Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Gratulálok Hajni a kislányodhoz!:)
Augusztusban megjött de következőnek nem.5+3 hetes vagyok és pont ma voltam orvosnál.7mm-es a petezsákom, 2 hét múlva kell menjek megint. Kaptam 3x1 utrot.Remélem most végre minden rendben lesz:)..
Edina, Zsu? Veletek mi újság?
Tina voltam..
Juuuj, Tina, egy SZUPER!!!:) Ma megéreztem, hogy írsz, mert eszembe jutottatok, gondoltam fel is nézek, hátha írtatok, és tessék. :D
Nagyon örülök, Gratulálok! Remélem most minden rendben lesz Veletek!!! Légyszi mindig írj, hogy hogy vagy, mi volt a vizsgálatokon!
Edina, Te hogy vagy? Voltál már azóta orvosnál? Jó volna Rólatok is majd hallani, hogy mi újság, hogy vagytok!
Hajni, hogy vagytok? Isabell szépen fejlődik? Biztos Boldog, kiegyensúlyozott Baba! :)
Nekünk most kezdődött az új 'időszámítás'. :) Elkezdtünk újra próbálkozni. Ez a hónap elvileg nem fog tudni összejönni, mert ismét nem valami jó a pajzsmirigy értékem. De már szedem a gyógyszert, úgyhogy remélem hamarosan Nekünk is összejön!:)
Jó volt Rólatok hallani, írjatok majd még, ha van időtök!
Puszi Nektek.Zsu.
Köszönöm mindenkinek, hogy velem együtt örültök!:)
Ma voltam ismét dokinál, egy helyinél.Megvizsgált és hétfőn 7 mm-es volt a petezsák üresen, ma 12 mm-es benne szikhólyaggal.Nagyon megörültem, hogy szépen fejlődik:)
Néha még van pici barnázás de emeltem az utrót 3x2-re.Sokkal világosabb a barnázásom mint az előzőnél.Remélem most minden rendben lesz és 10 nap múlva dobogó szívű ficánkoló babácskát fogunk látni!:)
Tina voltam..
Sziasztok lányok:-)
Olvastam a beszélgetéseteket és nagyon sok mosolyt csalt az arcomra :-)
Gratulálok azoknak akiknek megvan a babó és mindenki másnak aki várandós :-)
Velem nem tudom mi van ma van 5.napja hogy késik de ha a naptárban nem számolok utána rá sem jövök.
Eszter mi újság?Többiek?Én ma voltam uh-n.6+3 hetes vagyok, a baba 5,5 mm és dobog a szivecskéje.Annyira örülök!El se tudjátok hinni.....:)
Tina voltam
Sziasztok Lányok!
Dejó Tina, nagyon örülök!!! :) Szuper hírek! Mindig írj majd, hogy mik voltak a vizsgálatokon!
Látod, nem volt hiába az a sok várakozás!:)
Edina, Nemsokára eljön az idő, szuper Karácsonyi ajándékotok lesz!:) Jól vagytok? Hogy bírod ezt a sok időjárás változást?
Hajni, remélem Ti is jól vagytok!
Nekem még várnom kell szerintem, mert a pajzsmirigyértékem megint nem volt "Baba-barát", így most szedem megint a gyógyszert, meg vashiányos is vagyok, szóval talán majd 1-2-3 hónapon belül remélem tényleg sikerül!:)
Szurkoljatok!:)
És remélem Edina, hallunk azért Felőletek valahogy, ha már nem dolgozol!
Zsu.
Látom eltűnt mindenki mostanában.
Gondolom Edina már nem dolgozik, lassan megszületik a Babája, jóvolna hallani felőle, hogy hogy vannak.
Tina, hogy vagytok?
Hajni? Mi újság veletek?
Kedves Kérdező! Te legutóbb azt mondtad, hogy 5 napja késik. Csináltál tesztet azóta? Voltál orvosnál?
Puszi Nektek!
Zsu.
Sziasztok csajok! Mi megvagyunk:)15 hetesek vagyunk és jövő héten remélem kiderül, hogy kislány e- mert ez a megérzésem:)A 12 hetes uh-n minden tökéletes volt de nem látszódott a neme mert dugdosta magát:)
Ti hogy vagytok?Írjatok!! :)
Tina voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!