Eszter888 kérdése:
Ki bízik a decemberi hónapban, és szeretne végre bebabásodni?
Figyelt kérdés
Tina,Edina,Hajni,Lia és a többiek várlak titeket2012. nov. 29. 19:49
41/343 anonim válasza:
Szombaton, azaz 1.-jén pozitív ltt az ovutesztem.Erősebb a teszt csík mint a kontroll:)A vasárnapi totál negatív, alig látni a második vonalat.Voltunk együtt szombaton is meg vasárnap is:)Egyébként én is délelőtt meg délután is csinálom ovutesztet.
Tina voltam
42/343 anonim válasza:
Hellló, Gabi vagyok. 30 óta pozitív az ovutesztem, remélem ma már nem lesz...Miért lehet? Ikrek lesznek? :) Nekem 5- én kellett volna ovuzni, de még jó hogy teszteltem, mert hamarabb jött a drága. Tehát kb. 14-re nem várom, vagy 15-re. Amúgy nekem azt mondták hogy nőgyógyi előtti este nem jó együtt lenni, meg az orvosom is mondta egyszer. Nektek volt már 3 napig pozitív teszt?
43/343 anonim válasza:
Szia Gabi! Üdv a csapatban :-). Nekem egyszer volt 2 napig pozi az ovutesztem, de láttam már 3 naposat is és baba lett :-) . Ne voltam nődokinál és képzeljétek volt egy 2cm-es tüszőm, amiből a doki azt vette le, hogy még 2-3 nap mire megreped. Újból a baloldali petefészkemből lesz peteérésem, ezek szerint tényleg bekrepált a jobb? A jósom szerint gáz van a petefészkemmel!!! Kaptam tüszőrepesztő szurit is, és most estére olyan pozi lett az ovutesztem, hogy erősebb a control csíknál, érzem rendesen a hasfájást, a doki azt mondta ma meg holnap legyünk együtt, nos ehhez képest én itt netezek a lányom még mesét néz a férjem meg tv-t :-). 12 óra után várható a tüszőrepedés, szóval tényleg nem itt kéne ülnöm... volt már valakinek ilyen szurija? mik a tapasztalatok??? nekem rögtön hányingerem lett és szédültem. mondjuk olyan béna vagyok, annyira féltem a szuritól hogy majdnem elájultam, a vérvételt se bírom, de az injekciótól nagyon félek. jézusom ápolónőnek tanultam most képzeljétek el :-), de persze nem vagyok a szakmában, még csak az kéne, szegény betegek szednének engem össze egy injekció beadása után :-))) na lépek, szurkoljatok, ez a mi napunk kell legyen és akkor lesz egy nagy meglepi a családnak karira :-).
44/343 anonim válasza:
Hajrá Hajni! :) És persze a többieknek is! :) Én most elkezdtem szedni a Vénusz cseppeket, állítólag ez rendbehozza a ciklust. Szedte már valaki? Én csupa jót hallottam róla.(Zsu)
45/343 anonim válasza:
Hajrá Hajni, adjatok bele mindent:D!Drukkolok:)
Tina
46/343 anonim válasza:
:-) aranyosak vagytok! Hihetetlen, hogy az ember még 12 év után is képes sex közben megfeledkezni a céljairól;-). Tudom sokan írják, hogy akkor kell szerelmeskedni amikor kedv van, de most tényleg a hangulat is meg volt hozzá meg a pozi ovuteszt :-). Most ágyban vagyok, kötelező egy óra fekvés :-)hajni voltam
47/343 anonim válasza:
Hahó! Hát akkor nagyon remélem Hajni hogy most sikerült megfoganni a babónak!!! Hidd el sikerülni fog!!! Mint itt mindenkinek ez a hónap!!!!!! Hú erről a Vénusz cseppről sok jót írnak :P serkenti a nemi vágyat is,és még a baba is hamarabb sikerülhet vele remélem sikerül neked is ezzel a csodaszerrel! Nekem most egész jó a mastodynon úgylátszik kezdem megszokni, és már tegnap nem volt semmi gond a libidómmal sem. Remélem sikerült összegyúrni a mi kisbabánkat!!!!!!! :) Edina
48/343 anonim válasza:
Aranyos vagy Edina,köszi,én is remélem,h öszejön végre,mindannyiunkak itt.:-)Úgyhogy hajrá.:-)Zsu
49/343 anonim válasza:
A legcsodálatosabb karácsonyi ajándék lenne ha tudnám hogy babát várok a páromtól!! Aki nagyon szeret engem és én is nagyon szeretem Őt lassan 10 év után, senki nem ér annyit mint ő! Nagyon örülnék ha megajándékozhatnám Őt az első babánkkal!!!!! Izgulok mindenkiért :) Remélem sikeresebb lesz ez a hónap az előzőnél és több kismama lesz itt köztünk!! Edina
50/343 anonim válasza:
Dia vagyok aki 8ára nem várja! Látom nálam derül ki legkorábban, hogy van e lakója! :D
Hát hasszurka van, meg állandóan éhes vagyok, ami nem jellemző rám, csak ha van odabent valaki! :D De majd kiderül! Már csak pár nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!