Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Sziasztok csajok!
Rég írtam magamról.Először is szívből örülök a babásoknak:)!!
Nekem sajnos újra közbe szólt a sors és március 14.-én a majdnem 9 hetes babómat ismét elvették szívhang hiánya miatt. Azt mondják a villám nem csap be 2x ugyan oda- téves mondás...
Hétfőn megyek 6 hetes kontrollra és remélem, hogy minden rendben odabent és nem kell hónapokat várni az újbóli próbálkozással..
Tina voltam
nagyon köszönöm a kedves szavakat Edina!Jól esnek a lelkemnek!
Nem biztos, hogy összekeversz valakivel mert nekem nyáron is ugyan ez volt, 8 hetesen szintén szívműködés hiánya miatt vették el és most márciusban újra.Februárban teszteltem pozitívat, ez volt a második terhességem amiből szintén nem született baba..:(
remélem harmadszor kegyes lesz a sors..
Tina voltam
remélem sikerült feltölteni. Edina a 37 feletti hőmérséklet teljesen normális terhesen. Örülök, hogy jól vagy.
Sziasztok lányok!
Tina, nagyon szörnyű ami Veled történt!:( Szavakkal sem lehet leírni, nagyon sajnálom! Bízom benne, hogy 3-adszorra tényleg sikerülni fog! De mindenképpen beszélj az orvosoddal, neki figyelnie kellett volna jobban Rád már most is(bocsi, nem tudom mennyire figyelt Rád, de szörnyű vége lett.:( )Kitartás, és fel a fejjel, bár nem tudom ilyenkor mit is lehetne mondani...:( A következőnek sikerülnie kell!!!
Edina, nagyon jó olvasni a soraidat, látszik, hogy ragyogsz! :) Te vagy az egyik pozitív példa! Örülök, hogy jól érzed Magad, és nagyon vigyázz Magadra, Magatokra!!!
Most én vagyok kétségbeesve és már naponta többször sírnám el magam legszívesebben. Megint egy sikertelen hónap. Már olyan gondolatok fognak el, hogy mivan, ha ez egy jel, és azért nem sikerül, mert valamit jelezni akar a sors ezzel.:(
Páromnak nem tudok erről beszélni, mert Ő Pasiból van, Ő nem éli meg ilyen kétségbeesetten.
Elvileg jövőhéten megyek vissza kontroll vérvételre, hogy hogyan alakult a hormonszintem.
Ti hogy tudtatok ezen a negatív gondolatokkal teli/feladós időszakon túllépni? :( Zsu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!