ExCaty kérdése:
Június 12. vagy 13. ki nem várja? Esetleg tünetek, érzések, megérzések?
Figyelt kérdés
Ki mikorra tervezi az első tesztet?2012. jún. 11. 21:12
1/7 anonim válasza:
Szia! 10-12 felé nem vártam, 9-én teszteltem először, nagyon nagyon nagyon halványat, azóta erősödik, holnap csinálok mégegyet :)
Tünetek hogy rettentően fáradt tudok lenni néha, ezenkívül néha beszakadni készül a derekam, megnőttek a melleim és olyan mint valami gumiladba, és 2 hete folyamatosan fáj a hasam :) minden terhességemnél pontosan tudtam mikor sikerült, már 2-3 nappal az aktus után. extraérzékeny vagyok :)
2/7 A kérdező kommentje:
gratulálok neked! :) szerencsés vagy! nekem a pocim kicsit fájdogál, a férjem szerint a melleim is megnőttek, meg egy kicsit érzékenyebbek is, oldalt fájdogálnak. csak nem tudom ez baba miatt van vagy csak azért mert meg fog jönni.. én péntekig akarok várni, hátha nem jön meg addig.. akkor majd veszek tesztet!
2012. jún. 12. 17:53
3/7 anonim válasza:
Na lett valami eredmény kérdező?:)
4/7 anonim válasza:
nekem is oldalt faj a mellem,epp a dokihoz tartok.. remelem ezuttal megmarad a babu.. :) veled miijsag kedves kerdezo?? 1. voltam
5/7 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Ezekszerint attól még,hogy oldalt szokott fájni menszi elött a mellem,ettől még lehetek terhes?
6/7 anonim válasza:
Miért ne lehetnél? A test emlékszik a menstruációra.. :)
7/7 anonim válasza:
Sziasztok, 13.-ára nem vártam, 14.-én sima clearblue teszt negatív lett, viszont azóta sem jött meg, nem tudom mi van, mindig 28napra jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!