Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Rég írtam magamról.Először is szívből örülök a babásoknak:)!!

Nekem sajnos újra közbe szólt a sors és március 14.-én a majdnem 9 hetes babómat ismét elvették szívhang hiánya miatt. Azt mondják a villám nem csap be 2x ugyan oda- téves mondás...

Hétfőn megyek 6 hetes kontrollra és remélem, hogy minden rendben odabent és nem kell hónapokat várni az újbóli próbálkozással..

Tina voltam

2013. ápr. 11. 12:32
 262/343 anonim ***** válasza:
Tina újra babát vártál??? Nem is írtad?! És most ő is?! Nem kaptál gyógyszert hogy a baba megmaradjon? vagy kaptál és annak ellenére is?? írj ha van időd!
2013. ápr. 11. 12:36
 263/343 anonim ***** válasza:
Ne haragudj Tina összekevertelek valakivel! Most jutottam el odáig hogy visszaolvassam! Miért van ez? Mitől állt le a szivecskéje? rendellenesség, valamit mondtak? ez annyira kegyetlen hogy már az ember beleéli magát és sikerül végre megfogannia hosszú idő után erre meg ezt kapja! Annyira sajnálom kegyetlen lehet ezen keresztülmenni, de nagyon remélem hogy kárpótól az élet téged és hamarosan egészséges kisbabaát szülsz! Kívánom hogy tedd túl magad ezen minél előbb az a baj bármit mondok azok csak szavak és nem biztos hogy az segít mert ő egy élet volt nem is picike hanem egy majd 30 mm baba! Nagyon sok kitartást és lelki erőt neked! Tényleg kívánom mielőbb túltedd magad rajta párod biztosan melletted lesz és segít! Gondolom már a család is tudta erre most közölni hogy mégsem hát ez kegyetlen érzés! Remélem nagyon hogy nekem nem kell átélni ezt a borzalmat még az ellenségeimnek sem kívánok ilyet! Millió puszi ölelés és erő!! Edina
2013. ápr. 11. 14:11
 264/343 anonim ***** válasza:

nagyon köszönöm a kedves szavakat Edina!Jól esnek a lelkemnek!

Nem biztos, hogy összekeversz valakivel mert nekem nyáron is ugyan ez volt, 8 hetesen szintén szívműködés hiánya miatt vették el és most márciusban újra.Februárban teszteltem pozitívat, ez volt a második terhességem amiből szintén nem született baba..:(

remélem harmadszor kegyes lesz a sors..

Tina voltam

2013. ápr. 11. 18:44
 265/343 anonim ***** válasza:
Szívből kívánom Neked hogy most már ne legyen több baj és a következő babád sikeresen kihord és megszüld! Tegnap este is gondoltam rád meséltem anyukámnak hogy milyen rossz ilyet olvasni ilyenkor úgy beparázok én is hogy mi lesz hogy ha én is így járok annyira kegyetlen ebbe bele sem szabad gondolni mert belebetegszik az ember ha állandóan parázik amit ugye nem is szabad ilyenkor! Csak a legjobbakat kívánom tényleg hogy mielőbb talpra állj és hamarosan ismét babát várj és boldog terhességet élhess meg! Mert hiszem azt hogy a következő sikerül hiszen ezt meg kell beszélni orvossal és biztos hogy van erre valami gyógyszer hiszen olyan fejlett az orvostudmány már! Le a kalappal előtted és sok erőt kívánok mégegyszer Neked! Millió puszi Edina
2013. ápr. 12. 07:33
 266/343 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Zsu akkor neked megy a drukk, hogy eredményt hozzon a gyógyszeres kezelésed végre!!!Tina nagyon sajnálom, ez olyan szomorú, de most már ideje lenne, hogy egy doki komoylan kivizsgáljon téged, mert szívleállás nem történik csak úgy a semmitől, lehet valami vérproblémád van, ezt jó lenne egy szakorovossal megnézetni!!! Írd majd meg hogy mi volt a 6 hetes korntrolon. Edina jobban van a náthád??? Nem szabad az első 12 hétben semmi gyógyszert szedni, ezt jól jegyezd meg. Ígyál teákat a megfázásra és szedjál napi 1000mg c-vitamint, az segít majd. Írjjatok lányok mi bvan veletek. Én most vagyok 20+5 hetes, és még mindig nem tudjuk a nemét! puszi nektek és mindenki vigyázzon magára!
2013. ápr. 12. 10:36
 267/343 anonim ***** válasza:
Kúrálom magam kamilla teával,de már dolgozom. Azt hittem hogy belázasodhatok mert úgy éreztem hogy hőm van de megmértük a hőm és semmi 37,2 volt de majd megsültem, anya azt mondta hogy ezek biztos a hormonok miatt érzem úgy hogy hőm van, de lázam hála Istennek nem lett! Pihentem egy napot és máris jobban vagyok! Olyan jó lenne otthon maradni és aludni fél napokat :) rosszul esett ma reggel az 5 órai kelés... de még bírnom kell egy darabig! Gondoltam már arra is hogy azért vagyok ilyen nyomi mert 4x1 utrot kell szednem és lehet hogy sok a progi pótlás, de bízom az orvosban hiszen az ő segítségével lett a babánk! :D Igazán küldhetnél egy fotót a pocódról szerintem mindenki kíváncsi rá hiszen te vagy az első pocakosunk!!! :) A neme annyira nem is fontos csak egészséges és életerős legyen a picur! puszi Edina
2013. ápr. 12. 12:27
 268/343 anonim ***** válasza:

