Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
 321/343 anonim ***** válasza:

Tina, nagyon jó Felőled is hallani!:)

Drukkolok nagyon!:) 2-3 hét múlva pedig várjuk a beszámolódat, és a pozitív tesztet!:)

Hajni, kitartás!:) Sógornőm 9-ére van kiírva, de nem akar a Babuci még kibújni, hátha a Te Babád is kényelmesen elvan még a Pocakodban!:) Pihenj sokat ebben a nagyon melegben!

Edina, Veled, Veletek mi újság? Vigyázz Magatokra nagyon!

Én voltam vérvételen (csak a hcg kontrollja, ami negatív lett, és ennek most kivételesen örülni kell:) ), és mondta a nőgyógyász, hogy már csak 2 ciklust kell kivárnunk, ami azt jelenti, hogy kb. szeptember közepe, ami nincs is olyan messze.:) Elvileg jövőhéten kell megjönnie (pont nyaraláskor..... francba), utána már csak 1 ciklus, és lejár az idő!!!:)

Csak sok lelki fájdalmam van, most a munkahelyemen vannak dolgok, amik sajnos összefüggnek a Babavárással. :( Főnököm furcsán áll ehhez a kérdéshez, és ez nagyon bánt.:(

De majd csak ezt az időszakot is átvészeljük valahogy.

Noisy23, gratulálok a Babádhoz, boldog babavárást kívánok Neked is.:)

2013. aug. 5. 22:15
 322/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Minden rendben csak aludni nem tudok ebben a melegben forgolódok és izzadok éjszaka sajnos... de szerintem mindenki így van ezzel!Fiatal egészséges embereket megvisel a meleg nem is tudom hogy hogy bírják az idősek meg a betegek!Le a kalappal előttük! Ma éjszaka is vizes törölközővel aludtam úgy tudtam lehűteni magam csak úgy lüktetett a melegtől a testem én nem szeretem ezt a meleget nekem télen nyáron a 20 fok tök jó volna, de ez van még egy hónap van a nyárból... én olyan ritka ember vagyok aki nem szereti a nyarat a tavasz a kedvencem ami mostanában kezd törlődni az évszakok közül idén is 2 hét tavasz volt előtte fagy utána nyár...!Na nem nyavajgok tovább mindenki vigyázzon magára és szurkolok hogy minél előbb sikerüljön a baba nektek Zsu és Tina!Hajni ha lesz időd írj hogy mi van veletek!puszi Edi

2013. aug. 6. 06:13
 323/343 anonim ***** válasza:
Sziasztok! még egyben vagyunk és kitartást nektek a kánikuláhóoz. Itt is nagy melegek voltak, nehezen is bírtam, de már jobb most olyan 23 fokok lesznek és az nagyon kellemes. Jövök amint tudok, édesanyám most volt kint nálunk két hetet, hát nagyon hiányzik most nekünk főleg a lányomnak nagyon jól kijöttekl egymással. Szép vasárnapot mindenkinek!
2013. aug. 11. 12:50
 324/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Kivel mi újság?Velem nagyon fura dolgok történnek.8-9 dpo barnázás.Soha nem volt még ilyen bár az is lehet hogy csak a duphastontól :S Bár napi 1 szemtől??! A melleim nőttek egy méretet és fájnak, főleg a hegyük. Sokszor szédelgek és érzékeny vagyok a szagokra.Pisilni viszont nem járok sűrűbben :/Pénteken kéne nem megjöjjön...

Tina voltam

2013. aug. 20. 12:08
 325/343 anonim ***** válasza:

Megjött Tina vagy babás vagy???

Én megszültem 30.-án Isabellt, 55cm és 3580g, egészséges és nagyon édi, szopizik szépen. Nagyon gyors szülésem volt, mire beértem a kórházba már csak nyomni kelett és egy óra múlva a karomba volt... csodás volt és nagyon nyugis szülés. 40+4 hétre érkezett meg Isabell!

Ti hogy vagytok Eszti, Zsu Tina??

