Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/343 anonim ***** válasza:
Dejó Edina, nagyon izgulok érted!:) De Te ne izgulj, az nem segít, tudod. :) Nekem még csak mos múlt el lassan egy hete, úgyhogy nekem még türelemmel kell lennem. Aztán majd mesélj, hogy mi lett..:)Puszi.Zsu.
2013. márc. 27. 21:51
 252/343 anonim ***** válasza:
Megírom persze, de tényleg nem szabad csodát várnom ettől sem sokan írták hogy csak a második hónapban segített csak valakinek meg akkor mikor abbahagyta a kúrát! Nem élem bele magam tényleg mert már megtanultam hogy nem szabad és nem áltathatom magam feleslegesen, hány hónapja küzdünk a babáért?! Én már orvos mellett fél éve, a saját próbálkozásaink ugye nem jártak sikerrel!DE MOST!!!!! Segít rajtunk a doktorbácsink azt mondta hogy pikk pakk lesz babánk a párommal :) Úgy legyen :)
2013. márc. 28. 06:27
 253/343 anonim ***** válasza:
53%
Edina vagyok! Tegnap teszteltem és +!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Babát várok!!!!!!!!! még viccelődtünk is hogy áprilisi tréfának hiszem majd mert ápr.1 akarok tesztelni erre pozitív lett! :D 8 hónap után!!! :D el sem merem hinni! Ma megyek veszek még egy tesztet hogy biztos ami biztos és hívom az orvosom hogy mikor menjek hozzá! Kicsit féltem már most a picit meg eléggé görcsölök vagy nem is tudom mi ez! Időnként olyan mintha meg akarna jönni becsikar utána pedig elmúlik és semmi sem érzek! Dolgozik a kémia bennem biztos! Ez volt az első gyógyszeres hónapom fél adag gyógyszerrel és sikerül vele! :) Puszi neketek!
2013. ápr. 2. 06:49
 254/343 anonim ***** válasza:

Drága Edina!

Hát ez csodálatos hír :-), gratulálok. Vigyázz magadra pihenj sokat és ne izgulj, az első két hétben teljesen normális a mindjárt megjön érzés. Írj, hogy mi újság!!! Nahát csak egy fél hónap gyógyszerkúra és máris ott a baba, nagyon örülök neked :-). hajni voltam. én holnap megyek uh-ra, a 20. hétbe léptem már, jipijé

2013. ápr. 2. 21:34
 255/343 anonim ***** válasza:
:) akkor már szép kis pocid lehet már :) tényleg alig hiszem el! Nagyon izgulok hogy jó helyen legyen a baba, most még olyan pici hogy csak egy kis petezsák látszódik :) kaptam progi pótlást hogy bent maradjon és rendesen megtapadjon a baba azóta nem is görcsölök mióta bevettem!Holnap megyek ultrahangra hogy megnézzük hol van a csöpi :) Edina voltam
2013. ápr. 3. 07:11
 256/343 anonim ***** válasza:
Na Edina-mi volt az uh-n??? Remélem minden a legjobban működik és írsz pár sort :-). Nekem már jó nagy a pocakom, mi lesz a vége nem tudom :-). hajni
2013. ápr. 4. 13:51
 257/343 anonim ***** válasza:
Hétfőn megyek akkorra kaptam időpontot meg addigra ugye már többet lát hiszen ilyenkor 1-2 nap sokat számít és változik bent a dolog! Barátnőm 4 hetesen odament és hazazavarta hogy 1 hét múlva jöjjön vissza mert akkor már lát vmit ez volt az sztk-s orvosa... úgyhogy most türelemmel kell lennem, de annyira nagyon nagyon izgulok nehogy méhen kívüli legyen annyian írták hogy ha görcsölsz akkor utalhat arra ezt annyira nem akarom remélem jó helyen van tudom hogy ilyenkor nem szabad idegeskedni , de én már most féltem! Semmi vérzésem nem volt remélem ez már egy jó jel, csak ez a görcsölgetés de erre meg ugye kaptam utrogestant amitől elmúlt és rendben érzem magam!Alig várom már hogy megnyugodhassak mert csak akkor fogok ha tudom hogy a helyén van :) DE OTT LESZ!!!! Nincs is más választása :)Edi
2013. ápr. 4. 14:04
 258/343 anonim ***** válasza:

JUJDESZUPER HÍR EDINA!!!!:) Nagyon örülök Nektek!!!:)Milyen jó ilyen pozitív hírt olvasni!:)Biztos jó helyen van!!! Az már szerintem jó jel, hogy nem vérzel!)De mindenképpen írd meg mi volt az uh-n!

Hajni, Nektek is gratula, hogy már a 20.hétben vagy!

Szurkoljatok nekem is, úgy látszik márcsak én maradtam, akinek még mindig nem sikerült. Nekem is első hónap gyógyszeresen (Bromociptrin), de elég nehéz nem rágörcsölni úgy, hogy a környezetemben már egyre többeknek sikerül (pont a héten hallottam Párom féltestvérének a barátnőjének is összejött, már 3 hónapos, és még csak nem is örül neki annyira...).

Úgyhogy követnélek Téged Edina, ha nem baj! :D

Írjatok majd, hogy mi újság!

Puszi Nektek!Zsu.

2013. ápr. 6. 21:56
 259/343 anonim ***** válasza:
Hidd el sikerül nem is olyan soká még ebben a hónapban! :)Izgulok a mai nap miatt, holnap reggel megírom mit mondott az orvos! puszi nektek!
2013. ápr. 8. 07:00
 260/343 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 8,3mm a petezsák amit látott az orvos tegnap méhen belül jó helyre ment a picurka :) ANNYIRA BOLDOG VAGYOK!!! :) Viszont most elkapott valami nátha és most éjjel meg tegnap éjjel arra keltem hogy meg fulladok automaituksan éjszaka bevettem egy strepsilst és fújtam a rhino spray pluszból 2x, erre olvasom ma mind a kettőn hogy nem lehet szedni na mondom f@sza én meg tegnap is ma éjjel is használtam ezeket, remélem nem lesz baja a picinek! Most már nem haszálok semmit mindent eldugok itthon! Remélem ez kimegy belőlem mert nem akarok így napokat küzdeni, óóó a neocitránról álmodni sem lehet pedig egy tasak teljesen elmúlasztott mindent most mehetek a gyógyszertárba homeós dolgokért mert mást biztos nem fogok szedni! Ha ne adj isten belázasodnék arra mit szabad bevenni? puszi Edina
2013. ápr. 9. 07:35
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!