Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/343 anonim ***** válasza:
Alexa, hétfőn kiderül minden, ha nem vagy babás akkor írány a doki, főleg ha erősödik a folyásod és zavaró. Én is hétfőn tesztelek, bár ma leesett a hőm, de nem teljesen :-(. Nekem csak a mellem fáj, de ez normális mert hcg injekciót kaptam. Kedves Pco-s fiatal lány, hát neked sem lehet könnyű, de a legfontosabb, hogy kezelés alatt állsz és akkor szépen rendbe tesznek és meglesz a baba nálatok is. Az ember nem is gondolná, hogy ilyen fiatalon, mennyi probléma állhat egy meddőség mögött. Gyors javulást kívánok neked. hajni voltam.
2012. dec. 15. 09:45
 152/343 anonim ***** válasza:
Mi újság veled Tina? Hogy érzed ma magad? Nagyon izgulok érted(értetek ), de én úgy érzem ott van az édeskéd. Lia voltam.
2012. dec. 15. 09:54
 153/343 anonim ***** válasza:

[link] ez volt a novemberi hőgörbém

és ez a mostani

[link]

2012. dec. 15. 10:11
 154/343 A kérdező kommentje:
Lányok kíváncsi lenék a véleményetekre,anyagiakról lenne szó.Én összesen 5 hónapot dolgoztam eddig és március óta szintén nincs munkám.A párom kb 2 és fél éve folyamatosan dolgozik kb 70-75 ezret keres havonta ebből 50-55 elmegy rezsire a többi kajára.A tb-fizetjük ha összejönne a baba akkor gondolom csak a gyes+családi járna és persze az egyszeri anyasági.Szerintem a család segítene mindenben,de érdekelne hogy ti dolgoznátok 1-2 évet,vagy belevágnátok.Én még mindíg szeretnék de a párom megingott mert szeretné hogy jobban álljunk,de tudom hogy később sem lenne jobb,ha mindenki így állna hozzá akkor nem sokan vállalnának babát.
2012. dec. 15. 12:33
 155/343 A kérdező kommentje:

Bocsi nem belevágnátok hanem folytatnátok.

Amúgy hallottam hogy az apuka is elmehet gyesre és gyedre,olyankor mi a helyzet van aki figyeli ezt?Mert akkor lehetne úgy is hogy a párom menne gyedre.Nem tudom :S Teljesen összevagyok törve.

2012. dec. 15. 12:37
 156/343 anonim ***** válasza:
Veronika! A görbéd hát azt néztem, hogy 44 napra jött meg, az túl hosszú ciklus, szerintem menje el dokihoz, mert egy ciklus normálsinak tekinthető ha 25 és 35 naponta jelentkezik annál rövidebb vagy hosszabb ciklus az hormonálisan nem normális, vagy esetleg más problémád van. ha babád szeretnél én azt mondom menj el dokihoz minnél hamarabb. Eszti, ti tudjátok, hogy milyen anyagi hátteret akartok biztosítani a babának, de abban is igazad van, hogy akkor így nagyon kevesen mernének bevállalni családot. Én ha 20ezerből kéne gazdálkodnom ami elmegy kajára hát nem si tudom, tudod a legolcsóbb pelus is benne van biztos vagy havi 10 ezerbe és ez vagy 2 éven át... mi van ha nem tudsz szoptatni, a tápszer is nagyon drága én csak a hozzápótlást is már nagyon drágálottam. De reméljük nem lesz gondod a szoptatással. tudom hogy a család sok mindent megvesz, de az első gyereknek annyi minden kell, hogy vége sincsen sokszor. Viszont a 2. már szinte semmibe se kerül .-) legalábbis nálunk az lesz, mert mindent szépen elraktam és az ég adta világon nem kell semmit se vennünk, csak a lányos ruhákat lecserélni ha kisfiú lesz. ... mindent olyan színben vettünk a babakocsitól kezdve hogy jó legyen fiúnak lánynak is. a butora is fehér lehet variálni pár kiegészíítővel. Én úgy emlékszem még fiatalok vagytok, a gyes meg a gyed röhej, bár pontosan erről nem tudok, mert mi külföldön élünk. Még fiatalok vagytok, nem árt egy kis spórolt pénz sem. De ha van segítő családod akkor nem kell aggódni és természetesen van bölcsi el lehet menni aztán dolgozni is. A kislányom bölcsis és képzeljétek van ott 4 hónapos kisbaba is .-(, ez olyan borzasztó, egy 4 hónapos babának az anyjánál van a helye, főleg hogy én 2 óránként szoptattam a lányomat ilyen idősen. de lehet az anyukának dolgpozni kell és be kellett adni, azt nem tudom ezért nem itélkezek. Persze ismerek 3 gyerekes doktornőt is a bölcsiből, sorba szült 3 gyereket, egy babysiter hordja őket sokszor, ő meg dolgozik... ilyen is van, mindenki válasszon maga és a körülmények!!!
2012. dec. 15. 15:32
 157/343 A kérdező kommentje:

