Ki nem várja jövőhét keddre? Tünetek?
Figyelt kérdés
Nekem van egy nagyon kevés barnás-rózsaszínes folyásom.2009. jún. 30. 16:15
21/159 anonim válasza:
Én is drukkolok mindenkinek! Azért remélem megírja mindenki hogy mi történik vele a jövő hét folyamán! Igen?
22/159 anonim válasza:
Még szééép:)Nagyon kíváncsi vagyok mindenkire!
20:49
23/159 anonim válasza:
És is mindenkire kiváncsi vagyok! :) Senki se tűnjön el! Első!
24/159 anonim válasza:
Még én is itt vagyok (2. tegnapi 17.20-as) Én ma úgy megszédültem, hogy majdnem elvesztettem az eszméletem. Félelmetes volt. Kicsit rámtört a para. Ezt leszámítva jól vagyok, bár napközben voltak kisebb fájásaim.Ma megfordult a fejemben, hogy tesztelek, de aztán letettem róla, még sok idő van hátra. Én is szorítok mindenkinek. ha esetleg valaki tesztelne írja meg az eredményt :)
25/159 anonim válasza:
18.22 vagyok, lányok, nekem fájt ma a hasam. Most voltam pisilni, barnás-rózsaszínes folt... Szerintetek ilyen hamar megjön??? Nem szokott előbb sose, 27 naposak a ciklusaim, és ez még csak 23. :((( Kérdező, neked van még ez a folyás?
26/159 anonim válasza:
nekem sem jött még meg 31 napon vagyok peteérésem volt dokim nézte:)ugy örülök edig minden oké!nekem tünetem nincsen.
29/159 anonim válasza:
17.33-as vagyok már nem tudom hányadszor...
Én mára még hullább vagyok és szédülök nagyon. Még nem teszteltem mindig. Majd jövő hét keddnél tuti nem előbb. Melyikőtöknek lett pozitív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!