Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Tina, nagyon jó Felőled is hallani!:)
Drukkolok nagyon!:) 2-3 hét múlva pedig várjuk a beszámolódat, és a pozitív tesztet!:)
Hajni, kitartás!:) Sógornőm 9-ére van kiírva, de nem akar a Babuci még kibújni, hátha a Te Babád is kényelmesen elvan még a Pocakodban!:) Pihenj sokat ebben a nagyon melegben!
Edina, Veled, Veletek mi újság? Vigyázz Magatokra nagyon!
Én voltam vérvételen (csak a hcg kontrollja, ami negatív lett, és ennek most kivételesen örülni kell:) ), és mondta a nőgyógyász, hogy már csak 2 ciklust kell kivárnunk, ami azt jelenti, hogy kb. szeptember közepe, ami nincs is olyan messze.:) Elvileg jövőhéten kell megjönnie (pont nyaraláskor..... francba), utána már csak 1 ciklus, és lejár az idő!!!:)
Csak sok lelki fájdalmam van, most a munkahelyemen vannak dolgok, amik sajnos összefüggnek a Babavárással. :( Főnököm furcsán áll ehhez a kérdéshez, és ez nagyon bánt.:(
De majd csak ezt az időszakot is átvészeljük valahogy.
Noisy23, gratulálok a Babádhoz, boldog babavárást kívánok Neked is.:)
Sziasztok!
Minden rendben csak aludni nem tudok ebben a melegben forgolódok és izzadok éjszaka sajnos... de szerintem mindenki így van ezzel!Fiatal egészséges embereket megvisel a meleg nem is tudom hogy hogy bírják az idősek meg a betegek!Le a kalappal előttük! Ma éjszaka is vizes törölközővel aludtam úgy tudtam lehűteni magam csak úgy lüktetett a melegtől a testem én nem szeretem ezt a meleget nekem télen nyáron a 20 fok tök jó volna, de ez van még egy hónap van a nyárból... én olyan ritka ember vagyok aki nem szereti a nyarat a tavasz a kedvencem ami mostanában kezd törlődni az évszakok közül idén is 2 hét tavasz volt előtte fagy utána nyár...!Na nem nyavajgok tovább mindenki vigyázzon magára és szurkolok hogy minél előbb sikerüljön a baba nektek Zsu és Tina!Hajni ha lesz időd írj hogy mi van veletek!puszi Edi
Sziasztok csajok!
Kivel mi újság?Velem nagyon fura dolgok történnek.8-9 dpo barnázás.Soha nem volt még ilyen bár az is lehet hogy csak a duphastontól :S Bár napi 1 szemtől??! A melleim nőttek egy méretet és fájnak, főleg a hegyük. Sokszor szédelgek és érzékeny vagyok a szagokra.Pisilni viszont nem járok sűrűbben :/Pénteken kéne nem megjöjjön...
Tina voltam
Megjött Tina vagy babás vagy???
Én megszültem 30.-án Isabellt, 55cm és 3580g, egészséges és nagyon édi, szopizik szépen. Nagyon gyors szülésem volt, mire beértem a kórházba már csak nyomni kelett és egy óra múlva a karomba volt... csodás volt és nagyon nyugis szülés. 40+4 hétre érkezett meg Isabell!
Ti hogy vagytok Eszti, Zsu Tina??
Sziasztok Lányok!
Nagyon jó hallani Felőletek, már napok óta tervezem, hogy írok, de megelőztetek!:)
Nem is tudom kinek írjam az első sorokat.:)
Hajni, gratulálok Izabellához, nagyon örülök, hogy ilyen jól ment a szülés!:) Jó egészséget kívánok Nektek!:)
Tina, mesélj, mi a helyzet Veled? Remélem nem jött meg!:)
Edina, örülök, hogy jól vagytok!:) Vásárolgatsz már a Babának? Dolgozol még, vagy már otthon vagy?
Velem semmi különös nincs. Voltam pár hete kontrollon, azt mondta az orvos, hogy minden rendben. Ez a hónap az utolsó (félelmetes, hogy milyen hamar eltelt ez a kb. 3 hónap...)A lényeg, hogy, ha minden rendben lesz, a köv. mesi után lehet élesben újra próbálkozni!:)
Úgy tervezzük, hogy még elmegyek egy vérvételre a hormonok miatt, és szept. végétől/október közepétől kezdünk újra bele. Várunk is kicsit, meg nem is. :) Aztán lesz ami lesz. :)
Hajni, remélem azért még felnézel hozzánk időnként.:)
Edina, Tina, Ti is írjatok mi újság Veletek!
Puszi Nektek!
Zsu.
Hali lányok!
Köszi a jó kívánságokat ;-), Isabell nagyon jó baba, leszámítva az éjjeli hasfájás miatt a nyöszörgést, de akkor se sír csak álmáéban nyöszörög , de én meg aludni nem tudok az aggodalomtól...
Zsu sok sikert az elkövetkező időszakohoz, hát nagyon hamar eltelt a 3 hónap az tuti!!! Sikerüljön az álmotok minél hamarabb!!
Edina akkor már a 28. hétben vagy. A munkád nem nagyon megerőltető? Hogy érzed magad??? Kilók??? Én 12 kg-ot híztam megint akár az elsőnél, d emost nehezebben megy le, mondjuk rengeteg édességet eszek mert a terhességi cukorm miatt terhesen nem ehettem és most pótolom ahiányt. 3 hete szültem és 4.5 kg plusz van rajtam... szóval nem lenne rajtam semmi ha nem ennék annyit mint egy disznó :-)
Tina te hogy vagy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!