Ki nem várja hétvégére? Esetleg utána? Tünetek?
Figyelt kérdés
3.-ára nem várom de még akár 8.-án is megjöhet,a hőm cikk-cakkos de megy felfelé apránként :) ma egésznapos hasmenéssel birkozok :( bocsánat h így leirom de folyik belőlem,és egyfolytába büfizek is,folyásom pár csepp van pedig ilyenkor több szokott lenni2012. máj. 30. 17:55
61/87 A kérdező kommentje:
köszi sokat segítettél :) szorítok neked :) majd írj a fejleményekről
2012. jún. 6. 22:23
62/87 adriennjeni válasza:
Én is neki állok a teának, mihelyt hajlandó lesz megjönni, de nem akar. :(
63/87 anonim válasza:
Nem kellett várnom hétvégéig,sajnos megjött ma reggel.Én is folytatom a teázást.
64/87 anonim válasza:
Kivel mi a helyzet, pár napja semmi információ. lett valahol baba? Én túl vagyok a menzeszen, ami elég más volt. Csupán 2 napos volt utána csak vérezgettem, majd elmúlt. Csináltam tesztet, mert furi volt hogy nem volt olyan darabos mint szokott de negatív, tehát nálam tuti nincs baba! :) :(
65/87 A kérdező kommentje:
szia koczy!nálam ma múlt el a mensi :) már ciklus első napjától iszom a teát és már látszik hogy tényleg segít :) nem cikk-cakkos mint azelőtt,én már ennek is nagyon örülök :) még pár nap és ovu lesz
2012. jún. 12. 13:06
66/87 anonim válasza:
Sziasztok,nekem tegnap múlt el a menzim.Én is teázom.
67/87 adriennjeni válasza:
Nekem tegnap múlt el, és én is teázom! Reménykedjünk! :)
68/87 anonim válasza:
Én nem teázok, gyümölcslevet iszok, és folsav-B6-B12 pezsgőtablettát iszok. Nem tudom mennyit segít...akkor pár hét múlva megint beszélünk kinek mi lett az eredmény :) Szurkolok nektek!
69/87 adriennjeni válasza:
Ma hagytam abba 2 napra a teát, mert letelt a 14 nap. 4 nap folyamatos ma 36,1-röl leesett 35,9re. akkor ma lehet ovulációm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!