Köszönöm a bíztatást. Még nem jött meg, a clearbluet nem dobtuk el, időnként még megnézem látszik de olyan vékony a víszintescsíkhoz képest...viszont kék színű. Reménykedünk,holnap reggel ujra tesztelek. koszi a válaszokat noémi.
2009. júl. 9. 19:24
75/159 anonim válasza:
Szerintem igen sanszos amúgy! Milyen teszted van? Nem tudom melyik 10-es érzékenységű, de a Qupido az biztos az! Az a legerősebb tesztek egyike. Én is azzal teszteltem és nem reggeliből is pozi lett!
Drukkolok nagyon! Írd ám meg mi újság Noémi!
Drukk-drukk!!! (17.33)
2009. júl. 9. 19:51
76/159 anonim válasza:
azt olvastam a neten Clerblue az 50-es, van itthon egy 25-os erossegu azt holnapra tartogatom. Jaj nagyon drukkoljatok ...na ni na hogy megirom szerintem még reggel ahogy elvégzem. pussz mindenkinek noémi
2009. júl. 9. 20:19
77/159 anonim válasza:
A 25-ös sokkal jobb, mint az 50-es Clearblue!!! Nem is értem annyi pénzért miért árulják! Szóval minél kisebb az érzékenysége annál jobb a teszt! (17.33)
2009. júl. 9. 20:51
78/159 anonim válasza:
Megcsináltam a tesztet negatív lett és van egy kis rózsaszín folyásom is ezt utólag láttam meg. Azt hiszem a mi angyalkánk még nem pakolt össze. Köszönöm a sok bíztatást, remélem majd ez a hónap sikeresebb lesz. KAtus belehúzunk ugye? minden esetre nagyon jó érzés e volt, hogy megoszthattam veletek mindezeket. Még írok... pussz mindenkinek. noémi
2009. júl. 10. 06:09
79/159 anonim válasza:
18.22 (Petra) visszajöttem nézelődni :) Gratula a babásoknak, többiek, nekünk meg hajrá!!! Noémi, ne keseredj el, már nem tudom követni, ki mióta próbálkozik, de sikerülni fog!!!!
2009. júl. 10. 08:28
80/159 anonim válasza:
Szia Noémi!
Nagyon szorítottam Neked! Jöttem, ahogy tudtam... Sajnálom a negatív teszet, de a remény azért szerintem még megvan, amíg nincs rendes mensid. Ha viszont mégis megjönne, a következő hónapban mi következünk a pozitív tesztetkkel. :) MIndenképpen tartsuk majd a kapcsolatot.
Ja és én vehettem ki fél órával vagy akár egy nappal később is a kukából tesztet, sosem volt pozitív. Kiváncsi vagyok, mi lesz veled! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!