Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Köszönöm ezt a sok örömteli gratulációt!
Sajnos egy kicsit letörtem mint a bili füle mert nem tudom, hogy mi van velem, velünk mert a ma reggeli digitális clearblue negatív jelet mutatott.Viszont a mostani x-epiles meg egyértelmű pozitív így délután is.Mi van most akkor van baba?????Kétségbe vagyok esve:(
Tina voltam
Sziasztok, en hetfon tesztelek, ha minden jol megy. Nekem 2. babam lenne. 3. napja van szinte folyamatosan most mar gyenge hasszurka. Huvelyem nyilalgatott tegnap meg tegnapelott. Kicsit mintha faradtabban vennem a munkat, tegnap olyan neheznek ereztem a labaimat. Huvelyvaladekom van folyamatosan, nem szagos. Reggel belenyilalt egy pillanatra a mehembe. Mensi elott ilyen soha nem volt, elso terhessegemmel nem volt ilyen. Egyetlen egy jel volt, amit azonnal tudtam, hogy azert van, megszedultem, es abban a pillanatban tudtam, de most nincs szedules, de vannak ezek a tunetek, amik soha nem szoktak lenni. Mensi elott 1-2 nappal szokott kabe 1-3 alkalommal erosebben gorcsolni a hasam de max 5 percig. Ezek a tunetek nekem nagyon gyanusak, szerintetek ezek lehetnek terhesseg tunetei?
Gratulalok Tina, en is latom a csikot:D Remelem az enyem is dupla csikos lesz.
Momo, köszi a görbédet! Figyusz amíg nem esik 36.8 alá a hőd és főleg nem az alaphő alá addig ne para!!! Tudok ajánlani neked egy jó weboldalt én itt csillapítom az idegeimet, mivel most hogy közeleg a tesztem napja bevallom újra bennem van a láz :-) [link]
itt nézegesd meg a görbéket, vannak annál sokkalta cifrább terhesgörbék mint gondolnád.
Tina ne aggódj, sokan leszólják a digitesztet. Én pl digis ovutesztet vettem egy kész vagyon volt a 10 tesztből csak 5 működött, ez elég rossz arány. A digis tezst is azon az elven működik, hogy egy minimonitor lenézi a belső tesztcsík erősséget és azt jelzi vissza. magyarán ha nagyon halvány akkor negatívnak észleli. Várj 2 napot és meglátod szép pozi lesz! Csajok a tüszőrepesztő szuri miatt nekem tényleg ki kell várnom a 2 hetet és addig nem tesztelhetek. Viszont nem barnázok most mint a multkori mensiknél, bár ez lehet a hcg szuri hatása is persze. Fáj a mellem , puffadok mint egy bálna, és tiszta idegbeteg vagyok :-). [link]
ezen a weboldalon vezetem még a hőmet és ez azt mondja, hogy már tesztelhetnék, mert ilyenkor már közel 50 %-ban a tesztem pontos lenne. Ez most izgibb mint az előző hónapok, sokkal lazább voltam ebben a hónapban úgy érzem. Jövő hónaptól meg se görbevezetés, se semmi, csak élni fogok és fogyózni egy kicsit mert nyár óta 4kg-ot híztam. Természetesen jó lenne majd ide vissza nézgetni, hogy kinek hogyan alakul az élete, hiszen hónapok óta bíztatjuk egymást. Emlékeztek Erára, már 3 hónapos terhes lassan :-) Pedig ő is mennyit izgult már, hogy mikor siekrül. mindannyinknak fog, mert nagyon szeretnénk!!! hajni voltam. szerintetek milyen a görbém? [link] eléggé lapos, de jó lenne ha most már felfele ívelne, még 3 nap csajok, szorítsatok kérlek értem is!!! hajni
köszönöm Hajni! és a többieknek is:)
Én is csak abban bízom, hogy a halványka pozit nem tudta értékelni a digitális teszt és a többi azért erősödik napról napra mert baba van mégis!:)
Tina..
Sziasztok, a 145. valaszolo vagyok.
Nektek is folyamatosan van folyasotok? Kezd kisse zavarni. Meddig lehet ilyen? Naponta tobbszor cserelek tisztasagit.
Tegnap este kicsit furcsa volt, mert mashol is szurt a hasam. A koldokomnel, de szerintem ennek semmi koze hozza.
Alexa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!