Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki bízik a decemberi hónapban,...

Eszter888 kérdése:

Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?

Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket

2012. nov. 29. 19:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/343 anonim ***** válasza:
Dia vagyok, és én is nagyon várom hogy ne jöjjön meg! :D Dec 8ra nem várom!
2012. nov. 30. 09:20
 12/343 anonim ***** válasza:

Edina, egyszerre lesz Pé-nk:):)Nekem is 2.-án lesz Elvileg, de lehet hogy már 1.-jén:)

Amúgy én 16.-ra nem várom.

Sok sikert mindenkinek!!:)

Tina

2012. nov. 30. 09:34
 13/343 anonim ***** válasza:
Szia Tina :) én is szintén 16-ra nem várom és remélem hogy sikerül szombat és vasárnap is együtt lenni a párommal! :) A biztonság kedvéért, azért nagyon jó hogy pont hétvégére esik a 'nemes' nap mert akkor lehet reggel is és este is próbálkozni a dologgal :) jó volna hogy ha már annyi idő után végre most megtörténne a csoda! Nagyon izgulok!!!!! Remélem sikerünk lesz!!!!!! Együtt izgulhatunk!
2012. nov. 30. 10:31
 14/343 anonim ***** válasza:
lemaradt hogy Edina voltam :)
2012. nov. 30. 10:32
 15/343 anonim ***** válasza:
Sziasztok, csatlakozom! Gabi vagyok, 6. hónap lesz, dec. 17 körül nem várom, de lehet hogy csúszásban vagyok, majd az ovuteszt megmutatja, mert lehet csak dec. 5-én lesz ovum. Akkor pont négy év lenne a két gyerkőc között :)
2012. nov. 30. 14:17
 16/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi 4 hónapja próbálkozunk, és úgy néz ki, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után kicsit felborult a hormonháztartásom. :( A nőgyógyász szerint ettől még simán összejöhet a baba, csak így nem tudok hogy számolni. Szóval most legalább nem görcsölök rá, várom, hogy visszaálljon a hormonháztartásom normálisra, de már nagyon szeretnénk! Drukkolok mindenkinek, és várom a fejleményeket!

Ja, és dec. 20-a körülre nem várom.

Zsu.

2012. nov. 30. 21:02
 17/343 A kérdező kommentje:

Tina és Edina jó hogy újra itt vagytok:)

Tök jó hogy egyszerre lesz peteérésetek:)

Én nekem dec 8.án lesz ovum az még messze van de már voltunk együtt sose lehet tudni lehet hogy lesz egy spontán peteérésem :)

Hajni vajon merre lehet??

És köszöntöm azokat is akik csatlakoztak a kérdéshez és szívből kívánom hogy mindenkinek sikerüljön ez a hónap :)

2012. dec. 1. 11:09
 18/343 A kérdező kommentje:

Kedves inszemes remélem sikerül!

De hogyhogy ez az utolsó esélyetek?

Mi amúgy,januárban lesz egy éve hogy próbálkozunk,és már jó lenne egy babácska a pocimba :)22.ére nem fogom várni de az még hűűűűű de messze van :(

2012. dec. 1. 11:33
 19/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is nagyon bízom a decemberben. Dec 18-ra nem várom. Hétfőn lesz az első inszemem. Nagyon reménykedem, hogy csak ez az egy lesz :) Mi 5 éve várunk első babánkra. Mindenkinek nagyon drukkolok!

Momo

2012. dec. 1. 11:54
 20/343 A kérdező kommentje:

Leírtam hogy ki hanyadikára nem várja :

Dia December 8

Tina & Edina December 16

Gabi Dec.17

Momo Dec 18

Zsu Dec.20

Eszter(jómagam) Dec.22

4/18 December 24

2012. dec. 1. 12:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!