Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?...

Ki nem várja hétvégére? Esetleg utána? Tünetek?

Figyelt kérdés
3.-ára nem várom de még akár 8.-án is megjöhet,a hőm cikk-cakkos de megy felfelé apránként :) ma egésznapos hasmenéssel birkozok :( bocsánat h így leirom de folyik belőlem,és egyfolytába büfizek is,folyásom pár csepp van pedig ilyenkor több szokott lenni

2012. máj. 30. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim válasza:

Sziasztok,

Igen, sajnos nekem is megjött, mi valószínű most lemaradtunk az ovuról, szerintem ezért is nem éreztem semmit... :(

Remélem ez a hónap sikeres lesz!!! :)Drukkolok nektek is!!!!

(első voltam)

2012. júl. 3. 08:38
 82/87 adriennjeni ***** válasza:
Sziasztok! Nekem eddig semmi. a hőm 36,8, és állandóan ennék, pedig ebbe a melegbe nem is szokott jól esni. nem tudom mikorra nem várom, mert annyira zavaros a ciklusom. Ez a 29. ciklus napom. :/ De a peteérést eltaláltuk.Köszi a szurkolást.:)
2012. júl. 4. 04:18
 83/87 adriennjeni ***** válasza:

Jajjj Drágáim, megint eljött az idegeskedős időszak! Kivagyok. szerintetek?:

[link]

kicsit görcsölget a hasam, de a tesztek negaítívak eddig. :( Nektek valami? Hagy örüljünk már egy kicsit!!!!!!!

2012. júl. 6. 19:06
 84/87 anonim válasza:

Sziasztok lányok,

Ki-hogy van? Mik a hírek?

Valakinél valami jó hír? Tünetek?

(első voltam)

2012. júl. 23. 08:28
 85/87 anonim ***** válasza:
Sziasztok én a teázós vagyok,aug 3.-ra nem várom.Peteérést mi is eltaláltuk,remélem.Már csak várakozás lesz.Kivel mi újság?Mikorra nem várjátok?
2012. júl. 25. 09:42
 86/87 anonim válasza:

Én most hétvégére nem várom, de már nagyon izgatott vagyok, remélem sikerült.... A peteérést biztosan eltaláltuk, de olyan nehéz a várakozás...

(első)

2012. júl. 25. 13:18
 87/87 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én keddre nem várom. Már nagyon izgatott vagyok, vasárnap tesztelek egyet. A hőm szépen fent van már napok óta, 37,1. Szinte egy egyenes vonal.

Nagyon bízom benne, hogy most sikerül a baba. Eddig soha de soha nem volt ilyen fájdalmam, mint az elmúlt két napban. Nagyon görcsöltem, de mára elmúlt. Ma vagyok a 9. dpo-n :)

2012. júl. 26. 09:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!