Eszter888 kérdése:
Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket2012. nov. 29. 19:49
161/343 anonim válasza:
A 156-os választ én írtam Hajni. Tényleg ne keseredj el Eszti mert nem azt akartam felvázolni, hogy miért lenne nehezebb az anyagi helyzetetek, hanem hogy lássál kicsit bele abba amiben én már benne vagyok, mert ugye ez lesz az első babátok és az ember nem is gondolja, hogy mennyi mindenre van szüksége egy babának. Viszont rengeteg igazat írt az utánam válaszoló aki ugyancsak külföldön él, hogy valóban se játék nem kell, meg tényleg mindent be lehet szerezni olcsón is! Hidd el a fő dolog, hogy a gyermeked boldog családba szülessen, mert az anyagiak sok mindent nem tudnak pótolni, főleg szeretet nem!!! Fel a fejjel és a pároddal üljetek össze és csináljatok egy tervet, hogy vajon mikre kel majd pluszban költeni ha babátok lesz. Majd akkor tisztán láttok. vannak pl weboldalak ahol kész lista várja a kismamákat, hogy mik az első és legfontosabb beszerezni való dolgok. Ne ez álljon a háttérben, ne aggódj légyszi! hajni
162/343 A kérdező kommentje:
Köszönöm Hajni nagyon aranyos vagy,te is megnyugtattál remélem hogy minden meg fog oldódni és megtudjuk beszélni :) Köszönöm mindenkinek hogy megírta a véleményét :)
Annyira messze van még a 24.e,nem is tudom milyen lenne ha most sikerülne,olyan boldog lennék.
2012. dec. 15. 18:19
163/343 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem az volt a célod te azért jobban átlátod a dolgokat.
Puszi nektek csajok
2012. dec. 15. 18:21
164/343 anonim válasza:
dokihoz járok és bromot szedek,mielőtt szedtem volna egyáltalán nem volt menstuációm.azóta van mióta szedem.
165/343 anonim válasza:
Veronika! Akkor biztosan haamrosan rendeződik a hormonháztartásod!!! Mielőbbi javulást kívánok neked! Lányok a hőm újra felment :-), holnap tesztelek akkor leszek a 14. dpo-n, bár a dokim szerint várjak 2 és fél hetet a szuri miatt, hogy rendesen kiürüljön a hcg tartalma. De itt meg mindenki azt írta a gyik-ban, hogy 14 nap alatt kiürül tutira és akkor már valós eredményt ad. Többiek, hogy vagytok? Momo? Te is tesztelsz hétfőn!!! Ki tesztel még? Edina??? Ugye? hajni voltam
166/343 anonim válasza:
Sziasztok lányok!
Enikő vagyok sajnos nekem májusba volt egy vetélésem de szeptembertől újra elkezdhettünk próbálkozni és most december 26-ra nem várom!Szorítok mindenkinek,hogy szép karácsonyi ajándékotok legyen a pozítív terhességi teszt!!!
167/343 anonim válasza:
Szia Hajni! Igen én hétfőn tesztelek,de szinte biztos vagyok benne, hogy meg fog jönni. Mindenkinek nagyon drukkolok!
Momo
168/343 anonim válasza:
Holnapi teszteloknek nagyon drukkolok! Nekem is holnap kene megjonnie, de nem volt a szokasos elore jelzes meg eddig. Viszont az uttobbi par napban erzem, ha a lanyomat emelgetem, gyenge fajdalmat erzek. Most beteg, muszaj emelgetnem. 2.5 eves lesz januarban, olyan 12 kilo lehet. Mire veljem, hogy faj, ha megemelem?
170/343 anonim válasza:
Úgy fáj a hasam, mint mensi előtt :-(. Nem merek tesztelni holnap, talán várok még 2 napot. De ismertek, képes vagyok egy hónapban 4 tesztet is elpocsélkolni :-). Nagyon drukkolok mindenkinek aki holnap teszttel!!! Majd reggel eldöntöm, hogy lesz e bátorságom egy tesztre vagy sem. alexa én csak annyira emlékszem az első lányommal babásan, hogy koraterhesen le kellett feküdjek néha olyan görcseim voltak és ez a fizikai megterheléstől volt. minden benne van a pakliban!!! :-) hajni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!