[link]

remélem sikerült feltölteni. Edina a 37 feletti hőmérséklet teljesen normális terhesen. Örülök, hogy jól vagy.

2013. ápr. 15. 20:00
 269/343 anonim ***** válasza:
Hát szia pocak!! :) Milyen aranyos kis pocód van :)!!!!!! Vigyázz magatokra!!! :) Igen tudom hogy a hő normális csak az érzésem olyan volt mint ha hőm lenne de már úgy tűnik megszoktam!! :) Tegnap volt ultrahangom ismét már 20mm petezsák benne 5mm embrió és ver a szivecskéje!!!!! :) Kaptam beutalókat most megyek fogorvostól belgyógyászhoz kezdve mindenhova! Semmi tünetem rosszullét vagy ilyesmi talán nem vagyok édességevős mint eddig voltam, de aztán ennek várjuk ki a végét :D csak a puffadás van meg nagy a hasam estére reggelre jobb laposabb de estére puffadásig feszül állítólag ez is normális és pár hét alatt elmúlik! Hát remélem én is hogy nem fog feszülgetni! Néha görcsölgetek pár másodpercre 2-3 naponta van hogy 1x 2-3 mpre olyan csikaró érzés fog el de után semmi! Azt mondták erre hogy ez is normális hát remélem! írjatok ha van időtök puszi mindenkinek!
2013. ápr. 16. 07:31
 270/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Tina, nagyon szörnyű ami Veled történt!:( Szavakkal sem lehet leírni, nagyon sajnálom! Bízom benne, hogy 3-adszorra tényleg sikerülni fog! De mindenképpen beszélj az orvosoddal, neki figyelnie kellett volna jobban Rád már most is(bocsi, nem tudom mennyire figyelt Rád, de szörnyű vége lett.:( )Kitartás, és fel a fejjel, bár nem tudom ilyenkor mit is lehetne mondani...:( A következőnek sikerülnie kell!!!

Edina, nagyon jó olvasni a soraidat, látszik, hogy ragyogsz! :) Te vagy az egyik pozitív példa! Örülök, hogy jól érzed Magad, és nagyon vigyázz Magadra, Magatokra!!!

Most én vagyok kétségbeesve és már naponta többször sírnám el magam legszívesebben. Megint egy sikertelen hónap. Már olyan gondolatok fognak el, hogy mivan, ha ez egy jel, és azért nem sikerül, mert valamit jelezni akar a sors ezzel.:(

Páromnak nem tudok erről beszélni, mert Ő Pasiból van, Ő nem éli meg ilyen kétségbeesetten.

Elvileg jövőhéten megyek vissza kontroll vérvételre, hogy hogyan alakult a hormonszintem.

Ti hogy tudtatok ezen a negatív gondolatokkal teli/feladós időszakon túllépni? :( Zsu.

2013. ápr. 16. 22:22
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!