Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/343 anonim ***** válasza:
Kedves Zsófi! Nagyon örülök, hogy írsz és ez nem beleszólás, hanem azt hiszem nagyon jó tanács mindannyiunknak!!! Jó volt olvasni az üzeneted!Én is úgy gondolom, hogy ha a baba maradni akar akkor fog is, bármennyi félős dolgot csinálunk is mellette. Lovagolsz? Nagyon szép sport! Egy ló szemébe belenézni, olyan varázslatos dolog!!! De miért? megtudod nekem ezt írni? Kislányommal szeptember óta járunk lovagolni, pontosabban csak ő. Imádja a lovakat, nála most az a kedvenc. Persze 3 évesen még nem csinálnak túl komoly dolgokat, de már most takarítaniuk kell a lovakat, a lányom kedvence a patkóból kiszedni a koszt... nem tudok speciális szavakat hozzá, mert ugye németben élünk és a felét sem értem amit mondanak ott :-). Ha jól értettem wellsi pónin lovagolnak... Neked is és mindenkinek kívánok kellemes hétvégét! hajni voltam
2012. dec. 8. 09:24
 102/343 anonim ***** válasza:
Lemaradt , hogy érdeklődnék, hogyan érzed magad kismamaként??? Mikor lesz a következő vizsgálatod? hajni
2012. dec. 8. 09:37
 103/343 anonim ***** válasza:
Zsófi, nagyon jó volt olvasni a hozzászólásodat. Köszi! :) Jó babavárást Neked! :) Zsu.
2012. dec. 8. 17:39
 104/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hétfőn és kedden is megvolt az inszem. Nagyon reménykedek! Sokára lesz még 18.-a.

Momo

2012. dec. 9. 10:49
 105/343 anonim ***** válasza:
Momo kaptál tüszőrepesztőt is ezek szerint??? Én hétfőn kaptam meg a szurit, de nekem nem volt inszem! A szuri miatt nem tudok korán tesztelni, csak jóval a nemvárt után, kb 20.körül. Leírnád hogy mi volt veled hétfőn és kedden és hogy hogyan érzed magam. Én szinte semmit se érzek, csak a mellem feszül egy kicsit. Képzeljétek írt Böbe a régi kérdésre és most 6+6 hetes szép szívveréssel, jól vannak!!! hajni voltam
2012. dec. 9. 12:20
 106/343 anonim ***** válasza:

Nem kaptam tüszőrepesztőt. Hétfőn volt 3 szép 22 mm-s tüszőm. Kedden hajnalban maguktól megrepedtek. Szegeden az a protokoll, hogy két egymást követő napon van inszem. Érezni még nem érzek semmit, de nagyon reménykedek! Mindenkinek nagyon drukkolok!

Momo

2012. dec. 9. 13:34
 107/343 cavalli ***** válasza:
Hajni, én nagyon jól érzem magam :) Mikor lesz a következő vizsgálat??? Még az első sem volt meg nemhogy a következő :( DEc 18-án megyek először UH-ra. Örülök. hogy nem vetted/vettétek tolakodásnak, hogy hozzászóltam. A lovaglás egy csodás sport. Kölcsönösen felelősséget vállatok egymásért. A ló nem gép, egy élőlény, van saját akarata, gondolata, érzése. Gyerekként megtanít a tiszteletre, felelősség válallásra, türelemre és nyugodtságra, valamint következetességre.
2012. dec. 9. 13:41
 108/343 anonim ***** válasza:

Hát csajok azt hiszem nekünk ez a hónap elúszott.A mai nap mínusz 11 fokban szánkóztam, átfagytam, forralt bort ittam szóval megtettem mindent amit tilos lenne így beágyazódásos időszakban, de baromira élveztem:)

A hasam fel volt már 2 napja puffadva szóval tuti, hogy alapból is megjönne úgyhogy nincsen bűntudatom, hogy ma jól éreztem magam...

Tina voltam

2012. dec. 9. 20:13
 109/343 anonim ***** válasza:
Tina :-) akkor eszkimók se születnének :-), aranyos vagy, de ettől nem kell még lemondani semmiről :-). Egy kis forralt bor biztos nem árt, alig van benne alkohol! Momo köszi a szép kerek választ. Reméljük sikeres lesz az inszemed. engem azért érdekel a téma, mert a dokim ezt javasolná ha nem sikerül a jövőben, bár előbb ugye a páromat kéne spermavizsgálatra elcipelni. Nekem most nagyon eltelt ez a pár nap, állandóan volt mit ünnepelni, télapó, céges karácsonyi vacsora, aztán a szomszédokkal buliztunk, ma meg apósom bontott ki egy üveg pezsgőt 2. advent alkalmából, szóval az elmúlt 4 nap alkohol mennyiségével most nem szeretnék beszámolni... borzalmas... állítólag amíg nincs kapcsolat a baba és a véráramlatom közt addig nem lehet belőle baj... mert ugye most maximum lebeg a megtermékenyített petesejt, beágyazódás után alakul ki a placenta, és ott már komoly a nemivászat. Bár az első lányomnál álmodni se mertem volna, hogy babás vagyok és ott is egy jó párszor ittam alkholt koraterhesen. Na nem akarom magam itt kimagyarázni, csak most valahogy összejöttek a napok. Tina a haspuffadás elég jó jel, bár én már 14 éves korom óta fel vagyok puffadva :-), na most komolyan. Kora terhesen az volt furi, hogy reggelente se ment le az a hordó hasam. És 7 hetesen kellett vegyek kismamanacit mert úgy felfújódtam mint egy tehén :-). Ki tesztel hamarosan??? Kérek mindenkit aki nem biztos a dolgában az ne lógassa előre már az orrát :-)!!!Dia hogy vagy??? hajni voltam
2012. dec. 9. 22:17
 110/343 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Hát nem tudom,pénteken volt peteérésem és szombaton voltunk eggyütt előtte meg szerdán úgyhogy nem adok magunknak sok esélyt ebben a hónapban,ha nem sikerül akkor egy időre vége.Majd meglátjuk,remélem hogy ti sikerrel jártok.
2012. dec. 9. 22:31
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!