Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
 311/343 anonim ***** válasza:

Edina ezek szerint kisfiad lesz :-)Most valahogy mindenhol kisfiú lesz akikkel egyszerre vagyok babás. A babaneten agyok egy fórumon, 13-an várjuk egymás babáját, közel 6 héten belül mindenki megszül, mármint szeptemberi babásak és pár októer na meg én augusztus vége... nagyon izgi valójában. Igen, akritikus 2 hétből már egy lassan letelik, aztán a dokim is mondta, hogy a 36. hét után jöhet a baba ha akar.

Zsu érződik a soraidon, hogy jóban és jobban vagy önmagaddal is. Ja furi lehet, hogy most arra kell vigyázni, hogy nehogy sikerüljön a baba 3 hónapon belül, de az olyan kevés idő, nagyon is elképzelhető hogy aztán kettő lesz egyszerre a pociban :-)... Jók legyetek és természetesen csatolok majdf képet amikor eljön az ideje ;-)

2013. júl. 19. 22:11
 312/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Hajni, biztos minden rendben lesz, ne aggódj!:) Csak pihenj sokat, és ne idegeskedj! Mostmár nem kell sokat várni! Pláne ez elmúlt 8 hónaphoz képest, ez már semmi!;)

Egy lány Babóról amúgy tudok, Bátyáméknak pár héten belül születik, és Kislány lesz!:)

Edina, nagyon jó olvasni, hogy ilyen jól vagytok, Te se izgulj, minden rendben kell, hogy legyen!

Köszönöm amiket írtatok, el sem tudjátok képzelni Párom milyen boldog lenne, ha ikreink lennének!!!:) Énis örülnék, csak ki tudjam hordani!:)

Hajni, amit írsz, hogy jóban vagyok önmagammal, részben igaz. De nem tudtam még teljes egészében feldolgozni.:( Tegnap is eléggé kiborultam szegény Páromnak, nem is értette... Eszembe jutott az az ismerősünk, aki nem felhőtlenül boldog, hogy kisbabát vár, hát akkor éreztem, hogy milyen elfojtott düh van még bennem. És nem azért, mert irigy vagyok, vagy mert sajnálom tőle. Hanem amiről már itt régebben beszéltünk. Hogy az, aki annyira szeretne, akadályokba ütközik... Na mindegy...

Nehéz lesz azért ez a 3 hónap, de remélem eltelik hamar. :)

Vigyázzatok Magatokra Lányok, és írjatok, hogy hogy vagytok!

Edina, Te nem küldesz fényképet Magadról és a pocakodról?:)

Puszi Nektek!Zsu.

2013. júl. 21. 22:22
 313/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Elhiszem hogy nehéz Zsu én is igazságtalannak tartottam ezt! Miért van ez hogy aki megkapja az nem tud örülni neki úgy.... De ti a pároddal dupla olyan nagy örömmel vágtok bele a babagyártásba :) és a babavárásba is!! Addig pedig szeressétek nagyon egymást hisz neked is nagy szükséged van most az Ő segítségére és neki is arra hogy Te nyugodt légy! [link] ezt egyik reggel gyorsan csináltam nem tudom magamat lefényképezni rendesen, de szólok páromnak hogy csináljon egy rendes pocakos fotót majd! Hajni Te már lassan a kezedben tartod a kismanótokat!! :) de jó is lesz az! Tényleg fő a nyugalom és a pihenés és minden a legnagyobb rendben lesz! Puszi és írjatok ha van időtök!Edi

2013. júl. 22. 07:01
 314/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Edi, ari pocakod van. :) Arcodat nem mutatod majd meg nekünk?:P Ha már úgyis ennyit beszélgettünk itt. :)

Persze, csak, ha szeretnéd!:)

Hajni, mi van Veled/Veletek?

Puszi Nektek!

2013. júl. 29. 21:26
 315/343 anonim ***** válasza:
Sziasztok, minden rendben velünk, ma voltam dokinál mélg egyben vagyunk. Edina szépen alakul a pocid :-). Zsu elhiszem, hogy van benned fájdalom is főleg akkor amikor az meber ilyet hall, hogy nme nagyon örülnek a babának... ezt én se értem mondjuk miért van... Nálunk megbeszéktük, hogy mikor akarunk babát és terveztük vártuk. Olyan sok felelőtlen ember van, vagy még túl fiatalok... Nekem még 27 napom van hátra ha minden igaz :-) üzizek majd még, de úgy néz ki nem fog a napokban megszületn a babám.. a kórházi mityót már összepakoltam valamennyire.. :-) jók leyetek addig is
2013. júl. 30. 21:40
 316/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!:)

Kitartás a hatalmas hőségben a pocakotokkal!:)Gondoltam adok egy kis életjelet mert nem szeretnék innen eltűnni csak úgy.Egyenlőre még változatlan a helyzet és nem tudok pozitív hírrel se teszttel szolgálni de jövő hét lesz a Mi hetünk-hátha..:)

Zsu! Kitartás!Tudom, hogy baromi sok ám az a 3 hónap is de eltelik, nekünk most júliusban járt le és elképzelheted milyen borzalmas volt, de eltelt.Végig csak az járt az eszemben, hogy ez most muszáj, hogy a következő megmaradjon és egészséges legyen!:)Hidd el leszünk MI is egyszer boldog Anyukák!!!

2013. aug. 3. 18:19
 317/343 anonim ***** válasza:
Lemaradt, hogy Tina voltam...
2013. aug. 3. 18:19
 318/343 anonim ***** válasza:
Ó Tina, hát akkor hajrá nektek!! :-)Régen jelentkeztél!!! Sok sok sikert kívánok! Mi még egyben vagyunk, hétfőn leszek kerek 37 hetes! Zsu hogy vagy? Edina nő a pocak? Én 10kg-nál tartok, de rendben van ez így!!! üdv mindenkinek Hajni voltam
2013. aug. 3. 22:21
 319/343 Noisy23 ***** válasza:
nekem decemberi babam lesz:) a kiirt idopont szerint a fiatal ur dec.9-e korul erkezik:)miert ilyen fontos szamodra a december?karacsonyi babat szeretnel? :D
2013. aug. 4. 14:02
 320/343 Noisy23 ***** válasza:
ja,bocsi,csak most neztem,h ez tavalyi kerdes...:)
2013. aug. 4. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!