KI NEM várja hétvégére? Éreztek már valamit? Esetleg teszteltetek már?
Hát én Péntek/szombat környékére nem várom. Néha rózsaszínű valami távozik belőlem. De egyre haloványabb. Ma reggel ez nyúlós volt ráadásul. Tegnap este óta émelygem (és még ma is), de gondolom azért, mert megfog jönni. Ma reggel rámtört a megjön érzés, de elmúlt és még nem jött, de úgyis meg fog, mert pontosan meg szokott jönni. Csak akkor tesztelnék, ha 1 hetet késne...de nem fog, mert ma csökkent a hőm sajnos.
És Te mit érzel és mikorra nem várod?
Szia!Én vasárnapra nem várom.Nekem tegnap megint mensiszerűen görcsölt a hasam.Fájnak a melleim nagyon.fehér krémes a folyásom,méhszáj zárt és alig elérhető.Meg vagyok fázva így a hőm nem ad pontos értéket sajnos,mert mindig fent van.
Reggel teszteltem,vaterás One step 10-es érzékenységű tesztcsíkkal igaz ez csak a dpo10,de eddig negatívat mutat.Le vagyok törve,mint a bili füle..szerintem megint nem sikerült....
Na jó,még azért reménykedek.
Drukkolok magunknak:)
Szerintem nagyon korán teszteltél. Én nem szoktam ilyen korán. Minél később, annál biztosabb! A melleim nekem is nagyon meg voltak duzzadva, fájtak, érzékenyek voltak, de már ez enyhült. Nekem tutira meg fog jönni. :(
Neked szurkolok!!!
Hát igen, tudom lehet beágyazódástól is, de nekem a múlt hónapban is ezzel a rózsaszínessel indult. :(
Bár igaz, akkor azt mondták, hogy megfogant a babám a hőgörbém és tüneteim alapján, csak nem tudott beágyazódni...
Megmutatom a múlt havi ciklusomban milyen volt a görbém:
A mostani meg ilyen:
Nem mentem orvoshoz. Annyi hogy most ittam egy kis palástfű teát, de nem tudom, hogy igyam-e még, vagy inkább ne, mert félek hogy bekavar.
Ha a baba akar, akkor meg fog tapadni.
De szerintem most nincs ott a baba...de amúgy tényleg fura ez a rózsaszín dolog, mert eddig még nem volt ilyenem, csak akkor amikor állítólag meg is fogant a babám...most amúgy meg megint abszolút semmi nem volt a wc papíron...tényleg az lenne a jó, ha nincs baba, akkor azonnal megjönne, ha meg van, akkor többet ne rózsaszínezzek egyáltalán és nőjön a hőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!