Ki nem várja jövőhét keddre? Tünetek?
Sziasztok!
Nekem még nem jött meg (eddig)Tegnap semmi bajom nem volt,mára megint mensi érzésem van:SDe a hőm nem esett le.
Többiek hogy álltok?
20:49
Ma csináltam egy újabb tesztet, ami már erősebb pozitív lett! Szóval már biztos baba van a dolgoban! :)
20.49! Te mikor tesztelsz végre már? :)
17.33 vagyok! :)
Sziasztok! 1 vagyok. Nekem mára megjött rendesen. A barnázásból vér lett.
Nagyon gratulálok mégegyszer a babásoknak, én is nagyon várom már az érzést, amit átéltek! Fantasztikus érzés lehet... :) JÓ babavárást!
Sziasztok!
Én is 2 csíkos lettem ma délután,méghozzá jó erős 2 csíkos!Pedig azt hittem meg fog jönni,teljesen olyan érzésem volt!Mondjuk a mellem feltünően jobban fájt,mint ahogy mensi előtt szokott,így nem gondoltam,hogy a baba miatt!Meg rettentő álmos tudok lenni!Szurkolok a többieknek!
20:49
20:49-es GRATULÁLUNK! De jó, 3 babásunk lett! Többiek? Noémi, neked is nagyon drukkolok! :)
Akinek pedig nem sikerült, vele ebben a ciklusban újra találkoznunk kell majd, remélem akkor mi is + tesztelünk! :)
Első: Katus
Azt hiszem a 17.33-as vagyok! :)
Gratula 20.49-es! Én már gondoltam, hogy Nálad is baba van a dologban! :) Totál hasonló tüneteid voltak!
Te mikor mész dokihoz majd?
Én 2 hét múlva kértem időpontot. Addig már több mindent lehet remélhetőleg látni majd.
Többieknek! Kitartás, mert nektek is összejön csak pozitív gondoolkodás és nem görcsös akarás!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem olyan furcsa mikor a méhszáját vizsgálgatja valaki. Valamit azért a dokira is hagyni kellene, nem? :)
Nekem az lett fura, hogy sose szokott fájni a mellem mensi előtt most viszont elég rendesen fájt már több napja és minden nappal erősebben...
Írjon ám mindenki!!! :)
20:49-es vagyok.Egyébként nekem ez tök véletlen ez a terhesség.A mensim 5. napján nem védekeztünk,és lett egy spontán pé-m.Tudom,hogy akkor történt,mert rá 7 napra lett egy barna kis foltom,és az a beágyazódástól volt.A tesztem is elég erős,nem halványka:)
Én is majd csak 2 hét múlva megyek dokihoz.17:33-as,neked első baba?Amúgy tényleg ugyan azok voltak a tüneteink:)
17.33-as vagyok! 20.49! Akkor tutira amiatt erős pozitív a teszted, mert már "régebbi" terhesség. Mármint, hogy nem középidős! :)
Nekem középidős! :)
Nekünk második babánk! "Véletlen" terhesség nincs! A baba titeket választott valamiért! :) Majd megtudod, ha megszületik!
Nekünk pedig első hónapban összejött a baba! :)
Annyira boldogok vagyunk, bár még fel sem fogtuk igazán...
Te igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!