Ki nem várja jövőhét keddre? Tünetek?
Halló Csajok!
Hogy vagytok? Kinél mi a helyzet? Kata? Noémi? Stella és a többiek?
Nálunk kiderült azóta a neme a babának. Úgy látszott legutóbb, hogy kislány lesz. :)
Nagyon boldogok vagyunk! Kívánom, hogy NEKTEK is minden ÚGY SIKERÜLJÖN, ahogy SZERETNÉTEK!
Üdv mindenkinek!
Orsika
Szia Orsika!
De jó hogy írtál! Sokat godoltam rátok! :) Örülök, hogy jól vagytok! És gratulálok a csajszikához! :) Remélem, jó baba ;)
Várjuk majd a további fejlemenyéket!
Vigyázz Magatokra Nagyon!
Puszi: Kata
Hát velem annyi van hogy ez a hónapom 80 van ba került mert injekciókat kaptam, tüszörepit is, és most sikerült a baba:) sok sikert mindenkinek
stella
Kedves Stella!
Üdv a babások világában! :)
Gratula! Hogy vagy? Jól érzed magad, vagy már van hányinger és rosszullét?
Puszi
Orsika
Ui: Többiek????????
Sziasztok!
Nekünk is ebben a hónapban sikerült! 5 hetes leszek holnap! :) Nagyon Boldog vagyok!
Puszi: Kata
Kata!
Nagyon örülök NEKTEK is! :) Látjátok! Egyszer mindenkire rá fog kerülni a sor! Mindig mondtam! :) Te jól vagy?
Üdv
Orsika
Nálam még mindig semmi :(, december elejére nem várjuk, de hát semmi tünet annyi azóta ovu tesztet használunk, de a múlt hónapban is poz meg negatív napokon is együtt voltunk mégsem jött össze....most sem igazén bízok, mert bár összejött egy LH teszt alapján poz napon azegyüttlét....de után vendégek jöttek...így a többi kimaradt...csodálkoznák ha pont most jött volna össze.
GRATULLLLLLLLAAAAA nektek Kata, Stella, Orsika hogy hívják majd a kicsit.....pusz sokszor....örülük hogy hallottam felőletek....noémi
nekem se rosszullét,se semmi, csak elég érzékeny vagyok menzis érzeseim is vannak kb beágyazódástól!
stella
Sziasztok!
Stella Neked Gratulálok! Noémi, ne keseredj. Jönni fog a baba nálad is. :)
Tünetim nagyon hasonlítanak a mensis tünetekhez nekem is. Plusz még, hogy néha indokolatlanul nagyon melegem van, mert egyébként én elég fagyos vagyok, valamint folyamatosan ennék. Elég sokat fájdogál a pocim. De azt mondta az orvos, hogy ez normális.
Nálatok mi a helyzet, Orsika?
Lányok, tényleg, ti oltattatok? Olyan sok mindent olvasok itt róla...
puszi Nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!