Ki nem várja hétvégére? Esetleg utána? Tünetek?
31/87 A kérdező kommentje:
annyira sajnálom :'( szerintem itt mindenki áttérzi a bánatodat :( tea kúrát próbáltad már?
Én még nem csináltam tesztet, de nagyon ugy néz ki hogy babás lettem! De úgy tünetem nincsen a mellem sem annyira fáj mint eddig. A méhszájamat nézegetem, és tegnap tök kicsi volt a méhnyak mára reggelre meg annyira felment, felhúzódott, hogy el sem érem a méhszájamat. tehát...:) holnap vagy holnapután szeretnék tesztet csinálni, remélem jók a megérzéseim. Nektek mi a tapasztalatotok a méhszájjal kapcsolatban? hogy vagytok?
2012. jún. 3. 08:20
33/87 A kérdező kommentje:
nálam semmi tünet száraz is vagyok már 2 napja,a hőm tegnap 36.75 volt a mai 36.7 ezzek nem tudom h jó jellek-e?neked akkor már lehet gratulálni? :D jó lenne a teszt 2. csíkos lenne majd írd meg szorítok érted nagyon :)
Hát félek még a gratulációtól, mert akkor már nagyon örlnék és még nincs pozitív tesztem..a páromnak sem említettem még a tesztet is majd titokban akarom beszerezni, mert nem akarom hogy barmit gyanítson, és természetesen megírom! És remélem neked is jól fognak alakulni. Nekem nem szárazság van hanem krémes folyás de az is elég gyenge de van. A hőmet meg nem mérem tehát ehhez nem értek szurkolok!
2012. jún. 3. 11:58
Sziasztok lányok! Nem tudom, mi lesz most. 6-ára nem várom. Kicsit görcsölget a hasam, szárazság van, egyfolytában ennék, meg innék. Pattanásom egy darab sincs, pedig mindig szokott lenni ilyenkor már. Fázok, most mértem a hőmet, 37,2 volt, de reggelente nem akar felmenni. Lehet, valamit rosszul csinálok.
Már vettem 10-es tesztet, kedden reggel akarom ellőni.
Mielőbbi zebrásodást kívánok mindenkinek!
Veletek mi újság? Tünetek, egyebek???
2012. jún. 3. 14:22
Tünet semmi, én is elvileg 6-ra nem várom! Akinek volt már babája, de nagyon az elején volt hogy voltatok a szexszel?
2012. jún. 3. 15:59
37/87 anonim válasza:
Sziasztok,
Én mára nem vártam... Még nem jött meg rendesen, reggel óta csak kicsit barnás folyásom van, nem tudom mikor fog megjönni... :(
Drukkolok nektek! (első voltam)
2012. jún. 3. 19:01
Én holnapra nem várom.
Reggel ellövök egy 10-es tesztet, hátha......
Aki tesztel, nagyon kérlek írjátok meg az eredményt, OK?
Mindenkinek megy a drukk!!!!!
2012. jún. 3. 21:46
39/87 A kérdező kommentje:
már érzem a mindjárt megjönn érzés,a tervezettbaba.hu azt írja h nagy esélyem van a görbém szerint a terheségre :) kíváncsi leszek rá,én 8.-áig várok a tesztelésig :) sajnálom kedves kérdező h neked is meg fog jönni,de hátha nem
Hát én kezdem elveszíteni a reményt :( ! Tegnap szeretkeztem a párommal és utána nagyon elérhető volt a méhszájam, ami nem biztos hogy jó terhesen, de utána visszament és nehezen elérhető volt de ma éreztem a nyílást és szerintem picit nyitott, ami menzeszt jelent :( De amíg nem jön meg van remény. Szerdán kellene megjönnie! De semmi tünetem, hogy terhes vagyok, talán nagyobb a szárazság! Veletek mi a helyzet? Szurkolok magunknak!!!!
2012. jún. 4. 19:30
Kapcsolódó kérdések: