Eszter888 kérdése:
Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket2012. nov. 29. 19:49
31/343 cavalli válasza:
Sziasztok!!! Ha nem baj h írok, most olvqstam arégi kèrdést ahol Eszti érdeklödtèl.a kismamik felöl. Én jelentem kitünöen vagyok, nincsenek.rosszullétek. Nagyon várom az UH-t csak úgy cammog
az idö addig.Drukkolok mindenkinek :). Telorol írok azèrt ilyen zagyva... Zsófi.voltam
32/343 Szoszi85 válasza:
remélem a december a mi hónapunk is lesz! dec. 27-re nem várjuk (vicces ennyire előre leírni, még az ovu is messze van :D)
33/343 anonim válasza:
Hello csajok! Nálunk alakul a helyzet, ma még negatív az ovutesztem, de hétfő estig tuti lesz sex, mert a férjem végre feléledt :-) Holnap de. megyek nődokihoz, majd ő is megmondja, hogy hogyan is áll a peteérésem vagy az ovulációm esetleg, jó lenne ha mondana valami biztatót. Kedden meg a jóssal beszélek, szerinte nélküle esélyem sincs teherbe esnem, először le kell venni rólam az átkot és a mamámat el kell engednem, utána termékenységi rituálé... aztán 1-2 hónap és terhes leszek a kártyája szerint! Izgi nem???? Hajni voltam ! Zsófi örülök, hogy jól vagy, bárcsak hallanánk Böbéről is!!! Mindenkinek kívánok sikeres hónapot és rengeteg türelmet! Esetleg hőgörbéje valakinek van??? az enyém így fest : [link]
34/343 anonim válasza:
Lányok képzeljétek akartam írni Böbének, hogy mi van vele.. erre nem is találom a válaszait, szerintem kilépett teljesen vagy eltünt nem tudom... Remélem nem azért mert valami baj történt vele! hajni voltam
35/343 anonim válasza:
Halihó lányok!Megfogadtam ebben a hónapban nem fogok ovu tesztelni meg ilyesmi és kibírtam így nem tudom mikor lehetett ovum, elvileg Tinával egy időben, de aztán lehet hogy már nekem is megvolt 30.-n, a testem jelei szerint de mi a múlt héten csütörtökön voltunk együtt mert addig nem volt rá alkalom.. :( de viszont a hétvégén az egész hetet pótoltuk párommal :))) Lesz ami lesz alapon, meg csak azért is mert most olyan jó volt együtt! Nem hatott rám ez a mastodynon csepp és nem vitte le a pincébe a libidóm!Pedig a szokásos adagot vettem be reggel este, csodálkoztam is! Remélem azért a ciklusomat helyrehozza, de már máris van egy előnye nem fájnak a melleim, olyan jó végre így!! Böbe meglepett, hogy eltűnt mi lehet vele?Remélem tényleg nincs semmi gond, és egészségesek!Edina voltam :)
36/343 anonim válasza:
Látom Edina te is korán kelsz :-). Sík ideg vagyok, még mindig negatív az ovutesztem, pedig ilyenkor már szokott pozi lenni mindig. Na majd ma megmondja a doki, hogy tényleg bekrepált e a petefészkem, mert már az ezelőtti hónapban sem volt abban ovuláció :-(, ez elég rossz, mert feleannyira csökken az esélyem.... na majd írok délután hogy mi volt a dokinál. legyen mindenkinek szép napja!
37/343 anonim válasza:
Igen hajnalban kezdődik a munka :) Remélem minden rendben lesz veled nagyon szurkolok hogy csak jót mondjon!!!! Viszont az ovu tesztet nem este kell csinálni hanem reggel? Én este csináltam meg őket,mert reggeli vizeletből jóstesztként működik (ami nem mindenkinél válik be) mondjuk nekem a múlt hónapban nem hozott szerencsét mert nem lett baba hiába voltunk együtt azokon a napokon. Írj légyszi mi volt veled!!! Jó volna ha ez a hónap bíztatón indulna!Edina
38/343 anonim válasza:
az én ovutesztem nem kötött napszakhoz. én szoktam reggel is meg délután is csinálni. a dokim szerint reggel kell, a ma reggeli negatív volt. ha délután pozi a tesztem akkkor még reggel is az szokott lenni. eddig így volt. most meg totál negatívak a tesztek. hajni voltam.
39/343 anonim válasza:
Bocsi csajok, nem nagyon volt idom mostanaban irogatni, de nagyon orulok Eszti, hogy ujra inditottad a remelhetoleg babas honapot! :) Mindenkinek nagyon drukkolok! Lia
40/343 anonim válasza:
Dec 9- peteeres
23-ra nem varom!
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!