Ki nem várja hétvégére? Esetleg utána? Tünetek?
Figyelt kérdés
3.-ára nem várom de még akár 8.-án is megjöhet,a hőm cikk-cakkos de megy felfelé apránként :) ma egésznapos hasmenéssel birkozok :( bocsánat h így leirom de folyik belőlem,és egyfolytába büfizek is,folyásom pár csepp van pedig ilyenkor több szokott lenni2012. máj. 30. 17:55
71/87 adriennjeni válasza:
csináltam ovu tesztet, de most vagy nagyon halvány volt vagy behaluztam és nincs is rajta semmi. :/
72/87 adriennjeni válasza:
Minden esetre akció!!! :)
73/87 anonim válasza:
Lányok, hogy vagytok?
Esetleg valakinek valami tünet?
Én abszolút nem érzek semmit, lehet, hogy most ez lesz jó... Ki tudja?! Nekem vasárnap kell megjönnie...
(első voltam)
74/87 anonim válasza:
Sziasztok,én a 66-os teázós vagyok,ez a 10.hónap próbálkozás.1 hét múlva nem várom,azaz 4.-ére.Mi csak az ovu előtt 2 nappal voltunk együtt.Nem tudtunk 2 naponta együtt lenni.Én azért bízom a teában.
75/87 anonim válasza:
Sziasztok! Én ami azt illeti nem tudom mikor volt ovum, semmit nem vettem észre belőle, tehát lehet nem is volt, ógy hogy ez a hónap szintén reménytelen! :( De nektek sok sikert, én vagy a nem teázós, aki a véletlenre bízza a dolgokat! :)
76/87 anonim válasza:
halihó! Én hétfőre nem várom. Múlt héten volt inszeminációm, nagyon úgy néz ki, hogy sikerülni fog most :)
Vasárnap reggel tesztelek :)
Drukkoljatok nagyon csajok!!!!
77/87 anonim válasza:
Drukkolok nektek! :)
(első voltam)
78/87 adriennjeni válasza:
Nekem a 16. napon volt ovum, pont eltaláltuk, voltam orvosnál, hátrahajló a méhem, jövő hónapban hormonvizsgálatom lesz. szervi bajom nincs, beágyazodás jeleit nem észleltem még. vagy nem feltétlenül van enyhe pecsételés? Nagyon reménykedünk. mensi előtt meg tudnék zakkanni. rossz ez a várakozás másfél éve. Szurkolok mindenkinek.
79/87 anonim válasza:
Kedves utolsó... nem a beágyazódásnak nem mindig van tünete, sem a pecsételgetés, sem a hasszurkálás, tehát nyugi, majd a menzesz kimaradása és egy pozi teszt együtt biztos jel,azon kívül semmi. :( szurkolok és a válaszolók közül szerintem mindenki.
Aki hétfőre nem várja...mi a helyzet? meg jött? teszteltél? tünet?
80/87 anonim válasza:
kedves ELSŐ! megjött? mi a helyzet veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!