Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Bocsi nem belevágnátok hanem folytatnátok.
Amúgy hallottam hogy az apuka is elmehet gyesre és gyedre,olyankor mi a helyzet van aki figyeli ezt?Mert akkor lehetne úgy is hogy a párom menne gyedre.Nem tudom :S Teljesen összevagyok törve.
A tápszert és a pelenkát olcsóbban is megtudnánk venni,anyukám Rossmanban dolgozik,babaruha,kiságy,babakocsi is lenne rokonok által.Nem kéne sokmindent venni.És ott van a maradék 20 ezer a fizetésböl+a juttatások vagyis 56-58 ezer maradna havonta ami a babára menne.
Teljesen kivagyok borulva.
Ne idegeskedj kerdezo, minden rendben lesz, nem szabad idegeskedni. Hasznaltasba lehet venni ruhakat, en az elsovel is ugy csinaltam, hogy szinte minden cucca a hasznaltasbol van. (Kulfoldon elunk, nem tudott senki segiteni ilyesmiben, pedig noveremnek nem sokkal elotte szuletett 2. lanya, ha otthon laknank, odaadott volna mindent. ) Szinte csak a babakocsit vettem ujjonnan (nem mertem hasznaltasban venni azok utan, hogy egyik ismeros vett egyet es mikor otthon akarta attorolgetni, akkor erezte, hogy macskapisi szaga van...) Nekunk pelusbol is kimaradt minden idoszakra van egy keves es amikor csak lehetett, (meg ma is) olyan cuccokat vasaroltam, amik jok fiura es lanyra is...habar eleg nehez, foleg a maszos korszak eljovetelevel, mert onnantol kezdve normal ruhat adtam ra, nem bodyt es rugdalozot. Addig lehetett feherbe. Azt mondjak, ha elso gyerek es tobbet tervezel, akkor olcsobb, ha moshato pelust veszel, habar munkas, meg aztan mindenutt szarado pelusok, ha nincs szarito geped...de ugye az is aramot fogyaszt....Tulajdonkeppen, ha csak anyatejes 6 honapos koraig es addig mindent megkap az ember rokonoktol, akkor csak pelenka...utana meg fel adaggal tobb fogy kajabol naponta...jatek nem kell neki 18 honapos koraig, mert ugyis erdekesebb lesz neki a muanyagpalack, kartondoboz, papir, anyagdarabok...en mar banom, hogy vettem jatekokat...mindig a jatek csomagolasa volt az erdekesebb (meg szerencse, hogy a jatekok nagy resze is hasznaltasbol van)...szoval ha anyagiak miatt aggodsz, azok a bajok majd kesobb jonnek elo...ha elojonnek.
Alexa voltam
Köszönöm Alexa most valamivel jobban érzem magam,már annyira kivoltam hogy sírtam emiatt,de most hogy írtad ezeket rájöttem hogy ugymond kevés pénzből is lehet babát várni ha megadatik minden segítség,és a legjobb és legfontosabb az hogy a baba szerető családba szülessen.
Kik tesztelnek a napokban,mit éreztek?Megy a drukk nektek csajok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!