Ki nem várja június 28. -a környékére?
Ja, még a hangulati állapot: kisfiam előtt nekem volt egy ilyen nagyon feszkós délutánom, a pozi teszt előtti napon. Nem húztam fel magam, csak egyszerűen úgy éreztem, mintha elárasztana az adrenalin, és összegyűltek a fejem fölött a hullámok, felhők, minden, és képtelen vagyok a munkámra koncentrálni, nem is hallottam amit a főnököm zagyvált, nem jutott el az agyamig. Meg is kérdezte, hogy jól vagyok-e.
K.
Nagyon jó dolog így tervezgetni-álmodozni.:) Fészekrakó ösztön, hiába.:)
Hú, biztos, hogy annyira jó "buli" ikerekkel...?:) Tényleg nagyon cukik, meg minden, de...hú, nekem meg szinte rémálmom, hogy ikreim lesznek.:)) Párommal sokat beszélgettünk a kistesó projektről, és egyik ellenvetése eleinte az volt: mi lesz, ha ikrek lesznek? Mert így is 2 szobás panelben lakunk, 2 gyereknek még csak-csak kikreatívkodom valahogy a pici szobát, de 3-nak?
Persze, első körben egy széééép tigrises teszt lenne a legjobb.;)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Madlow itt szörnyű, füstös helyen dolgozik, bárban, ma már íróasztalnál!
"Kedves" 95-ös és 96-os válaszoló!
Neked tényleg nincsen jobb dolgod mint itt szimatolni nálunk naponta, hogy okoskodhass, mit kellene éreznünk vagy nem? Szánalmas vagy, ne haragudj...
Ha neked már van babád, akkor már lehetne annyi eszed, hogy tudd: nem minden terhesség egyforma, és IGEN: nemvárt előtt is lehetséges már émelygés, bármennyire is nehéz ezt neked elhinned.
Miért élvezkedsz azon, hogy itt piszkálsz minket? Miért fáj neked, hogy tünetekről fecsegünk és beleéljük magunkat egy pozitív tesztbe, babába? Neked ettől rosszabb valamivel?
Gondolom, hogy mennyire szurkolsz nekünk... Alig várod már, hogy megírjuk: sajnos megjött...
De képzeld el, még ha így is lenne, attól még simán lehet, hogy MOST még van baba, amitől lehetnek már tünetek, csak esetleg nem sikerül beágyazódnia - úgyhogy előre kérlek, hogy fogd vissza majd magad, kímélj meg minket a beszólásaidtól!
Ha jólesik, nyiss egy új kérdést és beszélj minket ott ki, de itt ezen a "fórumon" semmi szükség nincsen rád.
Köszönöm.
K.
Ja, még annyit ennek a kedves kis parazitának, aki itt szimatol minden nap: mit érdekel téged, hogy Madlow hol dolgozik, miért tartozik rád, egyáltalán mi köze a terhesség témájához, és végül: ha már ennyire bánt a dolog, miért nem tudod elképzelni, hogy egy bárban van irodai rész is, ami ha családi vállalkozás, akkor ott is ad munkát...?
De egyébként: sztem semmi közünk ahhoz, hogy Madlow hol dolgozik, ez a kérdés nem azért lett kiírva.
Bocs, de már nagyon felhúztál...
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!