Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/343 anonim ***** válasza:

Edina, nem én nem hagylak itt titeket, és majd beszámolok, ha van valami újdonság. De Ti is gyertek néha azért. :)

Lia, igen, elkezdtem inni cickafakfűteát, de aztán ajánlották nekem a Vénuszcseppeket, amiben van cickafarfű, palástfű és pásztortáska. Nem szedem még olyan rég, ezért nem várhatom el, hogy máris hasson. De ez a menzesz most nekem nagyon elhúzódott. Úgyhogy szerintem kikérem a nőgyógyász véleményét.

Azért írjatok, hogy mi lett ennek a hónapnak az eredménye, hátha. :)

Tina, mi is így próbálkoztunk eddig, 2 naponta. Nekem "logikusnak" tűnik. :)

2012. dec. 6. 20:39
 92/343 anonim ***** válasza:

en ittam a cickafarkfu teat es 1 hettel elobb jott meg, igy azt feladtam

Dia

2012. dec. 6. 20:58
 93/343 anonim ***** válasza:
Anyám is a cickafarkfűvel jön mindig, hogy az minden nőgyógyászati panaszra jó, egyszerűen ülőfürdőként használni. Lányok nem bírtam ki, hogy ne olvassam az üzeneteiteket!!! ;-) Az elmúlt 5 hónapban csak akkor ittam alkohol, amikor mensiztem, azon kívül nem mertem, hátha... tudjátok. Na most a házban télapót ünnepeltünk a gyerekek miatt és mit ne mondjak legurult 2 pohár pezsgő. Mindenféle lelkiismeret nélkül megittam. Mit ne mondjak, az elmúlt 5 hónap védekezés nélküli időszak, közelebb hozott a páromhoz is, komolyan mondom újra felélénkült a sexuális életünk :-) most ennek is nagyon örülök. Azért csak 12 éve vagyunk már együtt, sok újat én se tudok, és mégis most olyan más minden. azt nem tudom, hogy emlékeztek e arra amikor írtam, hogy a teherbeesés napjától 17 hónapig nem volt köztünk sex. Szerintem a párom sokkot kapott a szüléstől vagy nem tudom, de terhesen meg féltette a babát :-) közben én meg annyira kívántam a sexet, hiába a hormonok-.... Én 20.- a körül tesztelek és természetesen megírom, hogy mi volt, de őszintén már most megírom, hogy ugyanazok a fránya méhgörcsök gyötörnek amik a múlt hónapban, szóval nem hiszem, hogy sikerült, nincs bennem remény, csak beletörődés. Tuti költözés után más leszek lelkileg is, a lányom is akkor foggant amikor beköltöztünk a jelenlegi lakásunkba, rá 10 hónapra, akkor már berendeztük rendesen... Bocsánat, de nem tudok csapot papot itt hagyni titeket, szeretném én is tudni, hogy veletek mi történik és kinek mi lesz a teszteredménye!!! 8.-án már lesz egy teszt :-) hajni voltam
2012. dec. 6. 22:21
 94/343 anonim ***** válasza:

Kezdesz szimpatikus lenni "61" :) Figyeld meg 61 Te fogod előszőr ebben a hónapban bejelenteni hogy babás vagy!Pedig nem is akartál az lenni! Így jártam a barátnőmmel ,bejelentette hogy Ő nem is akarta de jön a kicsi!És még utána hallgathattam, hogy belebeszéltem a gyereket :D Mondom nem is a pároddal csináltad hanem velem :D

Reméltem is Hajni hogy nem bírod ki !!! Az nekünk csak jó ha jössz ide és írsz Nekünk! Nagyon rossz volt a tegnapi napom a párom nem volt otthon, pedig Édesanyámtól kaptam Mikulásra egy új ágyneműhuzatot felhúztam mondom hátha felavathatjuk, de 11-kor ért haza olyan nagy dugó volt a hó és az útra fagyott jég miatt, hogy örülök hogy épségben hazaért nem hogy legyen is valami.... Viszont ma már nem hagyom lerázni magam elvégre ki kell próbálni hogy bírja a szép huzatunk a strapát :D jók legyetek Edina

2012. dec. 7. 07:12
 95/343 anonim ***** válasza:

Dia vagyok!

Sajna úgy néz ki nem sikerült vérezgetek!

