett volna a dolog, majd egyszer.... szomorú vagyok!!! Mindenki kérdi mi bajom? én: áh csak álmos vagyok!A nagy f@szt úgy kivagyok ordítanék a bánattól, hogy selejtes vagyok! Kismamák jó egészséget!Lia és Eszti nektek még sok reményt és + eredményt!Nagy ölelést küldök Nektek lányok!Edina voltam!

ui.: Jövő tavasszal májusban elindítom a kérdést hogy ki nem várja ebben a hónapban!!!!puszi Nektek!

2012. dec. 20. 12:28
 215/343 anonim ***** válasza:
Aranyosak vagytok nagyon, de ebből már nem lesz pozitiv. 5-én elég jól megéreztem az ovut, ez estére elmúlt, és kb 1 óra múlva már fájtak is a melleim, és akárhogy számolok már pozi kellene legyen a teszt, ha baba lenne. Nem érzem, hogy ma vagy holnap megjőnne, eddig éreztem. Tudom, hogy rástresszeltem, de mostmár alig várom megjőjjőn.
2012. dec. 20. 12:42
 216/343 anonim ***** válasza:
Lia voltam
2012. dec. 20. 12:42
 217/343 anonim ***** válasza:

Csak hogy drága szurkolóim tudjátok, hogy mi van, volt velem megírom, mert úgy érzem megérdemlitek, hogy megtudjátok ti is bár eléggé fájdalmas ez még Nekem: szóval igen, pozitív tesztek nem hazudtak és babát vártam, de spontán elment..

A doki valószínűsítette a vetélést és azt mondta, hogy nem kéne a nőknek a menstruáció előtt tesztelgetniük pontosan az ilyen szomorú esetek miatt mert kb minden 5. nőnek megjön a pozi teszt ellenére is.Hát én voltam a statisztikai 5. ....:(

Tina voltam..

2012. dec. 20. 12:49
 218/343 anonim ***** válasza:
Tina nagyon sajnálom, és nem igazán tudom, hogy mit is irhatnék...Lefagytam, sirhatnékom van, és a reményem is kezd elfogyni, de most olyan jó őtletem támadt, hogy lekattanok Teherbeesés témárol, és mivel nagyon jókat beszélgettünk, és úgy érzem valóban fogtok hiányozni, igy hat megkérdezlek csajok... Van kedvetek beszélgetni pl a Főzés kategoriában??? Első sorban nagyon szeretek főzni, az idén szereztem diplomát igaz, hogy csak tanfolyamot végeztem, de csak hobbiból,a főiskola után, hátha hasznát veszem valamikor. Másodsorban pedig jó lenne szerintem kikapcsolódás képpen is, hogy ne csak ebben a topikban beszélgessünk, és gondolom, hogy ti is napról napra kényeztetitek párotokat is a finom kajákkal. Csajok, ha van kedvetek az izek világába elkalandozni, akkor én szivesen beszélnék veletek erről is, és főleg most, igy az ünnepek előtt. Remélem nem veszitek tolakodásnak, hogy ezt ide irtam ki. Lia voltam
2012. dec. 20. 13:20
 219/343 anonim ***** válasza:
Tina nagyon sajnálom ami veled történt, statisztika ide vagy oda, ez rosszabb mint egy negatív teszt az elején. Köszönjük, hogy megosztottad velünk a bánatodat is. És remélem, hogy hamarosan újra sikerek elé álltok, hozzon neked is a 2013 -as év sok szerencsét és boldogságot. Nekem a lányom előtt volt egy 6 hetes vetélésem, de rá a 2. mensi után már teherbe is estem. Szóval ne add fel, mert akár neked is sikerülhet újra hamarosan. Sok lelki erőt neked! hajni voltam
2012. dec. 20. 13:23
 220/343 anonim ***** válasza:
ÚR ÉG!Ezt nem hiszem el, hát Tina ez sokkal rosszabb mint ha csak megjött volna!Neked ott volt a remény is! Komolyan nagyon sajnálom! Kitartást és sok lelki erőt neked!Edina
2012. dec. 20. 13:52
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!