Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?...

Ki nem várja hétvégére? Esetleg utána? Tünetek?

Figyelt kérdés
3.-ára nem várom de még akár 8.-án is megjöhet,a hőm cikk-cakkos de megy felfelé apránként :) ma egésznapos hasmenéssel birkozok :( bocsánat h így leirom de folyik belőlem,és egyfolytába büfizek is,folyásom pár csepp van pedig ilyenkor több szokott lenni

2012. máj. 30. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:

Lányok, én 4.-re nem várom. Szerintetek van esély a babára a görbém alapján?????

[link]

2012. máj. 31. 09:24
 22/87 A kérdező kommentje:
szép görbe :) edig esélyes a babára :)
2012. máj. 31. 09:54
 23/87 anonim ***** válasza:
Igen, az :) ebből még bármi lehet!
2012. máj. 31. 11:32
 24/87 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem én is beférek! Ami azt illeti nem tudom pontosan mikorra várom, mert ha normális ciklust nézzük 6-ára nem várom, de 4 nappal előbb volt meg, tehát elvileg 4nappal előbb is jön meg. Nekem annyira nincs tünetem, csak a mellem fáj oldalt és csomót is érzek bennük...ami két dolog is lehet az egyik a természetes csomó ami a ciklusban normális és két héten belül elmúlik vagy a tejmirigyek léptek működésbe! Beágyazódás táján szurkálódást éreztem, a méhszájamat szoktam még figyelni, egyik nap még elérhető és kemény volt tegnapra meg kicsit puhább lett és oldalra befordult! Nem tudom mit jelent ez de még nem volt ilyen és olvastam hogy ez jó jel! majd meglátjuk, pénteken vagy szombaton tesztelek! Ti?

2012. máj. 31. 17:51
 25/87 anonim válasza:

Sziasztok lányok,

Valakinél valami fejlemény?

Én max. csak hétfőn tesztelnék ha hétvégén nem jönne meg, remélem nem jön meg vasárnap!!!

A bíztató tüneteim még mindig megvannak, de bármi lehet még a dologból...

Drukkolok mindenkinek!!! (első voltam)

2012. jún. 1. 08:20
 26/87 anonim ***** válasza:

szia! Nekem már fájdogállnak a melleim oldalt, a hasamban semmit nem érzek, elmúlt már 3-4 napja az, hogy néha-néha szurkálást érzetem. A hőm 3 napja 37, megnéznétek a görbémet?

Sajnos nem bírtam ki és teszteltem egy 20-as érzékenységű teszttel, de semmi, nagyon negatív lett.

Felvittem tegnap a hőadataimat a ferilityfriend-re is és két nappal későbbre húzta be az ovulációmat, mint a ciklus.hu

Most akkor mikor lehetett igazán az ovum? Mert ha két nappal később, akkor még tényleg nem mutathatta ki a teszt.

Elvileg 4-re nem várom. Bárcsak csoda történne!!!!!

[link]

2012. jún. 1. 08:26
 27/87 anonim válasza:

Szia,

Nem vagyok nagy hőgörbe szakértő, én is csak ebben a hónapban kezdtem el méregetni a hőmet, de szerintem 13.-14. napon lehetett az ovud, mert 13. napon esett le a hőd.. A többiek mit mondanak?

A görbéd elég bíztató, szerintem túl korán teszteltél!

Én vasárnapra nem várom, de még nem mertem tesztelni, pedig már nagyon kíváncsi vagyok, majd hétfőn tesztelek csak ha nem jön meg...

Drukkolok! Ne aggódj, eddig bíztatóak a jelek!

2012. jún. 1. 08:32
 28/87 A kérdező kommentje:
a ciklus.hu nem mindig ad jó adatot :/ nálam semmi tünet nincs,talán most ez a jó jel :)
2012. jún. 1. 08:37
 29/87 adriennjeni ***** válasza:
Én 3. napja nem várom, tüneteim vannak, a hőm két napja 36,7, tesztek negatívak!!! :'(
2012. jún. 1. 10:44
 30/87 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki 2-ára nem várta. Nekem ma azaz elsején megjött, azaz éjszaka jött meg.

Most normálisan megjött legalább, nem úgy mint múlt hónapban.

Ez volt a 2 év + 7. hónap próbálkozásunk...

R.

2012. jún. 1. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!