Ha április végére múlt el a vérzésem, május 1-től együtt vagyunk a párommal, védekezés nélkül, akkor lehetséges hogy már terhes vagyok? Ha május vége felé nem jön meg akkor már pozitív lesz a teszt?
Igen, lehetsz terhes.
A kérdéseidből kiderül, hogy nagyon fiatal lehetsz, és a minimális ismereteid sincsenek meg.
Ezt olvasd el: [link]
Ha szabad megkérdezni, miért nem védekeztetek? Vagy gyereket akartok?
Nem, nem lehetsz terhes!
4 nap telt el,ennyi idő alatt a megtermékenyített petesejt még be sem tudott ágyazódni, addig pedig nem beszélhetünk terhességről!
Nem, még nem lehetsz terhes. Terhességről akkor beszélünk, mikor már beágyazódott az embrió, az pedig a fogantatás után kb. 7-10 nap múlva következik be, az pedig nem sokkal az előtt van, hogy esedékes lenne az újabb menzesz. Még valószínűleg peteérésed sem volt, nemhogy beágyazódás...
A terhességi tünetek is a beágyazódást követően kezdődhetnek meg. Az, hogy kinél mikor, az változó. Én speciel a szagokra nem voltam érzékeny, a hányinger is csak jó 2 héttel a pozitív teszt után kezdődött. Tesztelni akkor érdemes, ha már késik, akkor jó eséllyel már kimutatja.
köszi a válaszokat. nem vagyok fiatal, csak idáig a gyerek téma nem érdekelt így az sem mikor mi várható, ezért kérdezek. igen, szeretnénk babát, már tavaly december óta elhagytam a gyógyszert, kivártam az időt mondhatjuk így is.És május 1től szabad a pálya :) remélem sikerülni fog, azon leszünk minden esetre.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!