Szerintetek mennyire van esélyem bebabásodni az eddigi ciklusaim alapján?
5 évig szedtem fogamzásgátló tablettát.
Tavaly novemberben hagytam abba, mert babát szeretnénk.
Azóta a következőképpen alakultak a ciklusaim:
december-január: 28nap
január-február: 24nap
február-március: 29nap
március-április: 39 nap
április-május: 32 nap
Ez alapján nemtudom, hogy ebben a hónapban mikor kellene megjönnie..:S
Szerintetek elkellene mennem hormonvizsgálatra?
Tapasztalatokat szeretnék, akik hasonló cipőben járnak és próbálkoznak még, vagy már összejött a baba....
Köszönöm...
Én tavaly augusztusban hagytam abba a tablettát, utána decemberig megmaradt a szabályos, 29 napos ciklusom, ami a tabletta idején volt, azóta volt egy 31 naposom, a többi 24-28 napos volt. Elkezdtem figyelni a folyásom állagát, abból sikerült meghatároznom az ovulációt, s egy hónappal később már pozitívat teszteltem!
Az orvos simán meg tudja mondani, mikor kéne megjönnie, de ha megteheted, akkor akár tesztelhetsz is az utolsó mensit követő 28. nap után, hátha azért nem jön meg, mert baba van a dologban :)
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat:)
A második válaszolónak-próbálom én is figyelgetni a folyás állagát, de nekem nincsen semmiféle "nyúlós" folyásom ciklus közepén. Kb úgy alakulnak, hogy miután megjön száraz vagyok, aztán elkezdek krémesedni-majd felváltja bő vizszerű folyás-megint krémesedés, vagy vizes(ez változó) és utánnamegjön!:(
Te hogy tudod megállapítani, hogy mikor van peteérésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!