Ki nem várja június 28. -a környékére?
Sziasztok!
Nekem reggelre leesett a hőm és dél körül meg is jött. : ( Úgyhogy várnom kell legalább 1 hónapot a babára. : )
Remélem én vagyok a kivétel, ti több sikerrel jártok. Szoríok nektek!
L
Lanyok, annyira izgatott es boldog vagyok!!!!
nem birtam holnapig varni, mag teszteltem es igen, TERHES vagyok, KISBABAM LESZ!!!! olyan jo erzes....annyira boldog vagyok!
most igy erzem magam fizikailag: emelyges, gyakori vizelesi inger, enyhe faradtsagerzet, es nem tudom hogy ez most jo e vagy bajt jelent de mehosszehuzodasokat erzek, eleg gyakran. most csak az 5. hetbe lepek, de jovo heten programozok nodokihoz. kivanom hogy nektek is sikeruljon!!!! irjatok hogy vagytok!
Sziasztok!
Először is: Madlow nagyon-nagy gratula!!!!!:) Igen, kérünk képet a pozi tesztről, olyan jó ilyesmit látni, legalább monitoron...
L: nagyon sajnálom, tudom milyen érzés.:( De jön az újabb hónap, tudod!!
Hát én ma reggel teszteltem, de fullra negatív.:( Pedig direkt vettem ezt a DM-es Corax-ot, amiről itt sokat olvastam, és rá volt írva, hogy már 10 napos terhességet is kimutat. Hát gondoltam: ha ciklus elején tényleg történt valami, azt tuti kimutatná, ha meg később a 10. napon lett volna a pé-m (akkor hajnalban volt erős hasszúrka), akkor meg azért mutatná ki, mert akkor az 11 napja volt.
X-epil is fullra negatív.
Amúgy ez a Corax nagyon fura volt, mert első pár pillanatban halvány rózsaszín csíkra színeződött a teszt-csík, aztán ahogy ment tovább a "minta" és kezdett megjelenni a kontrol-csík, úgy tűnt el teljesen a teszt-csík.
Ilyen volt már valakinek??? Vagy ez a normális a teszteknél, hogy először mindenképpen csíkos lesz a tesztrész is, és ez jelzi, hogy jól működik a tesz, de csak akkor marad meg a csík, ha tényleg van baba???
Na mindegy. Most nem is tudom, hogy teszteljek-e Eszterrel a hétvégén, vagy most már várjam ki a papír-szerinti nemvárt napját (júl. 3.) és akkor.
Egyébként annyi a tünetem, hogy enyhén érzem a hasam, menziszerűen, de nagyon enyhén.
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!