2013. szept. 4. 13:33
 326/343 anonim ***** válasza:
Gratulálok a kisbabához és a szerencsés és gyors szüléshez is :) Remélem nekem is ilyenben lesz majd részem és nem kell sokat vajúdnom :)! Biztos nagyon szép kisbaba hiszen nem viselte meg őt sem annyira így a születés! Jó hallani az első babánkról!!!! :) Tina hogy vagy tényleg mi újság veled? Többiek? Hogy telnek a napjaitok? Velünk minden rendben gömbölyödök szépen a pocaklakómmal most a héten vagyunk 27 hetesek nagyon kis mocorgós baba dolgozik sokat odabent rendezi a helyét :) Puszi mindenkinek! Edina
2013. szept. 5. 06:44
 327/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Nagyon jó hallani Felőletek, már napok óta tervezem, hogy írok, de megelőztetek!:)

Nem is tudom kinek írjam az első sorokat.:)

Hajni, gratulálok Izabellához, nagyon örülök, hogy ilyen jól ment a szülés!:) Jó egészséget kívánok Nektek!:)

Tina, mesélj, mi a helyzet Veled? Remélem nem jött meg!:)

Edina, örülök, hogy jól vagytok!:) Vásárolgatsz már a Babának? Dolgozol még, vagy már otthon vagy?

Velem semmi különös nincs. Voltam pár hete kontrollon, azt mondta az orvos, hogy minden rendben. Ez a hónap az utolsó (félelmetes, hogy milyen hamar eltelt ez a kb. 3 hónap...)A lényeg, hogy, ha minden rendben lesz, a köv. mesi után lehet élesben újra próbálkozni!:)

Úgy tervezzük, hogy még elmegyek egy vérvételre a hormonok miatt, és szept. végétől/október közepétől kezdünk újra bele. Várunk is kicsit, meg nem is. :) Aztán lesz ami lesz. :)

Hajni, remélem azért még felnézel hozzánk időnként.:)

Edina, Tina, Ti is írjatok mi újság Veletek!

Puszi Nektek!

Zsu.

2013. szept. 7. 20:23
 328/343 anonim ***** válasza:
Szia Zsu! Tényleg nagyon hamar elment ez a 3 hónap szívből kívánom hogy ne kelljen sokat várni a fogantatásra és karácsonyra már a pocakodban legyen a kisbabátok! Én még dolgozom szülés előtt 3-4 héttel tervezem hogy akkor már otthon maradok és pakolászok készülődök, apránként vásárolgatok! Minden jót nektek és írjatok ha van időtök!Puszi Edina
2013. szept. 9. 09:19
 329/343 anonim ***** válasza:

Hali lányok!

Köszi a jó kívánságokat ;-), Isabell nagyon jó baba, leszámítva az éjjeli hasfájás miatt a nyöszörgést, de akkor se sír csak álmáéban nyöszörög , de én meg aludni nem tudok az aggodalomtól...

Zsu sok sikert az elkövetkező időszakohoz, hát nagyon hamar eltelt a 3 hónap az tuti!!! Sikerüljön az álmotok minél hamarabb!!

Edina akkor már a 28. hétben vagy. A munkád nem nagyon megerőltető? Hogy érzed magad??? Kilók??? Én 12 kg-ot híztam megint akár az elsőnél, d emost nehezebben megy le, mondjuk rengeteg édességet eszek mert a terhességi cukorm miatt terhesen nem ehettem és most pótolom ahiányt. 3 hete szültem és 4.5 kg plusz van rajtam... szóval nem lenne rajtam semmi ha nem ennék annyit mint egy disznó :-)

Tina te hogy vagy???

2013. szept. 19. 22:26
 330/343 anonim ***** válasza:
Hajni biztos nagyon csinos vagy még azzal a pár kilóval is és a párod is biztosan megérti hiszen most született még csak a pici! Örülök hogy ilyen jó babátok van, mázlista :) Nekem nagyon nagy a hasam úgy néz ki mint ha híztam volna vagy +20 kg-t de közben csak 2 kilót szedtem fel eddig (ha a teherbeeséskori súlyomat nézzük) 8kg lement az elején a hányásoktól meg a rosszulléttől az visszajött és az utolsó mérésnél a védőnőnél még +2 kg volt rajtam! Végül is engem nem érdekel hogy nézek ki csak a baba legyen egészséges és fejlődjön ki szépen odabent a hasamban! A doki beparáztatott azt mondta hogy rövidült a méhnyakam ezért 3 hét múlva ismét menni kell és megnézi nem szeretném ha baj lenne ha azt mondja akkor otthon is maradok onnantól kezdve addig szépen óvatosan csainálom a munkám szerencsére irodán vagyok és nem megterhelő! Szeretnék még dolgozni jönni mert addig is tudok néha néha írni ide utána már sajna nem :( otthon nincs netem! Többiek hogy vagytok? Rég jártatok erre! Zsu Tina remélem minden rendben veletek és hamarosan jó hírekkel szolgáltok csajok! Puszi nektek és a kis Isabellnek is!
2013. szept. 20. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!