Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
 331/343 anonim ***** válasza:

Gratulálok Hajni a kislányodhoz!:)

Augusztusban megjött de következőnek nem.5+3 hetes vagyok és pont ma voltam orvosnál.7mm-es a petezsákom, 2 hét múlva kell menjek megint. Kaptam 3x1 utrot.Remélem most végre minden rendben lesz:)..

Edina, Zsu? Veletek mi újság?

Tina voltam..

2013. szept. 30. 16:04
 332/343 anonim ***** válasza:

Juuuj, Tina, egy SZUPER!!!:) Ma megéreztem, hogy írsz, mert eszembe jutottatok, gondoltam fel is nézek, hátha írtatok, és tessék. :D

Nagyon örülök, Gratulálok! Remélem most minden rendben lesz Veletek!!! Légyszi mindig írj, hogy hogy vagy, mi volt a vizsgálatokon!

Edina, Te hogy vagy? Voltál már azóta orvosnál? Jó volna Rólatok is majd hallani, hogy mi újság, hogy vagytok!

Hajni, hogy vagytok? Isabell szépen fejlődik? Biztos Boldog, kiegyensúlyozott Baba! :)

Nekünk most kezdődött az új 'időszámítás'. :) Elkezdtünk újra próbálkozni. Ez a hónap elvileg nem fog tudni összejönni, mert ismét nem valami jó a pajzsmirigy értékem. De már szedem a gyógyszert, úgyhogy remélem hamarosan Nekünk is összejön!:)

Jó volt Rólatok hallani, írjatok majd még, ha van időtök!

Puszi Nektek.Zsu.

2013. szept. 30. 22:33
 333/343 anonim ***** válasza:
Tina NAGYON ÖRÜLÖK! Problémamentes terhességet kívánok és persze szülést!! Akkor most boldogok vagytok apával :) Nekem is kellett utrot szednem én 4x1-et szedtem a 12 hétig a végére fokozatosan el kellett hagyni!Nagyon jó volt tőle mert nem voltak görcseim és a baba is megtapadt szépen! Mi most lépünk a 31. hétbe tegnap voltam ultrahangon és mondták hogy egyértelműen mutatja magát a kisfiú :) Már nem sokáig fogok dolgozni mert már egyre nehezebben bírom! Hajni mi újság veletek?? Zsu annyira örülnénk hidd el ha nektek is sikerülne és sikerülni is fog hamarosan!!!!!!!!!!!!!Előbb mint utóbb! puszi mindenkinek Edina
2013. okt. 1. 06:23
 334/343 anonim ***** válasza:

Köszönöm mindenkinek, hogy velem együtt örültök!:)

Ma voltam ismét dokinál, egy helyinél.Megvizsgált és hétfőn 7 mm-es volt a petezsák üresen, ma 12 mm-es benne szikhólyaggal.Nagyon megörültem, hogy szépen fejlődik:)

Néha még van pici barnázás de emeltem az utrót 3x2-re.Sokkal világosabb a barnázásom mint az előzőnél.Remélem most minden rendben lesz és 10 nap múlva dobogó szívű ficánkoló babácskát fogunk látni!:)

Tina voltam..

2013. okt. 3. 14:17
 335/343 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok:-)

Olvastam a beszélgetéseteket és nagyon sok mosolyt csalt az arcomra :-)

Gratulálok azoknak akiknek megvan a babó és mindenki másnak aki várandós :-)

Velem nem tudom mi van ma van 5.napja hogy késik de ha a naptárban nem számolok utána rá sem jövök.

2013. okt. 5. 08:31
 336/343 anonim ***** válasza:

Eszter mi újság?Többiek?Én ma voltam uh-n.6+3 hetes vagyok, a baba 5,5 mm és dobog a szivecskéje.Annyira örülök!El se tudjátok hinni.....:)

Tina voltam

2013. okt. 7. 14:37
 337/343 anonim ***** válasza:
Fantasztikus érzés előszőr hallani a szivecskéjét én annyira boldog voltam hogy potyogtak a könnyeim, amikor pedig kimondták hogy kisfiú akkor is sírtam örömömben nem mintha kislánynál nem sírtam volna ugyan úgy! :) Most meg már alig várom a decembert hogy karunkban lehessen a kis karácsonyi ajándékunk :)!Hamar elmegy az idő!!!.... Edina
2013. okt. 8. 12:53
 338/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Dejó Tina, nagyon örülök!!! :) Szuper hírek! Mindig írj majd, hogy mik voltak a vizsgálatokon!

Látod, nem volt hiába az a sok várakozás!:)

Edina, Nemsokára eljön az idő, szuper Karácsonyi ajándékotok lesz!:) Jól vagytok? Hogy bírod ezt a sok időjárás változást?

Hajni, remélem Ti is jól vagytok!

Nekem még várnom kell szerintem, mert a pajzsmirigyértékem megint nem volt "Baba-barát", így most szedem megint a gyógyszert, meg vashiányos is vagyok, szóval talán majd 1-2-3 hónapon belül remélem tényleg sikerül!:)

Szurkoljatok!:)

És remélem Edina, hallunk azért Felőletek valahogy, ha már nem dolgozol!

Zsu.

2013. okt. 12. 21:46
 339/343 anonim ***** válasza:

Látom eltűnt mindenki mostanában.

Gondolom Edina már nem dolgozik, lassan megszületik a Babája, jóvolna hallani felőle, hogy hogy vannak.

Tina, hogy vagytok?

Hajni? Mi újság veletek?

Kedves Kérdező! Te legutóbb azt mondtad, hogy 5 napja késik. Csináltál tesztet azóta? Voltál orvosnál?

Puszi Nektek!

Zsu.

2013. nov. 6. 21:31
 340/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! Mi megvagyunk:)15 hetesek vagyunk és jövő héten remélem kiderül, hogy kislány e- mert ez a megérzésem:)A 12 hetes uh-n minden tökéletes volt de nem látszódott a neme mert dugdosta magát:)

Ti hogy vagytok?Írjatok!! :)

Tina voltam

2013. dec. 5. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!