Ki nem várja hétvégére? Esetleg utána? Tünetek?
Figyelt kérdés
3.-ára nem várom de még akár 8.-án is megjöhet,a hőm cikk-cakkos de megy felfelé apránként :) ma egésznapos hasmenéssel birkozok :( bocsánat h így leirom de folyik belőlem,és egyfolytába büfizek is,folyásom pár csepp van pedig ilyenkor több szokott lenni2012. máj. 30. 17:55
51/87 A kérdező kommentje:
ma reggel megjött :( jöhetnek a teák :)
2012. jún. 6. 08:07
52/87 adriennjeni válasza:
Én is azt várom, hogy megjöjjön már és utána teázhassak. Remélem lesz hatása!
53/87 A kérdező kommentje:
tegnap én is így voltam hogy jöjjön már meg,most először voltam boldog attól hogy megjött a nemvárt
2012. jún. 6. 11:44
54/87 anonim válasza:
Nekem is megjött, de én nem akarok semmi csodamódszert, hagyom a véletlenre...semmi vizsgálgatás, most már élek és minden muszáj nélkül szeretem a páromat és majd lesz valami. Sok sikert!azért majd figyelek hogy hogy alakul nektek!
55/87 adriennjeni válasza:
Sok sikert neked előttem szóló! Drukkolok Neked és mindenkinek!
56/87 anonim válasza:
Tegnap 14.49-es vagyok,hétvégén tesztelek,bízom a teában,hátha sikerült.
57/87 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!hanyadik teás hónapod ez?
2012. jún. 6. 20:32
58/87 anonim válasza:
Az első.Napi 2x ittam peteérésig.
59/87 A kérdező kommentje:
és az első ciklus napodtól?
2012. jún. 6. 21:34
60/87 anonim válasza:
Igen az első ciklus naptól a peteérés napjáig,reggel és este 1 bögrével.Pontosak a ciklusaim,1 max 2 nap eltéréssel.Lehet hogy bezavart,de lehet,hogy segített.Hétvégén kiderül remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!