Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?...

Ki nem várja hétvégére? Esetleg utána? Tünetek?

Figyelt kérdés
3.-ára nem várom de még akár 8.-án is megjöhet,a hőm cikk-cakkos de megy felfelé apránként :) ma egésznapos hasmenéssel birkozok :( bocsánat h így leirom de folyik belőlem,és egyfolytába büfizek is,folyásom pár csepp van pedig ilyenkor több szokott lenni

2012. máj. 30. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

2-ára nem várnám, de már 4-5 napja pecsételgetek néha-néha...

A múlt hónapban kimaradt a mensim, csak egy kevés barnázás volt. Kiváncsian várom, hogy most megjön-e normálisan...

mert ha nem, akkor majd irány a doki, hogy mi az oka...

Mi már több mint 2 és fél éve próbálkozunk az első babával...:(

Tünet: picikét feszül a mellem. Hőm nem esett még le, de nincs is olyan túl magasan.

R.

2012. máj. 30. 19:43
 12/87 A kérdező kommentje:
sziasztok úl lányok! :) andiennjeni!2 nap múlva úrja tesztelsz?hanyas erősségű volt?a mellfájdalom nekem is megvan mint mindig,a derakam nekem is nyílalgatott de ma már nem.Mindenkinek drukk!És csak pozítívan!!! :)
2012. máj. 30. 19:45
 13/87 anonim ***** válasza:

Én 4.-re nem várom. Fájnak a melleim és nagyon-nagyon álmos vagyok. Este TV előtt bealszom :)

Remélem, babás lettem végre :) Lehet, hogy péntek reggel ellövök egy tesztet. Tudom, korai még, de hátha....

2012. máj. 30. 21:01
 14/87 anonim ***** válasza:
sziasztok én 4-vagy 6ra nem várom mell még nekem nem vehetö észre mert szoptatok viszont több folyásom van és idegesebb is vagyok holnap tesztelek 10esel:-)
2012. máj. 30. 21:05
 15/87 adriennjeni ***** válasza:
25IU per L. rossmann-os, de én nagyon nehezen birom ki, h ne teszteljek. Kivagyok, hogy hajnal kettőkor már felébredek, ilyenkor rögtön mérem a hőmet. most 36,7. napközben 37 felett volt tegnap. várok!!!!!!
2012. máj. 31. 02:53
 16/87 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Csatlakoznék... :) 5-6-án lenne időpontja, de remélem, hogy nem fog megjönni.

A hőgörbémet elnézve, érdekesen alakul. Pé-kor (23-án) 35,7 volt (mindig nagyon alacsony a testhőmérsékletem), akkor felugrott 36,2-re, most, 7 nappal utána meg 36,3-36,5 között ingadozik hajnalban. Pé előtt is 36,2-36,4 között volt. Nem megy feljebb... :( Ebből kifolyólag nem hiszem, hogy lenne ebből bármi is.

Viszont munkahelyen ma fáztam, éhes vagyok, aludnék mindig, és kívánom a fokhagymát, amit élből utasítok el. Ezt is rá tudom fogni a vashiányomra :)

Mit gondoltok, van remény? Nem merek reménykedni a pozitív tesztnél sem, hiszen már néhányat elvesztettem 10. hétig, és egy volt csupán, ami kibírta a 15. hétig... szomorú véget ért.

Sok sikert kívánok nektek! :)

Üdv: Reményvesztett

2012. máj. 31. 03:18
 17/87 A kérdező kommentje:
jó reggelt lányok!nálam kiderűlt h semmi köze nincs a hasmenésemnek az esetleges babához :( egy jó kis ételmérgezést kaptam,tegnapi hőm még csak 36.45 volt ma meg felugrott 37.2-re,de biztos nem azért mert baba van :(
2012. máj. 31. 04:59
 18/87 A kérdező kommentje:
sajnálom utolsó!nem hiszem el h az orvosod nem tudott csinálni semmit h megmaradjanak :( amúgy nem szabad feladni soha!amióta ezen a honlapon vagyok sok érdekeséget olvastam már,még a legkilátástalanból is volt baba,gondolom olvastatok ti is ilyet?
2012. máj. 31. 05:10
 19/87 adriennjeni ***** válasza:
Kedves ''Reményvesztett'' :/ és kérdező! Nagyon sajnálom, h ilyen történt veletek. Nagyon nehéz a várakozás, én is várok, és felőrli az embert egy idő után. Minden jót kívánok nektek! Fontos, h bízzunk magunkban, amennyire csak lehet. Mondogassátok magatokban naponta többször és amikor eszetekbe jut, h teljesül a reményetek!!!!! Veletek vagyok!!! Fogjunk össze, hátha könnyebb!!! :) Minden jót!
2012. máj. 31. 05:22
 20/87 anonim válasza:

(Első kommentelő vagyok)

Lányok, ne csüggedjetek, soha ne adjátok fel a reményt, én drukkolok mindannyiotoknak! Ha nem is ebben a hónapban, de hamarosan mindegyikünk babás lesz, meglátjátok!!! Csak pozitívan! Már én is nagyon izgatott vagyok, és kíváncsi, hogy most vajon sikerült-e??!

2012. máj. 31. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!