Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Edina ezek szerint kisfiad lesz :-)Most valahogy mindenhol kisfiú lesz akikkel egyszerre vagyok babás. A babaneten agyok egy fórumon, 13-an várjuk egymás babáját, közel 6 héten belül mindenki megszül, mármint szeptemberi babásak és pár októer na meg én augusztus vége... nagyon izgi valójában. Igen, akritikus 2 hétből már egy lassan letelik, aztán a dokim is mondta, hogy a 36. hét után jöhet a baba ha akar.
Zsu érződik a soraidon, hogy jóban és jobban vagy önmagaddal is. Ja furi lehet, hogy most arra kell vigyázni, hogy nehogy sikerüljön a baba 3 hónapon belül, de az olyan kevés idő, nagyon is elképzelhető hogy aztán kettő lesz egyszerre a pociban :-)... Jók legyetek és természetesen csatolok majdf képet amikor eljön az ideje ;-)
Sziasztok Lányok!
Hajni, biztos minden rendben lesz, ne aggódj!:) Csak pihenj sokat, és ne idegeskedj! Mostmár nem kell sokat várni! Pláne ez elmúlt 8 hónaphoz képest, ez már semmi!;)
Egy lány Babóról amúgy tudok, Bátyáméknak pár héten belül születik, és Kislány lesz!:)
Edina, nagyon jó olvasni, hogy ilyen jól vagytok, Te se izgulj, minden rendben kell, hogy legyen!
Köszönöm amiket írtatok, el sem tudjátok képzelni Párom milyen boldog lenne, ha ikreink lennének!!!:) Énis örülnék, csak ki tudjam hordani!:)
Hajni, amit írsz, hogy jóban vagyok önmagammal, részben igaz. De nem tudtam még teljes egészében feldolgozni.:( Tegnap is eléggé kiborultam szegény Páromnak, nem is értette... Eszembe jutott az az ismerősünk, aki nem felhőtlenül boldog, hogy kisbabát vár, hát akkor éreztem, hogy milyen elfojtott düh van még bennem. És nem azért, mert irigy vagyok, vagy mert sajnálom tőle. Hanem amiről már itt régebben beszéltünk. Hogy az, aki annyira szeretne, akadályokba ütközik... Na mindegy...
Nehéz lesz azért ez a 3 hónap, de remélem eltelik hamar. :)
Vigyázzatok Magatokra Lányok, és írjatok, hogy hogy vagytok!
Edina, Te nem küldesz fényképet Magadról és a pocakodról?:)
Puszi Nektek!Zsu.
Sziasztok!
Elhiszem hogy nehéz Zsu én is igazságtalannak tartottam ezt! Miért van ez hogy aki megkapja az nem tud örülni neki úgy.... De ti a pároddal dupla olyan nagy örömmel vágtok bele a babagyártásba :) és a babavárásba is!! Addig pedig szeressétek nagyon egymást hisz neked is nagy szükséged van most az Ő segítségére és neki is arra hogy Te nyugodt légy! [link] ezt egyik reggel gyorsan csináltam nem tudom magamat lefényképezni rendesen, de szólok páromnak hogy csináljon egy rendes pocakos fotót majd! Hajni Te már lassan a kezedben tartod a kismanótokat!! :) de jó is lesz az! Tényleg fő a nyugalom és a pihenés és minden a legnagyobb rendben lesz! Puszi és írjatok ha van időtök!Edi
Sziasztok Lányok!
Edi, ari pocakod van. :) Arcodat nem mutatod majd meg nekünk?:P Ha már úgyis ennyit beszélgettünk itt. :)
Persze, csak, ha szeretnéd!:)
Hajni, mi van Veled/Veletek?
Puszi Nektek!
Sziasztok Csajok!:)
Kitartás a hatalmas hőségben a pocakotokkal!:)Gondoltam adok egy kis életjelet mert nem szeretnék innen eltűnni csak úgy.Egyenlőre még változatlan a helyzet és nem tudok pozitív hírrel se teszttel szolgálni de jövő hét lesz a Mi hetünk-hátha..:)
Zsu! Kitartás!Tudom, hogy baromi sok ám az a 3 hónap is de eltelik, nekünk most júliusban járt le és elképzelheted milyen borzalmas volt, de eltelt.Végig csak az járt az eszemben, hogy ez most muszáj, hogy a következő megmaradjon és egészséges legyen!:)Hidd el leszünk MI is egyszer boldog Anyukák!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!