Időn túli pozitív! Volt olyan, aki tényleg terhes volt?
Sziasztok! Tegnapra nem vártam, hála Istennek nem is jött! Mivel semmi menstruáció-előjelem nem volt/nincs, ezért ma reggel csináltam egy tesztet (Expect), ami negatív lett. Ki is dobtam, nem foglalkoztam vele, viszont ma, amikor dobáltam ki cuccokat a kukába, ránéztem kíváncsiságból, és teljesen egyértelműen pozitív volt!! Természetesen tudom, hogy a papírján rajta van, hogy időn túl nem értékelhető, viszont korábban mindig megnéztem a tesztjeimet később is, és soha nem volt ott másik vonal, ezzel ellentétben most először igen! (Bár ilyen tesztet nem használtam még). Mi a véleményetek, van valaki közületek, akinek szintén az elején időn túl lett pozitív a teszt, és tényleg terhes volt? Eredetileg kedden terveztem újra tesztelni, ha nem jönne meg, viszont már nagyon izgatott vagyok!
Előre is köszönöm!
Gratulálok! Én írtam az elején hogy száradás után lett csak pozitív a teszt és 24 hetes vagyok. Ne idd a teát! Én anno az első terhességgel ittam málnalevél-palástfüvet de ahogy pozitív lett abbahagytam.
Boldog babavárást mindenkinek! :)
Adilari! Az nem semmi! Hát elhiszem, hogy kb. "sokkot kaptál" :) Én mondjuk már szintem biztosra tudtam, hogy pozitív lesz (vagy annak kell lennie) a tesztnek most reggel, mert azóta sem jött meg, és nem is volt rendes görcs, csak néha kicsit "éreztem" a hasamat. A mellem pedig egyre érzékenyebb lett, már a mellbimbóm is.
09:25 ! köszönöm! Akkor te is ezt a tábort erősíted, hogy idő utáni pozitív az jelent valamit!! :))
Szia! Én ittam a teát a pozi teszt után:) meg most is iszom,de mar csak heti párszor:) mert hányingerem van minden ilyentol,úgyhogy néha esténként megiszom egy cseszevel :)))
A.
Sziasztok!
Megjöttem a dokitól. Megvastagodott nyálkahártyán kívül nem látott semmit. 23mm a sárgatest... ezt mondjuk nem értem,mit jelent,jó vagy rossz.
Viszont mivel volt már velem 2x ilyen és egyik sem maradt meg,így kaptam Ultrogestant. Holnap kell vinnem vizeletet laborba és 1 hét múlva visszamennem a nőgyógyászhoz.
Azt mondta,a halvány csík is csík.
Hááááááát nem tudom,mi lesz,úgy féééééééééélek!
Kérdező,gratulálok neked,szépek a tesztjeid!!!!!!
Mikor mész dokihoz?
N.
Jaj nagyon gratulálok, kedves kérdező!!!!
Szorítottunk ám, mint állat! :D
Megírod majd, mit szólt a férjed???? Mármint gondolom alig várta ő is, de olyan jó ezeket olvasni. :)
D
Köszönöm Adilari,kedves vagy! :)
N.
Kedves N.! Köszönöm gratulációdat! :) Szerintem ne aggódj, én is ezt mondom: a halvány csík is csík :) Nincs tüneted esetleg? Ilyenkor még nem lát nagyon semmit az orvos, amiatt ne aggódj :) A gyógyszert meg majd szeded, és minden rendben lesz! Ha minden jól megy, én 2 hét múlva tervezek orvoshoz menni. Majd írj ám, hogy vagy, mik a fejlemények!
Kedves 11:45!Köszönöm szépen, nagyon jól esett, hogy együtt izgultatok velem, és ennyien szurkoltatok!! :) A férjemnek már elmondtam (hazaugrott munkából, én ma itthon vagyok), először mondtam neki, hogy van egy meglepetésem. Elkezdte keresni:) Mondtam neki, nem fogja megtalálni, így kb behúztam a fürdőszobába, de már csak rámutatni tudtam a tesztekre, akkor én már sírtam újra örömömben. Neki kellett kb. 1 perc, hogy leessen, mik is azok, és mit jelent, és miért sírok.:) Na ekkore jóóól megölelt, meg elmondta mennyire boldog, és, hogy mennyire szeret :)
Köszönöm Adilari, nagyon aranyos vagy :) Már csak azon aggódok, hogy minden rendben legyen és hogy jó anya leszek-e??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!