4. héttől milyen terhes tünetek lehetnek ami hasonló a mensihez?
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Három ill. négy napja teszteltem pozitívat és ma jelentkezett először alhasi feszülés és derékérzékenység, de csak néha és félek mi van, ha meg akar jönni mégis ez annak a jele.
Nem kívánós vagyok, hanem szó szerint éhes, hajnalba is erre keltem.
Ez mind normális? Tudom buta kérdések, de a dokimhoz csak 6-7 hetesen akarok menni, mert addig max elzavar, hogy jöjjek vissza x idő múlva.
Persze, hogy normális. :) Az alhasi görcsök attól vannak, hogy alakul át a szervezeted, nő a méhed, nyúlnak a méhet tartó izmok, szalagok. Ameddig nem túl erős, nincs vérzés, addig teljesen normális. Pihenj és vegyél be magnéziumot, sokat segít. Dokihoz inkább 7 hetes körül menjél, akkor már szívhang is lesz valószínűleg, addig max. azt tudja megállapítani, hogy jó helyen tapadt meg.
Gratulálok a babához! :)
Nagyon megnyugtató, hogy írtatok és hogy normális szerintetek, ha picit fájdogál mondjuk a hasam.
Már volt novemberbe egy vetélésem és ott is hasfájással kezdődött, de mondjuk ott a terhes tünetek jóval durvábbak.
A tesztem viszont ma még mindig nem olyan erős mint a kontroll csík, de erősebb, mint az elmúlt napokba.
Hát a 7.hét még nagyon messze van addig tűkön fogok ülni:) mivel jelenleg minden nap messze van és alig várom, hogy a doki megnyugtasson, hogy tényleg anya leszek:)
És gratulálok a második babához is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!