Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Sziasztok Csajok!
Edina hiányozni fogsz nekünk kívánom a legjobbakat nektek :)
Hát én pár napja nagyon enyhe mensi szerű görcsöket érzek néha,nem tudom mitől lehet,majd meglátjuk.
Szia Lia! És a mensid nem jött még meg ugye??? Várj még 2 napot aztán tesztlej újra. Köszönöm a jó kívánságokat és viszont neked is kívánom, ha most ez a hónap nem sikerült akkor a 2013-as év legyen a ti évetek is, legyen sikeres és termékeny! hajni
Eszti ha jól tudom neked van még 4 napod tesztelésig. sok sikert és mindenki írjon aki még tesztelni fog!!!
Hiányozni fogtok lányok nagyon!!!! Nagyon kár hogy így kell búcsúznom, de sajnos mindig marad hoppon valaki! Nekem nem úgy alakult ahogy kellett volna a dolog, majd egyszer.... szomorú vagyok!!! Mindenki kérdi mi bajom? én: áh csak álmos vagyok!A nagy f@szt úgy kivagyok ordítanék a bánattól, hogy selejtes vagyok! Kismamák jó egészséget!Lia és Eszti nektek még sok reményt és + eredményt!Nagy ölelést küldök Nektek lányok!Edina voltam!
ui.: Jövő tavasszal májusban elindítom a kérdést hogy ki nem várja ebben a hónapban!!!!puszi Nektek!
Csak hogy drága szurkolóim tudjátok, hogy mi van, volt velem megírom, mert úgy érzem megérdemlitek, hogy megtudjátok ti is bár eléggé fájdalmas ez még Nekem: szóval igen, pozitív tesztek nem hazudtak és babát vártam, de spontán elment..
A doki valószínűsítette a vetélést és azt mondta, hogy nem kéne a nőknek a menstruáció előtt tesztelgetniük pontosan az ilyen szomorú esetek miatt mert kb minden 5. nőnek megjön a pozi teszt ellenére is.Hát én voltam a statisztikai 5. ....:(
Tina voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!