Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?...

Ki nem várja hétvégére? Esetleg utána? Tünetek?

Figyelt kérdés
3.-ára nem várom de még akár 8.-án is megjöhet,a hőm cikk-cakkos de megy felfelé apránként :) ma egésznapos hasmenéssel birkozok :( bocsánat h így leirom de folyik belőlem,és egyfolytába büfizek is,folyásom pár csepp van pedig ilyenkor több szokott lenni

2012. máj. 30. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/87 anonim válasza:

Szia,

Én is 3.-ra nem várom...

Nekem annyi a tünetem, ha ezt lehet tünetnek nevezni, hogy eléggé fáradt vagyok, már kb. 6 napja olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, és pár napja én is büfizek elég sokat...

Drukkolok neked!!!!

2012. máj. 30. 18:15
 2/87 A kérdező kommentje:
én is drukkolok neked! :) 6 nappal ezelőtt nekem is enyhe görcseim voltak és szúrkálásokat éreztem elég erősen,és pár csepp barnázás volt
2012. máj. 30. 18:33
 3/87 anonim válasza:

Köszi!

Na, ezek mind jó jelek, remélem mindketten babásodunk! :)

Majd hétvégén írd meg, hogy mi lett, addig is megy a drukk! :D

2012. máj. 30. 18:42
 4/87 A kérdező kommentje:
mindenképp megírom :) amúgy ti mióta próbálkoztok?első baba lenne?
2012. máj. 30. 19:00
 5/87 anonim válasza:

Sajnos tavaly volt egy missed ab.-om, most pedig pár hónapja próbálkozunk, nagyon remélem, hogy sikerrel, és most már velünk is marad a baba!!!

És ti? Nektek első baba lesz?

2012. máj. 30. 19:09
 6/87 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom a kis angyalkádat :( nekűnk első baba ez lesz a 10. hónap
2012. máj. 30. 19:19
 7/87 anonim válasza:

Köszi! :( Nagyon-nagyon nehéz volt túltenni magam rajta, talán még most sem tudtam teljesen, talán soha nem is fogom, viszont előre kell néznem, pozitívan állok a dologhoz, és nagyon remélem, hogy mihamarabb lesz babánk!!!

Akkor hétvégén várom a fejleményeket! :)

2012. máj. 30. 19:27
 8/87 mancyka7c válasza:

Hali! en 4.re nem varom. Furan erzem magam, faradt vagyok allandoan, alacsonyabb a vernyomasom,mint szokott. A mellem is majd le szakad,nemtom mi lesz belole...

ez a 8. sikertelen honap...

2012. máj. 30. 19:28
 9/87 adriennjeni ***** válasza:
Szia! Nekem elvileg ma kellett volna megjönnie, ám nem jött meg. A hőm magas és nekem is lassan ment felfelé eddig, de a teszt negatív, és nekem is van szurkálás és mellfeszülés. mi másfél éve próbálkozunk! Mindent bele nektek is!!!!
2012. máj. 30. 19:30
 10/87 anonim ***** válasza:
Sziasztok,én 7.-ére nem várom.8.hónapja próbálkozunk.Nekem tompa derékfájásom és alhasi fájdalmam van már a peteérés óta.
2012. máj. 30. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!