Ki nem várja jövőhét keddre? Tünetek?
Csajszik!
Mi újság veletek? Nagyon régen nem írt senki! Írjatok! Érdekel mi történt mióta ilyen nagy itt a csend!
Ja és BÚÉK! :)
Első Clostys hónapom ...nagzon bízom benne összejön...Noémi
Na és ti kismamik írjatok hogy vagytok...Orsika ??????
Orsika vagyok!
Jövő hónapban szülök. Illetve pont 1 hónapom van még hátra. Az oltástól semmi bajunk nem lett (akik kérdezték).
Szerencsére kilókkal is jól állok. Eddig 6-7kg jött fel összesen! :)
Szóval minden happy!
Drukkolok neked NOÉMI! :)
Többiek??????
Sehol senki? Pedig olyan kíváncsi vagyok RÁTOK!
Puszi
Orsika
Sziasztok Csajok!
Bocsi, hogy csak most írok! Orsika, nálatok már meg kell, hogy legyen a babó! :) Gratulálhatunk ugye!? Bár nem írtál, de azért nagyon GRATULÁLUNK NEKTEK! Remélem jól vagytok és könnyű szülésed volt. Azóta pedig már régen otthon vagytok...
Noémi! Segített a gyógyszer? Nagyon szorítok Neked!
Stella? Ti hogy vagytok? Mi most a 26. hétben vagyunk, ma megyünk 4D-s Uh-ra. Már nagyon kiváncsi vagyok a kis pocaklakóra! :) Képzeljétek, a 15. héten kiderült, hogy kisfiú lesz. :)
Mindenképpen írjatok, hogy mi újság veletek!
puszi mindekinek és kellemes hétvégét kívánunk nektek
Hellóka!
Igen! Nálunk már megszületett a babó. Elmúltunk 1 hónaposak. Minden rendben felénk. Könnyű szülésem volt nagyon. Mindenkinek ilyet kívánok! Egyáltalán meg sem viselt. Szerencsére se depi sem baby blues nem volt "vendég" nálunk. :)
A kisbabánk is áldott jó baba. Alszik, eszik. :)
Ki hogy van? Engem is érdekel nagyon!
Puszi
Ja! Orsika voltam! :)
Sziasztok!
Orsika! Gratulálunk a babához! Örülünk, hogy könnyű szülésed volt, na és hogy ilyen áldott jó a babátok! :) Szerencsés vagy! :) És hogy hívják a picurkát?
Többiek? Veletek mi újság?
Puszi Mindenkinek: Kata (Orsika előtti is én voltam :))
Bocsi Kata! Csak most olvastam az írásod...
Azóta már az 5 hónapban vagyunk. Szerencsére még mindig jó baba a kislányom, Lili. Gyakorlatilag születése óta végig alussza az éjszakákat. Brutál egy kis nőci! :)
Azóta sem vetődött erre senki más???
Veled azóta mi újság Kata?
Üdv
Orsika
Sziasztok!
Orsika! Mióta írtál, már elmúlott a kis picurkád fél éves! :) Biztosan nagyon tünemény! ;)
Én is megszültem augusztus elején császárral (túlhordtam majdnem egy hetet), nem volt könnyű szülés, de minden perce megérte. Kisfiúnk lett, Márk, nagyon édes baba. A legcsodálatosabb dolog az életünkben. Nagyon jó baba, nagy szerencsénk van vele.
Többiekre is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van veletek! Írjatok majd!
Puszi Mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!