Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Drága Edina!
Hát ez csodálatos hír :-), gratulálok. Vigyázz magadra pihenj sokat és ne izgulj, az első két hétben teljesen normális a mindjárt megjön érzés. Írj, hogy mi újság!!! Nahát csak egy fél hónap gyógyszerkúra és máris ott a baba, nagyon örülök neked :-). hajni voltam. én holnap megyek uh-ra, a 20. hétbe léptem már, jipijé
JUJDESZUPER HÍR EDINA!!!!:) Nagyon örülök Nektek!!!:)Milyen jó ilyen pozitív hírt olvasni!:)Biztos jó helyen van!!! Az már szerintem jó jel, hogy nem vérzel!)De mindenképpen írd meg mi volt az uh-n!
Hajni, Nektek is gratula, hogy már a 20.hétben vagy!
Szurkoljatok nekem is, úgy látszik márcsak én maradtam, akinek még mindig nem sikerült. Nekem is első hónap gyógyszeresen (Bromociptrin), de elég nehéz nem rágörcsölni úgy, hogy a környezetemben már egyre többeknek sikerül (pont a héten hallottam Párom féltestvérének a barátnőjének is összejött, már 3 hónapos, és még csak nem is örül neki annyira...).
Úgyhogy követnélek Téged Edina, ha nem baj! :D
Írjatok majd, hogy mi újság!
Puszi Nektek!Zsu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!