Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Sziasztok! hajni vagyok
Az én párom vett interneten termékenységi tesztet. Egyszerűen írd be, hogy férfi termékenységi teszt és kidob valamit a gép. a mi dobozunkban volt 2 női FSH termékenységi teszt és 2 teszt a férfiak részére. Az enyém vízeletből működött, bár hogy az mennyire pontos azt nem tudom. Edina totál megértelek. Nálam nem is lehet most tesztelni a tüszőrepesztő szuri miatt, mert ugyis fars eredmény lenne, ezért ha késik már 5 napot csak akkor tesztelhetek, de akkor máűr felesleges lesz, mert késni nem szokott, ovu után mindig megjön 12-14 napra :-).
ellőttem ma egy 10-es tesztet-negatív-tudtam előre....:)
Tina voltam...
Sziasztok! Mi a véleményetek erről a görbéről? A két aktus ami jelölve van az az inszem.
Momo
Köszi Hajni:), de 3 nap van a nemvártig és leszakad a derekam pluszba még a melleim is bedurrantak és fájnak.Estére meg úgy nézek ki mint egy bálna mert úgy felpuffad a hasam:S
Tina voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!