Ki nem várja jövőhét keddre? Tünetek?
Gratulálok a plusz teszthez! Jó babavárást!
Lányok! Nekem ma megkezdődött a mensi előtti barnázás. :( Szomorú vagyok. Ti hogy álltok? szorítok mindekinek
Szisztok! Én ma görcsöltem, és egy kevéske vérzésem volt, de épp hogy pár csepp. Most fogalmam sincs, hogy mi van. Ezek után még megjön, vagy ez az lenne??
2.
20:49-es vagyok,sziasztok!
Többiekkel mizu?:)
Nekem még nem jött meg,remélem nem is fog.Kicsit fájdogál a hasam,tegnap pl a köldökömnél nyilallgatott.A mellem 2 napja nagyon elkezdett oldalt fájni.Írjatok majd!
Aki pozitívat tesztelt,GRATULA:))
17.33-as vagyok! Nekem se jött még meg viszont majd leszakadnak a melleim annyira fájnak. Még nem teszteltem, de nem is akarok még keddig semmi képpen!!!
20.49-es! Nekem is kb. 2 napja kezdődött a mell fájdogálás! Tegnap még nem volt annyira fájós, mint ma estére. Te mikor tesztelsz?
Gratula mégegyszer a pozitív(ak)nak!!! :)
Sziasztok!
Nekem eléggé fájdogál a hasam meg a derekam,és a mellem már szinte annyira,mintha be lenne gyulladva.A hőm is nagyon ingadozó,még sose volt ilyen.Holnap kiderül:)
Többiek?
20:49-es vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!