KI NEM várja hétvégére? Éreztek már valamit? Esetleg teszteltetek már?
09:25-ös vagyok
Hát nem rendesen jött meg, mert egyáltalán nincsenek mensis görcseim, pedig legalább az első nap mindig szoktak lenni, csak vérzek. És pattanások se jöttek ki rajtam pedig világ életembe mensi előtt mindig ki szoktak jönni! Puffadni se puffadtam és nem puffadok, csak ovukor puffadtam fel hirtelen!
De szerintem erről az egészről a palástfű tea tehet!! Biztos vagyok benne, hogy az kavar! Mert ilyen még nem volt, ami most van! Nincs nekem olyan szerencsém, hogy babás legyek, de picit reménykedek azért, mert azt mondták, hogy lehet, hogy ez a beágyazódási vérzés ami most nekem van...
majd kiderül. Ha a hőm nem fog esni 36,5-re vagy annál alacsonyabbra akkor lehet, hogy babát várok mégiscsak! Viszont a teát nem iszom többé! Én úgy érzem, az teszi ezt az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!