Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Hát csajok ovu teszt és a testem jelzése alapján 2. helyett tegnap azaz 30.-án volt ovum. Azaz a 13. cn napon.Volt reggel olyan görcs meg szurka hogy azt hittem belehalok:)Délután meg egyben távozott egy jó nagy adag tojcsis nyák-azóta se semmi.Se szurka se nyák.Szerencsére pont együtt voltunk úgyhogy van miért izgulni.Minden esetre folytatom azért az ovutesztelést mert kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz holnap délután:)
Tina voltam( és majdnem lemaradt, hogy drukkolok Mindenkinek!):)
Szia Hajni!Jajjjj de jó hogy végre te is itt vagy még egy páran hiányoznak.Remélem ők is jönnek,persze beírlak téged is :)
Kapd el az urad ha szeretne utódot,mond meg hogy egyedül nem igazán menne :)
Semmit nem szól a doki.
Nincs olyan kitétel, hogy vizsgálat előtti napokban nem lehet szexelni :)
Dejó kis csapat alakul itt! :)
Hajni, remélem sikerül az embert "meggyőzni"!:)
Drukkolok mindannyiunknak!:)
Eszter, hogy bírod ezt a majdnem 1 évet??? Én most csak azért "viselem jól", mert a felborult hormonháztartást okolom emiatt, de, ha nem lenne semmi ilyen, nehezen dolgoznám fel, hogy nem jön össze. Te hogy bírod?
(Zsu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!