Időn túli pozitív! Volt olyan, aki tényleg terhes volt?
Sziasztok! Tegnapra nem vártam, hála Istennek nem is jött! Mivel semmi menstruáció-előjelem nem volt/nincs, ezért ma reggel csináltam egy tesztet (Expect), ami negatív lett. Ki is dobtam, nem foglalkoztam vele, viszont ma, amikor dobáltam ki cuccokat a kukába, ránéztem kíváncsiságból, és teljesen egyértelműen pozitív volt!! Természetesen tudom, hogy a papírján rajta van, hogy időn túl nem értékelhető, viszont korábban mindig megnéztem a tesztjeimet később is, és soha nem volt ott másik vonal, ezzel ellentétben most először igen! (Bár ilyen tesztet nem használtam még). Mi a véleményetek, van valaki közületek, akinek szintén az elején időn túl lett pozitív a teszt, és tényleg terhes volt? Eredetileg kedden terveztem újra tesztelni, ha nem jönne meg, viszont már nagyon izgatott vagyok!
Előre is köszönöm!
Szia!
Neked mikor jött meg utoljára?
Nekem április 19.én. A doki mai is csak szép nagy sárgatesteket látott. Azt mondta,jövő hét pénteken talán már többet lát.
Az még olyan messze van.
Szedem az Ultrogestant és a Gravidát. Te szedsz valamit?
Hogy vagy?
Írj mindig!!!!!!!!!
N.
Nekem ápr. 20-án jött meg utoljára! Én is gondolkodok, hogy mikor menjek dokihoz úgy, hogy lásson is valamit...
Én Femibion 800-at szedek, meg még iszogatok palástfű teát :) Neked vannak tüneteid? Hogy vagy?
Kérdező,te mennyi idős vagy? Mióta próbálkoztok?
Nekem reggel meg volt az első hányinger,hányás. Érzel valamit? Nekem állandóan szurkál,sokszor olyan,mint ha na,most megjön..
N.
Aranyos vagy Lilla9814 :) Azt hittem az írásod alapján, hogy idősebb vagy :))
Kedves N.! Én 23 múltam, és pont 1 éve próbálkoztunk!
Nekem még nem volt rosszullét, amit írtam tegnap, hogy előző napokban erős szúrkáló-feszítő érzéseket éreztem, de most azt sem, és tegnap sem fájt a hasam. Persze néha itt-ott érzek egy kis furcsa érzést - ugyanilyen feszítő stb. A mellem nagyon érzékeny, főleg a mellbimbó.
Te mennyi idős vagy? Emlékszem, írtad, hogy már majdnem 4 éve próbálkoztok! Majd írj még, ha vannak tüneteid!
Én pont ma vagyok 30! :)))
Na,és eldöntötted már,mikor mész dokihoz?
Boldog születésnapot! :) Akkor ez jó ajándék most neked! :))
Arra gondoltam, hogy olyan júni 4-5 körül kellene mennem, akkor leszek 6 hetes pár napos, vagy akár egy hét múlva rá is mehetnék, hogy már lásson is valamit. Viszont előtte meg lenne alkalom bejelenteni a családnak, így dilemmázok, mert mielőtt dokihoz mennék, nem akarom mondani, viszont nem tudom, hogy kibírnám-, hogy nem mondom :) Illetve mivan, ha lesz akkor már rosszullét stb, akkor úgyis rájönnek :))
Hát igen,ez nagy dilemma!
Nekem is ma szülinapi estét,meglepit szerveztek a barátok...szerinted hogy fogják elfogadni,h szülinapom van és nem iszok velük?
Viszont még mi sem tudunk semmit,így ha nem muszáj,nem mondjuk el,majd ha már tuti,tuti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!