2012. dec. 7. 09:56
 96/343 anonim ***** válasza:
Dia! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült neked ez a hónap! Rendesen vérzel vagy csak némi barna??? Addig ne add fel a remény, amíg nem teszteltél és nem vérzel erősebben. üzenj, hogy mi van veled! Fel a fejjel, új hónap új remény! hajni voltam.
2012. dec. 7. 13:02
 97/343 anonim ***** válasza:
Dia tudom mit érzel. R***t sz***, én is mindig kiborulok. De csak kicsit, mert attól hogy hisztizek csak a házasságom menne tönkre :) Úgyhogy fel a fejjel. Az én férjem bejelentette, hogy jövő hónapban hanyagoljuk a témát, ne nézegessem az lh tesztet, ha lehet... Megértem.... Lányok mitől lehet, hogy ovu 30-a körül volt, és még mindig iszonyúan fáj a mellem? Remélem nem valami hormongond!!! Gabi
2012. dec. 7. 14:03
 98/343 anonim ***** válasza:

Milyen bús itt a hangulat!Teljesen átragad rám is.Most először érzem ezt a nyugodtságot magamban, hogy olyan mint ha nem is érdekelne, hogy összejött e vagy sem a baba.Nem figyelem a jeleket magam se semmi.Nagyon fura..még soha nem éreztem ilyen nyugodtságot a témával kapcsolatban!!??

Tina

2012. dec. 7. 15:59
 99/343 anonim ***** válasza:

Hát valami lehet van a levegőben. hajni vagyok

Tegnap ugye pezsgőztem, ma meg hajatfestettem és abszolút nem érdekelt, hogy most jól belélegzem a márges gázokat .-), na jó azért megfordult a fejemben, hogy nem kéne, de akkor már a fél fejem festékes volt :-). Karácsonyi vacsorán voltunk a férjemmel, megint legurult egy pohár bor... pedig én aztán soha nem ittam a luteális fázisban, se hajfestés, se szauna, se melegfürdő. Lányok lesz ami lesz, nem tudunk semmit sem csinálni, de én élvezni akarom az egész hónapot nem pedig szigorlatban tölteni, mert mi van ha baba van.. nekem azt hiszem ebből lett elegem, amiket én magamnak felállítottam, hogy majd így meg úgy fogom csinálni.... Most jól érzem magam, nem stresszelek, tök nyugis minden... felíratkoztunk májusban egy utazásra is, amit eddig nem mertem vállalni, mert mi van ha akkor szültem volna... tiszta hülye voltam, ebből elég. :-) lányok, élvezzük a decembert, mindjárt itt a karácsony a szilveszter...

2012. dec. 7. 23:39
 100/343 cavalli ***** válasza:

Hajni én is így éreztem az utolsó hónapban, amikor is kiderült, hogy sikerült végre. Én 12 éve lovagolok és kaptam egy csikót belovaglásra, ami elég félős jószág. Úgy voltam vele nem érdekel , ha leesek, mert a jelennek éltem és a próbálkozási idő alatti legjobb heteim voltak. Most meg sokan azzal riogatnak, és olvasom itt is, hogy korai vetélés.... ÁÁÁ. Elkezdtem stresszelni nézni a fehérneműt minden egyes alkalommal mikor WC-re mentem, hogy van e rajta valami. Aztán most megfogadtam! Amikor már bennem volt a baba, akkor költöztettük apósomat és pakolásztam , nehezet emeltem és lááám mégis megmaradt. Úgyhogy, persze vigyázok magunkra, de nem fogok csak ücsörögni, vagy feküdni, mert, ha valami nem stimmel, akkor ha az ember ezt a 12 hetet csak ágyban tölti, akkor is elmehet a magzat.

Egyébként, még csak annyit akarok hozzáfűzni, hogy én a 4. hónap után megfogadtam, hogy pihenőt tartunk. Aztán átgondoltam...hogyan??? Hogyan tartsunk pihenőt? védekezzünk? Minek amikor úgysem leszek terhes, sőőt úgy még a sex is jobb. És rájöttem, hogy csak az agyamban kell pihenőt tartanom. Én is inkább attól csavarodtam be, amiket gondoltam és nem annyira a ténytől, hogy nem jött össze baba. Nálad meg már van is rá bizonyíték,hiszen ott a kislányod :)

Remélem nem baj , ha beleszóltam. Zsófi voltam.

2012. dec. 8. 07:56
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!