Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » KI NEM várja hétvégére?...

KI NEM várja hétvégére? Éreztek már valamit? Esetleg teszteltetek már?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 09:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Hát én Péntek/szombat környékére nem várom. Néha rózsaszínű valami távozik belőlem. De egyre haloványabb. Ma reggel ez nyúlós volt ráadásul. Tegnap este óta émelygem (és még ma is), de gondolom azért, mert megfog jönni. Ma reggel rámtört a megjön érzés, de elmúlt és még nem jött, de úgyis meg fog, mert pontosan meg szokott jönni. Csak akkor tesztelnék, ha 1 hetet késne...de nem fog, mert ma csökkent a hőm sajnos.

És Te mit érzel és mikorra nem várod?

2010. okt. 27. 09:37
 2/21 A kérdező kommentje:

Szia!Én vasárnapra nem várom.Nekem tegnap megint mensiszerűen görcsölt a hasam.Fájnak a melleim nagyon.fehér krémes a folyásom,méhszáj zárt és alig elérhető.Meg vagyok fázva így a hőm nem ad pontos értéket sajnos,mert mindig fent van.

Reggel teszteltem,vaterás One step 10-es érzékenységű tesztcsíkkal igaz ez csak a dpo10,de eddig negatívat mutat.Le vagyok törve,mint a bili füle..szerintem megint nem sikerült....

Na jó,még azért reménykedek.

Drukkolok magunknak:)

2010. okt. 27. 09:52
 3/21 A kérdező kommentje:
Az a rózsaszínű izé lehet,hogy a beágyazódástól van,azt olvastam valahol.
2010. okt. 27. 09:53
 4/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon korán teszteltél. Én nem szoktam ilyen korán. Minél később, annál biztosabb! A melleim nekem is nagyon meg voltak duzzadva, fájtak, érzékenyek voltak, de már ez enyhült. Nekem tutira meg fog jönni. :(

Neked szurkolok!!!

2010. okt. 27. 09:54
 5/21 anonim ***** válasza:
jaa, első voltam
2010. okt. 27. 09:54
 6/21 anonim ***** válasza:

Hát igen, tudom lehet beágyazódástól is, de nekem a múlt hónapban is ezzel a rózsaszínessel indult. :(

Bár igaz, akkor azt mondták, hogy megfogant a babám a hőgörbém és tüneteim alapján, csak nem tudott beágyazódni...

Megmutatom a múlt havi ciklusomban milyen volt a görbém:

[link]

A mostani meg ilyen:

[link]

2010. okt. 27. 09:56
 7/21 A kérdező kommentje:
Orvoshoz nem mentél,hogy írjon fel sárgatets hormont?
2010. okt. 27. 10:35
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem fog megjönni egyikünknek sem!:))))
2010. okt. 27. 10:35
 9/21 anonim ***** válasza:

Nem mentem orvoshoz. Annyi hogy most ittam egy kis palástfű teát, de nem tudom, hogy igyam-e még, vagy inkább ne, mert félek hogy bekavar.

Ha a baba akar, akkor meg fog tapadni.

De szerintem most nincs ott a baba...de amúgy tényleg fura ez a rózsaszín dolog, mert eddig még nem volt ilyenem, csak akkor amikor állítólag meg is fogant a babám...most amúgy meg megint abszolút semmi nem volt a wc papíron...tényleg az lenne a jó, ha nincs baba, akkor azonnal megjönne, ha meg van, akkor többet ne rózsaszínezzek egyáltalán és nőjön a hőm...

2010. okt. 27. 10:48
 10/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok ! Én szombat-vasárnapra nem várom. Néha szurkál a hasam a melleim gyengébben fájnak ebben a hónapban bár még szedem a mastodynon cseppeket is. Biztosan jókor voltunk egyutt a 13.napon reggeltol fájt a hasam aztán este és másnap is rádupláztunk. Reménykedem bár már néha ott tartok hogy feladom.Aztán mindíg van újabb hónap újabb reményekkel. De néha már nagyon megvisel. Drukkolok mindannyiotoknak. Majd még jelentkezem. Remélem ti is még írtok hogyan alakul a hét. Drukkolok ! I.
2010. okt. 27. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!