Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/343 anonim ***** válasza:
Hali!nekem meg kicsit gorcsol a hasam...szerintem nem jo jel, mert a lanyomnal nem ereztem semmit...puffadok is.nem tudom mi lehet a baj, pedig most beleadtunk apait anyait.valakinek csinalt a parja spermatesztet.olyat hol lehet kapni?es jol mukodik?
2012. dec. 10. 08:52
 112/343 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Tina nyugi én minden nap átfagyok, nagyon fázós vagyok, reggel úgy átfázok a munkába menet hogy még most is pl. fázik a talpam, pedig már fél 10 lesz :) utána este veszek egy meleg fürdőt és elpacsálok benne, néha iszom egy kis forralt bort is!Viszont lekopogom nem vagyok beteges típus, most is szedem a c-vitamint és az E-vitamint :) Attól még hogy te fázol a baba egy oltalmazó burok mélyén van, amit megvéd az anya teste minden külvilági hatástól!!! :) nyugi!! Annyi tévhit van hogy eszméletlen, most beszéltem a hétvégén egy nővel, aki mondta hogy Ő nagyon nem akarta a gyereket anno , annyira nem hogy direkt 50 kg zsákokat emelgetett pakolt mert bolti eladó volt! És a baba megmaradt neki hiába nem akarta! Ami rendesen megtapadt az nem igen megy el ha csak nem volt életképes a magzat! Engem már az esélytelenek nyugalma tölt el, vagyis nem az hogy esélytelennek érzem magam, csak nem ez köti le a gondolataimat hogy baba,baba,baba..... nem érdekel lehet csúnyán hangzik! Amennyire vágytam rá lehet a sok sikertelenség miatt annyira nem érdekel, ha sikerült örülünk ha nem ez van, most már úgy sem próbálkozunk vele!A hétvégén kiderül hogy megjön e vagy sem, mert tesztelni sem fogok az fix!!!Nem dobálom ki a pénzt az ablakon, inkább a karácsonyra költöm! Próbálom élvezni a párommal való együttléteket lehet a tél miatt, a meghitt hangulat vagy nem is tudom, de tényleg NAGYON ISTENI vele együtt lenni, és örömet okozni egymásnak, ennyire jó talán a kapcsolat elején volt!!!! Boldog vagyok most nagyon!Kívánok mindenkinek nyugalmat, békét és nagyon jó szeretkezéseket a párjával!Engedjétek el a gondolatot, nem hittem volna hogy nekem sikerül,de sikerült és azóta eszméletlenek a hétköznapok!puszi mindenkinek Edina
2012. dec. 10. 09:28
 113/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok! hajni vagyok

Az én párom vett interneten termékenységi tesztet. Egyszerűen írd be, hogy férfi termékenységi teszt és kidob valamit a gép. a mi dobozunkban volt 2 női FSH termékenységi teszt és 2 teszt a férfiak részére. Az enyém vízeletből működött, bár hogy az mennyire pontos azt nem tudom. Edina totál megértelek. Nálam nem is lehet most tesztelni a tüszőrepesztő szuri miatt, mert ugyis fars eredmény lenne, ezért ha késik már 5 napot csak akkor tesztelhetek, de akkor máűr felesleges lesz, mert késni nem szokott, ovu után mindig megjön 12-14 napra :-).

2012. dec. 10. 10:42
 114/343 anonim ***** válasza:
Hajni és Edina köszi a kedves válaszokat!:)Majd meglássuk, hogy mi lesz...Nagyon drukkolok nektek!!:):)Hátha az idei lesz a legszebb karácsonyunk:)
2012. dec. 10. 13:25
 115/343 anonim ***** válasza:
lemaradt a nevem: Tina voltam
2012. dec. 10. 13:25
 116/343 anonim ***** válasza:

ellőttem ma egy 10-es tesztet-negatív-tudtam előre....:)

Tina voltam...

2012. dec. 11. 13:36
 117/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi a véleményetek erről a görbéről? A két aktus ami jelölve van az az inszem.

[link]

Momo

2012. dec. 11. 16:05
 118/343 anonim ***** válasza:
Tina! Ne add még fel és azért várj pár napot. Nem biztos, hogy neked 7 nap alatt megtörtént a beágyazódás, lehet neked 10 naoig tart és csak utána lehet hcg-t kimutatni, várj még pár napot és tesztelj újra!!! Ma én is egy nagyot szánkóztam a lányommal és a szomszéd kislánnyal, 25 kg-ot huztam hegymenetnek!!!Éreztem is a hasamban, hogy nehéz :-(, de nem érdekel, ha van bennem is egy új élet akkor legyen erős :-)! Momo nagyon szép a görbéd, látszik, hogy fokozatosan termelődik a progeszteronod, olyan mintha a szervezeted észlelne valamit amiért hormont kell termeljen!!! :-) nagyon bíztató. különösen szívügyem vagy, mert nekem is hétfőn volt pém az injekciótól és szinte egy napon tesztelhetünk. az én görbém nem ilyen tuti, de van esély :-) . Tüsző repesztő szurit kaptam talán ezért nem volt oltári hőugrásom, de reméljük azért meg volt! [link] hajni voltam
2012. dec. 11. 18:20
 119/343 anonim ***** válasza:

Köszi Hajni:), de 3 nap van a nemvártig és leszakad a derekam pluszba még a melleim is bedurrantak és fájnak.Estére meg úgy nézek ki mint egy bálna mert úgy felpuffad a hasam:S

Tina voltam

2012. dec. 12. 11:24
 120/343 anonim ***** válasza:
Én is így érzem magam.Leszakadás, puffadás, és a tetőpont, hogy elkezdtem barnázni. Ez a hónap is elúszott.....Gabi voltam. A többieknek még drukk!
2012. dec. 12. 14:06
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!