A tápszert és a pelenkát olcsóbban is megtudnánk venni,anyukám Rossmanban dolgozik,babaruha,kiságy,babakocsi is lenne rokonok által.Nem kéne sokmindent venni.És ott van a maradék 20 ezer a fizetésböl+a juttatások vagyis 56-58 ezer maradna havonta ami a babára menne.

Teljesen kivagyok borulva.

2012. dec. 15. 16:04
 158/343 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedj kerdezo, minden rendben lesz, nem szabad idegeskedni. Hasznaltasba lehet venni ruhakat, en az elsovel is ugy csinaltam, hogy szinte minden cucca a hasznaltasbol van. (Kulfoldon elunk, nem tudott senki segiteni ilyesmiben, pedig noveremnek nem sokkal elotte szuletett 2. lanya, ha otthon laknank, odaadott volna mindent. ) Szinte csak a babakocsit vettem ujjonnan (nem mertem hasznaltasban venni azok utan, hogy egyik ismeros vett egyet es mikor otthon akarta attorolgetni, akkor erezte, hogy macskapisi szaga van...) Nekunk pelusbol is kimaradt minden idoszakra van egy keves es amikor csak lehetett, (meg ma is) olyan cuccokat vasaroltam, amik jok fiura es lanyra is...habar eleg nehez, foleg a maszos korszak eljovetelevel, mert onnantol kezdve normal ruhat adtam ra, nem bodyt es rugdalozot. Addig lehetett feherbe. Azt mondjak, ha elso gyerek es tobbet tervezel, akkor olcsobb, ha moshato pelust veszel, habar munkas, meg aztan mindenutt szarado pelusok, ha nincs szarito geped...de ugye az is aramot fogyaszt....Tulajdonkeppen, ha csak anyatejes 6 honapos koraig es addig mindent megkap az ember rokonoktol, akkor csak pelenka...utana meg fel adaggal tobb fogy kajabol naponta...jatek nem kell neki 18 honapos koraig, mert ugyis erdekesebb lesz neki a muanyagpalack, kartondoboz, papir, anyagdarabok...en mar banom, hogy vettem jatekokat...mindig a jatek csomagolasa volt az erdekesebb (meg szerencse, hogy a jatekok nagy resze is hasznaltasbol van)...szoval ha anyagiak miatt aggodsz, azok a bajok majd kesobb jonnek elo...ha elojonnek.

Alexa voltam

2012. dec. 15. 16:25
 159/343 anonim ***** válasza:
Ma eleg furcsa volt, mert neha olyan helyen szurt, aminek koze nem kene hogy legyen a dologhoz. Meg mindig enyhen fajok csak. A csipocsontom felett nem egesz oldalt ma olyan volt egy par pillanatra, mintha valaki egy hustut szurt volna belem...na nem volt nagyon nagy ereju, de azert eszrevettem:D Mondtam is a paromnak ma, hogy vagy terhes vagyok, vagy valami bajom van, ugyhogy ha megmaradnak a tunetek, negativ lesz a teszt, meg is jon, es meg utana is fennalnak a tunetek, akkor tuti elmegyek dokihoz. De ha terhes vagyok, akkor is:D Egyebkent enyhen kifazott a torkom a minap, ma kicsit kohogok, es neha picit faj a kohoges, de probalom ovatosra venni...na nem mindig faj, de a mehem korul kicsit faj. Ma egyszer tortent olyan, hogy kohogtem erosebben es akkor kemenyebben is fajt. Nem tudom ez miert van. Az a baj, ha itt elmek orvoshoz, azonnal nem vizsgal meg, hanem elobb idopontot kell kerni. Hetfon kerek egy idopontot lehet, mert hetfon szabadnapos vagyok (kedtol szombatig dolgozom).
2012. dec. 15. 16:35
 160/343 A kérdező kommentje:

Köszönöm Alexa most valamivel jobban érzem magam,már annyira kivoltam hogy sírtam emiatt,de most hogy írtad ezeket rájöttem hogy ugymond kevés pénzből is lehet babát várni ha megadatik minden segítség,és a legjobb és legfontosabb az hogy a baba szerető családba szülessen.

Kik tesztelnek a napokban,mit éreztek?Megy a drukk nektek csajok :)

2012. dec. 15. 16:40
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!