Ki nem várja június 28. -a környékére?
Sziasztok!
Végül nem pénteken fogok tesztelni, mert közben eszembe jutott: holnap vendégségben leszünk és ott is alszunk, tehát csak péntek este jövünk haza. Úgyhogy: szombat reggel lesz a tesztnapom!
Eszter, te is akkor tesztelsz?
Sziasztok Csajok!
Hogy vagytok?Minden rendben veletek?Nekem egyre jobban fájnak a melleim ezt vehetem egyfajta jó jelnek?
Szép estét nektek és jó éjt :)
Eszter, sztem rosszat semmiképpen nem jelent.;)
Én most nem leszek egy darabig a vendégeskedés-látogatás miatt, de hétvégén jövök, akkor reméljük már sok minden ki fog derülni!:)
Nekem egész nap menzis hasfájásom-feszülésem volt, nagyon feszült-húzódott a méhem. Aztán elmúlt és egy pár óra múlva megint. Most estére OK, nem fáj, viszont megint olyan émelygős érzésem van. Tortát csináltam a holnapi ünnepléshez, és ahogy kóstoltam a krémet, nagyon kellemetlen érzésem volt gyomortájt.
Hideg, citromos sört viszont nagyon megkívántam, és mivel ez alkoholmentes, hát nem is fogom vissza magam, ez most jólesik.:)
Puszi mindenkinek!
K.
Jo reggelt nektek!
arra gondoltam hogy ezelott egy hettel en is ugy voltam mint ti:) vasarnap biztos csikosak lesztek!!! alig varom a jo hireket toletek!
Szia Madlow.
Jajj már annyira várom a vasárnap reggelt.Még mindig nem jött meg :)
Most kezd csak igazán izgalmas lenni a dolog :)Úgy érzem hogy szinte mindig melegem van,a homlokom is melegebb,a melleim is fájnak még olyan mintha a mirigyek durrantak volna be vagy nem tudom.Nektek volt beágyazódási vérzés?Annak nemkötelező lennie,jól gondolom.
Étvágytalanság,folyamatos fáradtság,folyton aludhatnékom van a derekam nagyon fáj,és inkább gyümölcsöt meg zöldséget ennék,a zsírostól valahogy hányingerem van.
Nagyon szorítok mindkettőnknek remélem csatlakozhatunk Madlowhoz :)
Puszi nektek csajok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!