Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » KI NEM várja hétvégére?...

KI NEM várja hétvégére? Éreztek már valamit? Esetleg teszteltetek már?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 09:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hétvégére nem várom, megnéznétek a görbémet?

[link]

2010. okt. 27. 11:29
 12/21 A kérdező kommentje:
Én nem tudom megnyitni.Milyen tüneteid vannak?
2010. okt. 27. 11:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Belinkelem a ciklus-t, bár ezt nem szeretem, mert húzgál össze-vissza.

[link]

Igazából egyetlen tünetem van (ami sajnos lehet menszis is), az alhasi fájdalom. A melleim sose szoktak fájni vagy érzékenyek lenni, úgyhogy ebből semmire nem lehet következtetni. Remélem, nem esik le a hőm és akkor még van remény :)

2010. okt. 27. 14:38
 14/21 A kérdező kommentje:

Nekem ma nagyon belehúzott a mensis fájdalom..ebből sajna most sem lesz baba:)

Görbéhez én nem nagyon értek sajnos

2010. okt. 27. 17:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok,én vasárnap-hétfőre nem várom,ez a görbém: [link] nem sok minden,fáradtabb vagyok,a melleim hol fájnak,hol nem,a hasam sokat puffad,és még nincsenek a szokásos pattanásaim.Tegnap du-án ellőttem egy corax kazettás tesztet,de csak a két széle lett rózsaszín a t vonalnál,úgyhogy nem tudom.
2010. okt. 28. 05:43
 16/21 anonim ***** válasza:
itt a görbém: [link]
2010. okt. 28. 05:45
 17/21 A kérdező kommentje:
sZIASZTOK! aZ ELŐBB 10-ES VATERÁSSAL HALVÁNY pozitívat teszteltem:)
2010. okt. 28. 07:02
 18/21 A kérdező kommentje:
Azért még nem hiszem el,úgy hogy holnap is tesztelek egyet
2010. okt. 28. 07:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok:

Kedves Kérdező!

Nagyon Gratulálok Neked a babához!

Nekem sajnos ma reggelre megjött a mensim. Viszont a hőm megemelkedett 2 tized fokot a tegnapihoz képest. Ma 36,8 volt. Az alaphőm meg amúgy 36,5 körül van.

Hogy létezhet ilyen, hogy megemelkedik a hő, amikor megjön a mensi??? Nekem ilyen még nem volt! Olyan volt, hogy nem azonnal esett le hanem csak mensi másnapján, de ilyen még nem, hogy megemelkedett amikor megjött!!

Én ezt nem értem!! :(((

2010. okt. 28. 09:25
 20/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Én sem tudom,hogy mitől lehet ez az emelkedés,.Milyen a mesid,rendesen megjött már,nincs semmi furcsa benne?

Én nyomnék egy tesztet a helyedben,ha úgy érzed valami nem stimmel,akkor egy tesztet azért csinálhatsz.

2010. okt. 28. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!