Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/343 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit, mert belenézett a tükörbe és rájött, hogy vízfejű ő maga is :-)))
2012. dec. 5. 14:59
 72/343 anonim ***** válasza:
Amúgy ha nem akar gyereket,akkor minek nézegeti ezt az oldalt....
2012. dec. 5. 15:12
 73/343 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen hagyjuk figyelmen kívül, elvégre ő nem akar gyereket ergo semmi keresnivalója itt szóval foglalkozzunk egymással!:D

Tina

2012. dec. 5. 18:48
 74/343 anonim ***** válasza:

A #61 vagyok, lehet valóban túlzóan fogalmaztam, de a jós igénybevétele igenis muris és felesleges.

Van 2 olyan ismerősöm is, akik nem estek teherbe, de jós helyett orvoshoz fordultak, és már mindegyikük büszke szülő.

2012. dec. 5. 21:21
 75/343 anonim ***** válasza:

Kedves #61-es, szerintem hagyd mindenkinek a saját döntésére, hogy hogyan próbálkozik. Nagyon sok olyan dolog van a világon, amit fel sem fog az ember, amit csak úgy hívunk, hogy 'misztikus', 'természetfeletti'. Csak azért, mert Te nem foglalkoztál ilyen dolgokkal, nem azt jelenti, hogy nem léteznek. Szóval vagy olvass utána, vagy foglalkozz a saját dolgoddal.

Zsu.

2012. dec. 5. 21:46
 76/343 anonim ***** válasza:

Jaj lányok, nem tudom mit tegyek. :( Ez a havi menzesz is nagyon elhúzódik. Amit írtam, a felborult hormonháztartás miatt. Szegény párom is alig bírja már, én is... Múlt hónapban felhívtam a nőgyógyászt, azt mondta, hogy a fogamzásgátló abbahagyása miatt van ez (júliusban hagytam abba)De mégis meddig várjak még? Ezért is kezdtem el szedni a vénuszcseppeket, persze, még korai lenne a hatását várni. De már lassan ideje lenne a pé-nek, még ovu tesztet is vettem, de még semmi eredmény. Nem szeretnék ettől a hónaptól is elbúcsúzni. :( Ti mit tennétek?

Zsu.

2012. dec. 5. 22:39
 77/343 anonim ***** válasza:
61-es! Hidd el nem magam kerestem a jóst, hanem egy ismerősöm kevert bele. És tudod amikor ott húzzák az ember orra előtt a mézes madzagot akkor nagyon nehéz, főleg az olyanoknak mint én, hogy kisbabát szeretnék. De nyugodj meg orvoshoz járok, és a férjemnek esze ágában sincs elvállni :-). Gondolom te még nem tartasz a teherbeesés gondolatánál sem, meg gondolom nincs is kitől teherbe esned... amilyen stílusod van, minden férfi menekülhet tőled :-)))). Pááá ás huzzál innen a tudod hova!
2012. dec. 5. 22:44
 78/343 anonim ***** válasza:
Zsu! Biztos beletelik még egy kis időbe a ciklusod helyreállása nyugodj bele. Anno emlékszem még fiatal koromban amikor abba szerettem volna hagyni, akkor nem tudtam mert állandóan barnáztam hetekig... és kínomba újra szedtem. Aztán 2. alkalommal helyrejött minden. Biztos kell lennie valamilyen gyógyszernek ami helyre rak, csak legyen egy jó doki is hozzá. Néha nem árt másik orvost is felkeresni. Ha a Vénusz cseppek nem használnak akkor nézz másik szer után. Miért nem próbálod ki a barátcserjét??? Arról regéket írnak, helyre rakja a ciklust rendesen. Én már 2 éjszaka nem aludtam a lányom náthája miatt és a hőmet sem tudom rendesen vezetni. A tüszőrepesztő szuri miatt nem érzek semmi extrát, de remélem tutira meg volt már, ugye letelt a 36 óra :-) hajni voltam
2012. dec. 5. 22:50
 79/343 anonim ***** válasza:
Köszi Hajni a tippet és a bíztatást.:) Énis remélem, hogy Neked most sikerült végre!!! És jobbulást a kislányodnak. :)Zsu.
2012. dec. 5. 22:59
 80/343 anonim ***** válasza:
köszi és nézz utána a barátcserjénak, mert azt sem lehet össze vissza szedni, csak óvatosan. olvass utána :-) jó éjt mindenkinek
2012. dec. 5. 23:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!