Eszter888 kérdése:
Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket2012. nov. 29. 19:49
131/343 A kérdező kommentje:
Tina hatalmas nagy gratuláció neked és a párodnak és sok boldogságot kívánok nektek :) Köszönöm kérdésed jól vagyok,de sajnos nem érzek semmi különöset :S Jövőre én sem leszek köztetek már teljesen kivagyok idegileg.
Remélem még olvasok itt sok pozitívat :)
2012. dec. 13. 20:42
132/343 anonim válasza:
Tina, DEJÓÓÓÓ! :) SZUPER! Végre egy jó hír!!! :)
Edina, aranyos vagy, hogy kérdezed, velem annyi van, hogy megyek nőgyógyihoz kedden, mert elegem lett, nem akarok addig próbálkozni cickafarfűvel, meg akármivel, amíg ki nem derül, hogy mivan. Úgyhogy kedden remélem okosabb leszek már, és remélem nem mond semmi negatívat.
Hajni, Edina, sajnálom, hogy nem jöttök egy darabig ide fel, mindemellett megértem... De még ne tűnjetek el, legalább ebben a hónapban maradjatok velünk! :) Pussz. Zsu.
133/343 anonim válasza:
Kedves Zsuzsa! Természetesen karácsonyig itt maradok és érdeklődéssel követem a fejleményeket, természetesen én is szeretném megosztani veletek majd a jövő heti eredményeimet! Drága Tina! Ha jól olvastam a régi válaszaidban, akkor nektek ez volt a 3. hónap próbálkozás, azért mit ne mondjak piszok szerencsés vagy :-)!!! Akkora a hasam két napja, hogy csak na, tiszta puffadés az egész testem is :-), nagyon nem festek sexisen, már ha értitek, még jó, hogy túl vagyunk a peteérésen :-))) hajni voltam
134/343 anonim válasza:
Momo hogy alakul a görbéd? Felrakod a holnapi adatokkal majd??? Az enyém nem akar magasra ívelni, de elég nyugis...hajni
135/343 anonim válasza:
Még én is itt leszek jövő héten veletek! És persze azért még nekünk sincs veszve eddig a dolog mert még bármi lehet, vasárnap van a nemvárt napja, hétfőn írok mi lett! Drága Tina nagyon örülök Nektek!!! Kismama lettél !!! Elhiszed??? Megvan a karácsonyi ajándék Nektek és a családnak!!!! Tyűűűű!!! Írj ám mi van veled , VELETEK!! Eszti ne légy ki!!!! Megértelek de nektek sincs veszve a dolog még, hidd el, azért várat magára a baba mert Te is annyira vágysz rá, hogy már egész tested és lelked ezzel van elfoglalva!Olyan kedves és jószívű ember vagy így ez alatt a pár hónap alatt ahogy megismertelek, csak jót tudok rólad írni!!!!HIDD EL MEGLESZ A SZERELMETEK GYÜMÖLCSE!! Már csak azért is mert ilyen jó ember vagy!A jó Istenke megajándékoz téged is babákkal nem is egyel!! Szerintem ha, most NE ADJ ISTEN nem sikerülne nekünk próbáljunk meg kicsit másra odafigyelni a jövőben, mondjuk nekem már úgy érzem sikerült, hidd el neked is menni fog, más tervek célok hobbi esetleg! Eszti mégegyszer mondom én nagyon szurkolok Neked, és tiszta szívből kívánom hogy most már legyen meg a baba nektek is végre!!!Millió ölelés!Edina
136/343 anonim válasza:
Edina, tényleg úgy érzed, hogy sikerült??? Hétfőre akkor te is tesztelsz? Úgy látom izgi lesz az a nap is, mert többen vagyunk már akik tesztelnek. Jaj, Tina ez tényleg olyan klassz dolog, üziz majd ám, hogy mi van veletek!!! Eszti végre hallunk felőled is, gondolom most mindneki készülődik a karácsonyra és elfoglaltak vagytok. Szép hétvégét nektek és hétfőn találkozunk! hajni voltam
137/343 anonim válasza:
Ez a bajom hogy nem érzek semmit sem sajnos. Nincs semmi tünet egy kicsit talán a mellem, de az se igazán... majd meglátjuk!Nem fogok tesztelni csak hétfőn! Mert ha vasárnap megjönne ne adj Isten akkor nincs mit tesztelgetnem! Olyan hülye voltam eddig sorra lőttem el feleslegesen, na ez be van fejezve!!!!Ha pedig mégis sikertelen lenne ez az utolsó próbálkozásunk is akkor még a jövőhetet megvárom kivel mi történik és elbúcsúzok Tőletek lányok :( nagyon fogtok hiányozni TÉNYLEG!! Olyan jó volt megbeszélni kivel mi van mit érez mit próbál ki, hogyan éli meg a napokat! Hajni és többiek remélem azért valahogy felkeressük majd egymást későbbiekben, tavasszal, hogy kinek mit hozott a jövő!Edina
138/343 anonim válasza:
Gratulálok Tina!!! A legjobbakat kivánom nektek!!! Feldobtad a napomat teljesen. Én azt irtam, hogy hanyagolom a baba témát, de persze csak átmeneti volt, talán 3 napig tartott, és utana visszazőkentem a régi kerékvágásba, hogy de, igenis akarom a babát. őrültem ,mert eléggé megéreztem a pé-t dec 4 és 5-én estig szúrt a bal petefészkemnél, majd estére elmúlt, kb 1 óra múlva kezdtek fájni a melleim, annyira egyértelmü, hogy akkor repedt meg. ennyire még sosem éreztem. Csajok ez a tea hatása, biztam benne, hogy segiteni fog rendbe tenni a ciklust, igy is lett, de azt nem tudom, hogy sikerüle a babó ebben a hónapban , de ha nem, akkor még van 1 hónap teázás,és remélem az lesz a mi hónapunk. Ma vagyok a 1o dpo-n, és tegnap olyan furcsán kezdett fájni ismét a bal petefészkemnél (1. esetleg felfáztam. 2. esetleg beágyazódás) remélem az utóbbi. Majd jővő héten kiderül. 2. hónapja beszélek veletek, igazán olyan jól érzem magam , hogy fogtok hiányozni. Tudom, hogy előbb utóbb mindannyiunknak fog sikerülni, én úgy vagyok vele, minél jobban várat magára, annál nagyobb boldogság lesz a pozitiv teszt, és annál tőbb szeretet fogja majd kőrül venni. Az életben is igy vagyok, amire tőbb időt vártam, vagy sokat harcoltam érte, pl 1 saját kis üzlet, annál jobban megbecsültem azt, ha valamit megkaptam egyből, fura de nem tudtam annyira őrülni neki, ezzel nem azt mondom, hogy nem őrültem volna ha elsőre ősszejőnne a bébi, természetesen őrültem volna, és tudom, hogy minden okkal tőrténik kőrülőttem. Kérlek sose adjátok fel az álmaitokat, és mindig kell reménykedni!!! Lia voltam, puszi csajok, és szép hétvégét kívánok nektek, és pozitív teszteket!!! :)
139/343 cavalli válasza:
Tina nagyon gartulálok, az a legcsodálatosabb érzés mikor megpillantot a 2. csíkot a teszten. :)) Én kedden megyek dokihoz, nagyon várom, és izgulok, hogy minden rendben legyen. Bedurrantak a cickóid?? ne aggódj lesz még nagyobb is :D. Nekem már többen is megjegyezték, hogy ejjhaa :)))). Kívánok neked egészséges babát, stresszmentes babavárást. ha van kedved írj privátban :) Zsófi
140/343 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!