Ki nem várja hétvégére? Esetleg utána? Tünetek?
Figyelt kérdés
3.-ára nem várom de még akár 8.-án is megjöhet,a hőm cikk-cakkos de megy felfelé apránként :) ma egésznapos hasmenéssel birkozok :( bocsánat h így leirom de folyik belőlem,és egyfolytába büfizek is,folyásom pár csepp van pedig ilyenkor több szokott lenni2012. máj. 30. 17:55
41/87 A kérdező kommentje:
én ma azt hittem meg fog jönni mert esett a hőm másfél tizedett de még csak barnázgatok,lehet holnap már mensi lesz :(
2012. jún. 4. 19:39
42/87 anonim válasza:
Én csütörtökre nem várom,holnap tesztelhetek?Vagy várjak még?
43/87 anonim válasza:
Hát én szerdára nem várom de én várok hogy ne jöjjön meg, nehogy téves negatív legyen! Neked is ezt ajánlom, bár sokszor hallottam hogy a nem várt előtt pozitív lett! Vannak tüneteid?
44/87 anonim válasza:
Igen vannak,mellfeszülés,szagundor,időnkét alhasi fájdalom,és derékfájás.Intimed-et vettem.Azért is mernék holnap tesztelni.
45/87 adriennjeni válasza:
nekem 8. napja késik. a hőm 36,7-ről 6-ra esett vissza. Görcsölök, fáj a mellem, szurkálós érzés, tesztek negatívak. Én ezt már nem értem! :(
46/87 A kérdező kommentje:
anriennjeni!még nekem sem jött meg én is görcsölgetek és a tegnapi vizes folyás helyet ma krémes van,a hőm változatlanul csökken,és fájt a petefészkem
2012. jún. 5. 10:23
47/87 anonim válasza:
Én a 44-es vagyok, nem tesztelek.Úgy érzem meg fog jönni.
48/87 adriennjeni válasza:
nekem ugyan ez. vizes folyásom volt egy napig aztán kezdett sűrű, fehér krémes lenni, de csak kis mennyiség.
49/87 adriennjeni válasza:
nekem ma leesett a hőm 3 tizedet, szóval várom a hatást. :(
50/87 anonim válasza:
szomorúan olvasom ezeket a dolgokat! Sajnos ennél pontosabban nem jöhetett volna meg :( Az az még elég enyhe a méhszájam meg középállásban van, menzeszkor nagyon lent szokott lenni és nagyon nyitott, de most csak egy nagyobb rést tapintok rajta de ... innen már kicsi az esélye hogy bármi is lenne, biztos nem jött nekem össze, pedig már nagyon úgy éreztem. De nektek szurkolok de ha mégsem jönne össze...új hónap új remény...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!