Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/343 anonim ***** válasza:

Hát csajok ovu teszt és a testem jelzése alapján 2. helyett tegnap azaz 30.-án volt ovum. Azaz a 13. cn napon.Volt reggel olyan görcs meg szurka hogy azt hittem belehalok:)Délután meg egyben távozott egy jó nagy adag tojcsis nyák-azóta se semmi.Se szurka se nyák.Szerencsére pont együtt voltunk úgyhogy van miért izgulni.Minden esetre folytatom azért az ovutesztelést mert kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz holnap délután:)

Tina voltam( és majdnem lemaradt, hogy drukkolok Mindenkinek!):)

2012. dec. 1. 16:45
 22/343 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 13-ra nem várom :)
2012. dec. 1. 17:54
 23/343 anonim ***** válasza:
Hello lányok Hajni vagyok, végre megtaláltalak titeket! Örülök az új csatlakozóknak is, hajrá csajok mindenkinek, igazán tuti ajándék lenne a fa alá egy pozi teszt :-). Nos nálunk még mindig nincs sex, bár az ovutesztem negatív, de a naptáram jelzi, hopgy már azért kéne sexelni... de a párom az totál nega. Amitől lefordúltam, hogy reggel lejön a hálóból és a kezembe nyom egy fréfi termékenységi tesztet!!! Képes volt a drága spermitoszokat egy tesztre pazarolni, ahelyett hogy velem lett volna, már a hajamat tépném kínomba, mit csináljak ezzel a férfival???!! És persze nagy büszkén mutatja, hogy ő bizony termékeny! Ez mind szép és jó, de másképpen is kéne ezt bizonyítani... Azért voltam eltünve, mert a lányom szülinapját ünnepeltük tegnap, és volt sok előkészület, meg utómunka is, de csodás lett! Én kb 18.ára nem várom, engem is írjatok be a sorba légyszi!!! Bár ha így haladunk még esélyem se lesz, nem hogy reményem :-))) azért próbálok optimista lenni, még nem pozi az ovutesztem addig türelmes vagyok, de utána biztos lesz köztünk egy kis vita, vagy mondjuk majd én is közlöm vele, hogy fáradt vagyok vacsorát főzni neki...
2012. dec. 1. 18:32
 24/343 A kérdező kommentje:

Szia Hajni!Jajjjj de jó hogy végre te is itt vagy még egy páran hiányoznak.Remélem ők is jönnek,persze beírlak téged is :)

Kapd el az urad ha szeretne utódot,mond meg hogy egyedül nem igazán menne :)

2012. dec. 1. 18:56
 25/343 anonim ***** válasza:
Ha hétfőn lesz rákszűrésem akkor nem gáz ha sexelünk? Mármint a doki mit fog hozzá szólni? hajni
2012. dec. 1. 19:22
 26/343 anonim ***** válasza:

Semmit nem szól a doki.

Nincs olyan kitétel, hogy vizsgálat előtti napokban nem lehet szexelni :)

2012. dec. 1. 19:27
 27/343 anonim ***** válasza:

Dejó kis csapat alakul itt! :)

Hajni, remélem sikerül az embert "meggyőzni"!:)

Drukkolok mindannyiunknak!:)

Eszter, hogy bírod ezt a majdnem 1 évet??? Én most csak azért "viselem jól", mert a felborult hormonháztartást okolom emiatt, de, ha nem lenne semmi ilyen, nehezen dolgoznám fel, hogy nem jön össze. Te hogy bírod?

(Zsu)

2012. dec. 1. 20:42
 28/343 A kérdező kommentje:
Kedves Zsu!Szerencsésnek mondhatom magam mert nyugodt természetű vagyok,és ha jönni akar hozzánk a babánk majd jön,addig sokat tudunk kettesben lenni :)
2012. dec. 2. 12:59
 29/343 A kérdező kommentje:
Persze néha nekem is nehéz,mondjuk ha meglátok egy kisbabát,vagy egy boldog kismamát akinek szép pocakja van,ilyenkor kicsit megtörök hogy én mért nem,de erösnek kell lennem.Legfőképp magam miatt.
2012. dec. 2. 13:02
 30/343 anonim ***** válasza:
Igazad van Eszter, tetszik a hozzáállásod. :)
2012. dec. 2. 17:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!